Nipissing University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Sigur, putem spune despre ce ne înconjoară frumoase și modul în care studenții noștri ne votezi # 1 în studii de satisfactie mai multe studențești, sau cum resedinte noastre sunt apreciate una dintre cele mai bune din Canada, dar cel mai bun mod de a experimenta Nipissing este de ne-ați vizitat.

Istoria noastră

În timp ce rădăcinile Universității Nipissing extinde înapoi la 1900 cu Școala Normală North Bay, Nipissing University College a fost format in 1967 ca un afiliat al Universității Laurentian. Universitatea Nipissing primit statutul său ca o universitate independent în 1992. Astăzi, Nipissing este mandra sa fie o universitate în primul rând de licență cu o reputație de excelență în formarea cadrelor didactice, arta, stiinta si programe profesionale. Elevii se vor găsi într-un mediu academic de înaltă calitate, care este student concentrat și bazate pe practicile personale de predare, abordări inovatoare pentru învățarea, și o cultură de cercetare în creștere. Nipissing se angajează să joace un rol pozitiv în viața educațională, socială, culturală și economică în toate comunitățile care o deserveste.

studii postuniversitare

Misiunea Școlii de studii superioare este de a defini și să susțină excelenta in universitare de la Universitatea Nipissing. Pentru a atinge acest obiectiv, rolurile principale și funcțiile de la Școala de studii superioare sunt de a articula o viziune de excelență pentru comunitate absolvent, pentru a oferi o perspectivă inter-universitar pe universitare, pentru a spori comunitatea intelectuală și de cercetare de oameni de știință, printre absolvent studenți și facultate absolvent de si pentru a servi ca un avocat pentru studenți universitare si post-universitare în cadrul instituției.

Master of Arts în Istoria Master of Education maestru de Știința Mediului / Studii de master de Kinesiology Master of Science în matematică doctorat în Educație, cu accent pe Educațional Durabilitate

Locații

Toronto

Nipissing University

Address
100 College Dr., Box 5002
North Bay

P1B 8L7 Toronto, Ontario, Canada
Număr de telefon
+1 705-474-3450