Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alăturați-vă echipei Rocket Sky este o experiență schimbătoare de viață și 96% dintre absolvenții noștri sunt astăzi animatori profesioniști.

De ce se intalnesc in echipa SKY ROCK?

Suntem diferiți. Rocket Sky folosește o abordare simulată a mediului de producție pentru învățare, care imită un studio de animație din lumea reală. Acest proces dezvoltă abilitățile la cele mai înalte niveluri, condiționând în același timp studenții noștri să lucreze în lumea reală, tot timpul în școală.

Abordarea SKY ROCKET

Sistemul de învățare Rocket Sky sa născut din ani de experiență de producție profesională și ani de experiență profesională în educație. Ne concentrăm pe principiile animației clasice și pe principiile fundamentale și le aplicăm software-ului 3D. Această abordare simplă dezvoltă arta și artistul. Repetarea este mama de îndemânare și folosindu-ne abordarea unică la nivel de mentor în materie de învățare și concentrarea mai degrabă pe fundamentale decât pe software, studenții Rocket Sky devin pricepuți în toate aspectele acestei forme de artă aluzive, și în cele din urmă va fi capabil să producă cea mai bună calitate a portofoliului pentru a prezenta aceste abilități.

Mentorii noștri

Echipa noastră de instructori lucrează pentru unele dintre cele mai mari studiouri din lume. Experienta noastra profesionala colectiva in industria jocurilor, televiziunii si filmului, impreuna cu mediul nostru educational si abordarea fundamentala a educatiei pentru dezvoltare este ceea ce ne indeparteaza de restul. Creditele noastre de animație includ Cloudy with Chance of Meatballs I

MEMBRUL NOSTRU ESTE PENTRU VIAȚĂ

Animația este o încercare neîncetată de îmbunătățire și studenții noștri sunt capabili să continue să învețe și să îmbunătățească utilizarea conținutului nostru și accesul la instructorii noștri pentru anii următori. Suntem o familie fericită, iar rețeaua noastră este mare și continuă să crească.

CHELTUIELI

Costurile de școlarizare ale Rocket Sky se numără printre cele mai scăzute din domeniul formării de animație de înaltă calitate din lume. Portofoliile studenților noștri sunt comparabile cu cele de 100.000 de dolari, programe de gradul de 4 ani. Învățământul nostru este în prezent stabilit la rata de introducere de 5.400 USD și va rămâne la acea rată până la începutul anului 2019.

De asemenea, oferim planuri de școlarizare pentru a ajuta studenții noștri să plătească taxele de școlarizare în timpul instruirii. Întrebați-ne despre programele noastre de finanțare.

Locații

Edmonton

Address
ONLINE


Edmonton, Alberta, Canada

Programe

Această școală oferă și: