Citește Descrierea Oficială

Din 1961, Reeves Colegiul a deschis o lume de oportunitate și de formare pentru studenți prin educație și formare profesională. De-a lungul anilor, colegiu a câștigat o reputație pentru cultivarea profesioniști de afaceri cu înaltă calificare. Programele noastre de diploma cariera asista studenții cu dezvoltare a abilităților necesare pentru a începe de afaceri și de îngrijire a sănătății cariere. Departamentul de cadre universitare se dezvoltă curriculum în consultare cu comunitățile de afaceri și de îngrijire a sănătății pentru a se asigura că absolvenții satisface cererile industriei actuale. Personalul de colegiu și facultate înțeleagă că studenții doresc calificări care angajatorii cer și să se străduiască să le ofere formare profesională și abilitățile pentru succesul în carieră. Fiecare program de trenuri de persoane pentru a utiliza cele mai multe aplicații curent, software-ul și tehnicile în domeniile lor de studiu. De asemenea, programele sunt oferite pe o bază modulară, astfel încât elevii să învețe un subiect la un moment dat și într-un mod progresiv. Membri ai facultăților de la Reeves College sunt ambii instructori realizate și personal calificat ale căror cunoștințe și expertiză în domeniile lor respective îmbunătăți experiența de învățare în clasă și locul de muncă. CATEDRA DE AFACERI - facultate în cadrul Departamentului de Afaceri și Hospitality sunt realizate și instructori profesioniști cu experiență. Experiența și cunoștințele vă va ajuta să dezvolte abilitățile necesare, care cererea angajatorilor. Dimensiuni clasa mica permite instructorilor să-și petreacă mai mult timp cu tine pe un 1 la 1 baza, care asigură că veți primi o educație de calitate. DEPARTAMENTUL DE SĂNĂTATE - Facultatea de la Departamentul de Sanatate sunt din industrie profesioniști cu experiență în cunoștință, care sunt pe deplin angajate pentru a vă ajuta să devină un practician calificat și versatil. Plus relatii puternice le-am făcut în cadrul comunității de îngrijire a sănătății ne ajută să țină pasul cu cerințele pieței și de schimbări în domeniu. CATEDRA DE TEHNOLOGIE - Catedra de Tehnologia este dedicat să vă oferim o abordare foarte cuprinzătoare pentru o carieră în cariere legate de tehnologie. Instructorii nostri folosesc aplicatii software actuale si tehnici practice pentru a se asigura că Dezvolți căutat după aptitudini care lucrează în lumea "reală". Plus modernizarea liber de cursuri după ce absolvi, vă asigură că va fi întotdeauna în cerere. Propuneri de valoare

  1. 49 de ani de formare pentru mediul de afaceri Albertans, Tehnologie și cariere legate de asistenta medicala.
  2. Programele accelerate, conduse de piață pentru a instrui elevii într-o chestiune de luni intre pe o piață competitivă de locuri de muncă.
  3. Pregătirea Hands-on ajută la dezvoltarea abilităților absolventii vor folosi în forța de muncă.
  4. Instructorii sunt, de asemenea, practicieni cu experiență în industrie, în domeniile pe care le predau.
  5. Experiența personalizată, din cauza dimensiuni clasa mica. Elevii au interacțiune mai cu instructori.
  6. Cariera și ocuparea forței de muncă Serviciile disponibile pentru a ajuta elevii în timpul programului și după ce au absolvent să caute și să asigure un loc de muncă în domeniul lor preferat de carieră.
  7. Locații în Calgary, Edmonton, Lethbridge și Lloydminster.
Programe predate în:
  • Engleză

Reeves College Graduate Reflections: The Reeves College Family

Get Started at Reeves College Right Now!

Location address
Reeves College
Calgary City Centre Campus
200-206 7th Avenue SW,

Calgary, Alberta, T2P 0W7 CA
Location address
Reeves College
Calgary North Campus
111-2323 32nd Ave NE,

Calgary, Alberta, T2E 6Z3 CA
Location address
44 Street,5704
Lloydminster, Saskatchewan, T9V 2A1 CA
Location address
4 Avenue South,601
Lethbridge, Alberta, T1J 0N6 CA
Location address
Jasper Avenue,10004
Edmonton, Alberta, T5J 1R3 CA