Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Rocket Sky

Suntem un grup de film Professional, TV și Video Game animatori care mentor si dezvolta studenți cariera minte în animatori de calitate profesională, complet online. Credite noastre profesionale includ Cer înnorat, cu o șansă de perisoare I & II, Pacific Rim, Hotel Transilvania, Smurfs I & II, Evadare din Planeta Pământ, Ninja Turtles și în curând, Jurassic Lumea, pentru a numi doar câteva. Într-o lume în care doar 6% din absolvenții de programe 3D ajunge lucrează în industria, peste 80% dintre elevi le-am pregătit de lucru astăzi.

WORLD CLASS PROFESSIONAL MENTOR / INSTRUCTORI TARIFE ȘCOLARIZARE incredibil de mici pentru high-END ANIMATIE TRAINING Este complet ONLINE. FULL-time sau part-timp de formare În timpul PROPRIU SI PACE GRATUIT Autodesk Maya SOFTWARE Studentii nostri sunt pentru LIFE, pentru a continua să lucreze cu NOASTRA ROCKET Sky Team și de a dezvolta talentul lor în anii următori

De ce studia la ROCKET SKY? Rocket Sky este un mentorat și de viață de-a lungul club de animație online care antreneaza si dezvolta, de carieră artiști minte pasionat în animatori caracter calitate profesională. Daca esti pasionat de o carieră în animație pentru TV, filme artistice sau jocuri video, completati formularul de pe dreapta, și a vedea dacă vă calificați pentru acceptarea în Canada FINEST animație de caractere SCHOOL.

ROCKET SKY ABORDAREA Sistemul de învățare Sky Rocket sa nascut din ani de experiență profesională în domeniul producției, și de ani de experiență de formare profesională. Ne concentrăm pe principii de animație clasice și fundamentele de bază și să le aplice în cadrul software-ului 3D. Această abordare simplă dezvoltă arta și artistul. Repetarea este mama de calificare, și prin utilizarea abordarea noastră unică de stil mentor pentru învățare, sarcini mici și mari bazate pe proiecte și concentrarea pe fundamente mai degrabă decât software-ul, studenții Rocket Sky deveni calificați în toate fațetele această formă de artă aluziv, și în cele din urmă va fi capabil să producă cea mai mare lucrare de portofoliu de calitate pentru a prezenta aceste abilități.

Mentorii Echipa noastra de mentori de lucru pentru unele dintre studiouri din lume de conducere. Experiența noastră colectivă profesională în industria jocurilor de noroc, tv și film, împreună cu fundal nostru de educație și de abordare fundamental la educație de dezvoltare este ceea ce ne diferentiaza de restul.

Puteți afla mai multe pe site-ul nostru: www.rocketsky.ca /

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Videoclipuri

Rocket Sky Animation School