Citește Descrierea Oficială

Despre

Situat într-unul dintre cele mai frumoase situri istorice ale Canadei, Royal Roads University are o lungă istorie de excelență. În 2015, am sărbătorit 75 de ani de conducere și de învățare - 55 de ani ca colegiu militar și 20 de ani ca universitate publică de cercetare aplicată.

Înțelegem nevoile și aspirațiile studenților noștri și am creat opțiuni pentru a oferi o experiență educațională care să se potrivească stilului tău de viață. Modelul nostru de cohortă oferă o experiență de grup bazată pe grupuri, oferind o resursă de colegi asemănătoare pentru a vă împărtăși, provoca și dezvolta în cadrul întregului program. Chiar și după absolvire, aceste grupuri continuă să vă susțină aspirațiile pentru a vă asigura că schimbarea experienței cu noi a permis nu numai transformarea profesională, ci și una personală.

Avem un model unic de învățare - îl numim "eficient"

Programele oferite de Royal Roads University oferă cursanților noștri instrumentele și tehnicile necesare pentru a fi eficiente după absolvire. Fie că sunteți în căutarea unei noi cariere, fie că doriți să vă îmbunătățiți poziția, financiar și profesional, în cadrul organizației dvs. actuale, modelul nostru de învățare mixtă de cursuri online și rezidențe intensive și de campus vă permit să folosiți ceea ce învățați astăzi.

Modul nostru online de învățare vă permite să continuați să lucrați în timp ce vă completați diploma. Programul începe cu o rezidență scurtă, în campus, care vă permite să întâlniți restul cursanților în cohorta dvs., urmată de cursuri de distanțe care furnizează materialele teoretice și bazate pe informații în program. Moodle, platforma utilizată pentru învățarea online, facilitează furnizarea de materiale de învățare, oferind în același timp posibilitatea de a interacționa și de a se angaja împreună cu colegii și profesorii. Aflați mai multe despre procesul de învățare online al Drumurilor Regale .

Ce ne face diferit

Un viitor durabil

La Royal Roads University , înțelegem că este necesară o conducere ecologică și suntem mândri că studenții, facultatea și personalul nostru susțin această direcție. Schimbările climatice reprezintă una dintre provocările cele mai critice ale timpului nostru și ne concentrăm asupra inițiativelor care susțin sustenabilitatea campusului. Durabilitatea durabilă nu este doar legată în mod intrinsec de mandatul nostru de predare și de cercetare, este o provocare care solicită un fel de rezolvare interdisciplinară și de colaborare la care ne excelează.
Aflați mai multe despre durabilitatea pe Drumurile Regale .

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


Royal Roads University

În timpul programului Master of Arts în Managementul Turismului (MATM), veți învăța direct experții din industrie cum să abordați provocările cu care se confruntă organiz ... [+]

Prezentare generală

Industria turistică globală cere antreprenorilor pasionați și liderilor cu pregătire avansată, specifică industriei. Programul Master of Arts în Managementul Turismului (MATM) este conceput pentru a vă ajuta să îndepliniți această cerere.

Dacă aveți o pasiune pentru călătorii internaționale, turism durabil sau orice altă fațetă a sectorului turismului și ospitalității, programul MATM vă poate ajuta să dobândiți abilitățile și experiența pentru a vă dezvolta în orice număr de căi de carieră interesante și foarte pline de satisfacții.

Creat în colaborare cu experți din industrie, acest program vă va dota cu instrumentele de leadership, cunoștințe avansate și abilități reale pentru a aborda problemele cele mai presante și pentru a valorifica ultimele tendințe în turismul global.... [-]

Canada Victoria
April 2020
La zi
Part time
18 - 24 luni
Campus
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Royal Roads University

Master of Arts în programul de comunicare interculturală și internațională la Royal Roads University este un program inovator personal, profesional și de dezvoltare acade ... [+]

Prezentare generală

Master of Arts în Comunicare Interculturală și Internațională este un program de credit 36, on-campus sau amestecat la Royal Roads University . Este un program inovator de dezvoltare personală, profesională și academică, conceput pentru studenții care doresc să urmeze o carieră de comunicare în lumea din ce în ce mai diversificată și globalizată. Acest program este livrat în două formate: un program pe campus de 18 luni sau un model de doi ani combinat, care încorporează învățarea online cu o rezidență în campus.

Catering la cererea tot mai mare de profesioniști de comunicare strategică și independentă, capabili să ajute organizațiile să răspundă mediului în continuă schimbare la nivel global, absolvenții vor dezvolta abilitățile necesare pentru a comunica în mod eficient în circumstanțe complexe, folosind diverse genuri de comunicare și comunicare; implicarea diferitelor segmente de public din mai multe setări culturale. Elevii vor explora teoria comunicării interculturale și internaționale, scrierea și comunicarea academică, relațiile mass-media într-un context global, afacerile publice și advocacy, marketingul social și multe altele.... [-]

Canada Victoria
September 2019
La zi
Part time
18 - 22 luni
Campus
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Royal Roads University

Master of Global Management oferă o educație de nivel internațional de management al afacerilor, care vă permite să dezvoltați și să demonstrați abilitățile necesare pent ... [+]

Prezentare generală

Afacerea internațională în economia de astăzi necesită ca profesioniștii să aibă o perspectivă bazată pe experiența practică și conștientizarea academică - combinația ideală a competențelor pregătite pentru a-și gestiona și conduce oamenii și proiectele într-o piață globală complexă.

Master of Global Management este un grad de diplomă de 42 de afaceri, de afaceri internațional, conceput special pentru profesioniștii care doresc să lucreze cu sensibilitate și agilitate la locul de muncă la nivel mondial. Un minim de 2 ani, cu experiență de lucru cu normă întreagă, este necesar să se aplice la program. Oferim un program practic în care veți beneficia de cunoștințe aplicate în timp ce creați legături cu profesioniști din Canada și din întreaga lume. Absolvenții acestui program sunt manageri și lideri pe deplin calificați, pregătiți pentru lucru, cu o mentalitate globală, conștientizare culturală și o înțelegere a modului în care discipline precum contabilitatea și legislația variază în întreaga industrie și pe piețe.... [-]

Canada Victoria
September 2019
La zi
Part time
12 - 19 luni
Campus
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Royal Roads University
Website
Număr de telefon
250.391.2511