Saint Mary’s University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alege Universitatea Saint Mary!

Universitatea Saint Mary a fost fondată în 1802 și este situată în Halifax, Nova Scotia, Canada. Universitatea are o lungă tradiție de excelență academică în predare și cercetare. Campusul nostru găzduiește peste 7 000 de studenți din peste 115 țări. Universitatea Saint Mary este recunoscută ca având una dintre cele mai internaționalizate populații de studenți din Canada.

În conformitate cu motto-ul nostru, Age Quod Agis - Fă ceea ce faci, am obținut excelență în studiile universitare în domeniul Artelor Liberale, Studii de mediu, Afaceri, Știință și Inginerie. De asemenea, oferim programe postuniversitare în domenii de putere deosebită. Toate programele noastre academice sunt acreditate și recunoscute pe plan internațional, pentru a asigura studenților accesul în întreaga lume la ocuparea forței de muncă și studii postuniversitare.

Toate programele noastre din Școala de Afaceri Sobey au primit cel mai înalt nivel de acreditare internațională. Acreditarea AACSB se întinde de la Bachelor of Commerce la doctoratul nostru în Business Management.

Avem un program Bachelor of Science cunoscut pentru numărul de oportunități de cercetare disponibile pentru studenții de licență. Cei care studiază zonele de chimie verde sunt capabili să folosească facilitățile de cercetare a acoperișurilor verzi ale noilor Atrium și Global Learning Commons, în timp ce studenții Astrophysics petrec timp în Observatorul Burke Gaffney din campus.

Studiile de licență de la Saint Mary sunt cunoscute pentru flexibilitatea sa și pentru o gamă largă de oferte de curs, printre care se numără studiile internaționale de cercetare, criminologia, studiile asiatice și studiile Atlantic Canada.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Top 5 motive pentru a alege Universitatea Saint Mary's

1. O comunitate bogată de susținere

Campusul este situat într-un bloc unic, frumos de oraș. Veți forma rapid legături semnificative cu alți elevi și vă veți simți călduros confortabil în noua dvs. casă. Când vă simțiți îngrijiți, puteți realiza mai mult.

2. Profesori care te cunosc

Cu o mărime medie de clasă introductivă de doar 40 de ani, nu numai că te vei simți legat de alți elevi, dar vei putea să-ți cunoști profesorii. Cu acces la profesori care au grijă de performanța dvs. academică și de viitorul dvs., aveți un fel de sprijin personal care face diferența.

3. Învățarea prin practică

La Saint Mary's, credem că elevii învață mai bine și mai repede când pun teoria în lumea reală. În acest scop, oferim oportunități de învățare experimentală, laboratoare, co-op (stagii în toate facultățile), călătorii în străinătate și posibilități reale de cercetare.

4. O multitudine de oportunități de cercetare

Dacă sunteți mai departe în cariera dvs. academică, răsfoiți multe oportunități de program de absolvent oferim (multe dintre care sunt unice în regiune).

5. Tradiția excelenței academice

Aproximativ 98% dintre profesorii noștri cu normă întreagă au doctoratul, care este mai mult decât orice altă universitate din provincie. Acești profesori reușiți își aduc profunzimea de experiență în clasă, în beneficiul dvs. și bogata noastră comunitate de absolvenți aduce lumea reală. Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor de-a lungul drumului, asistența academică, asistența medicală, cariera și asistența pentru admitere sunt la dispoziția dumneavoastră.

Locații

Municipalitatea regională Halifax

Address
Robie Street, 923
B3H 3C3 Municipalitatea regională Halifax, Nova Scotia, Canada

Acreditări