NYIT-Vancouver

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

În cazul în care mai bine pentru a câștiga MBA sau Master Of Science în Cybersecurity, Managementul Energiei, sau de instruire Tehnologie decât vibrante Vancouver? campusul nostru, situat în centrul orașului, în imediata apropiere de toate facilitățile publice, reflectă reputația Vancouver ca lider al inovației, tehnologiei și durabilitate. Fiind una dintre cele mai populare destinații de călătorie din lume, Vancouver are vremea de la moderată și este în mod constant clasat printre primele trei orașe din lume pentru a trăi.

Atunci când câștiga o diplomă de master de la NYIT-Vancouver, va deveni, de asemenea, o parte din universitate la nivel mondial NYIT lui. Puteți alege, pentru a începe programul în Vancouver și completați-l în New York sau alte campusuri la nivel mondial.

NYIT-Vancouver oferă următoarele programe:

Managementul energiei, MS Informații, rețea și securitatea calculatoarelor, MS Instructional Tehnologie, MS Master of Business Administration, MBA Master of Business Administration, MBA, concentrare Finanțe

Situat în inima centrului orașului orașului, lângă sediul central corporative de finanțe, bănci, minerit, sectorul de servicii, resurse naturale și IT reședința, campusul dispune de laboratoare de informatică, saloane de student, și un centru de învățare la distanță. clase mici duc la mari oportunități pentru stagii, practicums, și programe de mentorat la principalele instituții comerciale și financiare din zonă.

Comunitatea noastră on-campus include cluburi de interes special, un consiliu consultativ de student, și o societate de onoare, și organizează o varietate de activități sociale și de agrement pe tot parcursul anului. Chiar în fața și în jurul este un oraș de coastă spectaculos, bogat în diversitate, în viață cu artele și cultura, și uimitoare în frumusețea sa naturală.

Studiu în New York

Porniți programul de studii în Vancouver și completați-l în New York, campusul pilot al programului Global Exchange NYIT lui. Puteți alege, de asemenea, pentru a studia la campusul nostru din Abu Dhabi sau China. Sau puteți vizita NYIT din New York, prin programul nostru de studiu Tours din Vancouver și a descoperi acest oraș mare. Exploreaza noi culturi și căi de carieră în timp ce face prieteni cu colegii din întreaga lume.

Acreditare

New York Institutul de Tehnologie este acreditat de către statele Mijlociu Comisiei privind învățământul superior din Statele Unite ale Americii.

Școala de Management este acreditat de AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business), o acreditare la nivel mondial, care include toate programele de afaceri NYIT în întreaga lume, inclusiv Vancouver.

În British Columbia, Canada, NYIT este autorizat de către Ministerul Educației avansate și se numără printre unitățile de învățământ post-secundar desemnat-EQA British Columbia lui.

NYIT este, de asemenea, listat pe site-ul web al Cetățenie și Imigrare Canada (CIC), în calitate de participant la programul de permis de muncă off-campus și este listat pe site-ul web al Centrului de Informare Canadian International Atestări.

Servicii de carieră

Ca o punte de legătură între universitate și angajatori, vom pregăti studenții NYIT-Vancouver si absolventi pentru lumea muncii oferind:

personal de carieră consiliere CV-ul de formare în-scris și interviu abilități Internship și oportunități de angajare pregătire absolvent școală și consiliere Specifice industriei ateliere și prezentări panou excursii pe teren orientate spre cariera companiilor Evenimente de networking pentru studenți, absolvenți, și profesioniștii din industrie Baze de date pentru angajatori active de mobilizare serviciu de carieră Toate oportunitățile și serviciile de servicii de carieră oferite de Biroul principal de Servicii Cariera lui NYIT.

Spre deosebire de alte universități, NYIT oferă aceste servicii de carieră valoroase pentru tine pentru viață.

Această școală oferă programe în:
  • English (Canada)

Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De Gestionare A Energiei, Ms

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Canada Vancouver

Programul nostru hands-on vă pregătește pentru o carieră interesantă în managementul și securitatea energetică și facilități. Curriculum-ul amplu include clădiri verzi, sisteme de putere, și probleme de mediu. [+]

Programul nostru hands-on vă pregătește pentru o carieră interesantă în managementul și securitatea energetică și facilități. Curriculum-ul amplu include clădiri verzi, sisteme de putere, și probleme de mediu, inclusiv: baterie avansat și combustibil tehnologii celulare Energie alternativa audituri și monitorizarea mediului Evaluarea riscului de mediu operațiune facilități Sisteme de centrale electrice Sisteme de rețea inteligentă Tehnologia energiei solare Sisteme de inginerie și management Finalizeze acest program la NYIT-Old Westbury, în Manhattan, în Vancouver, sau pe deplin on-line. Cursuri de week-end și de seară sunt oferite. Cerințele de admitere Dețină o diplomă de licență de patru ani sau echivalentul acesteia de la un colegiu acreditate sau universitate, în domeniul de inginerie și / sau știință. În circumstanțe speciale, alte specializări, inclusiv Economie, Management, Arhitectura sau arte liberale pot fi luate în considerare cu un set minim de urmând cursuri de pre-condiție: PHYS-115 Omenirea și Universul fizic (3 credite) ECON-101 de bază Economie (3 credite) Ieng-245 I statistic de proiectare (3 credite) Au un GPA cumulativ minim de 2,85 (pe o scară de 4.0). Studenții internaționali sunt obligați să demonstreze competență limba engleză prin prezentarea scor minim de 6,5 (IELTS) sau 88 (TOEFL iBT) pentru admitere. Luați GRE la discreția departamentului. Materiale necesare de aplicare Publica Odată ce aplicați on-line și să plătească taxa de înscriere, e-mail următoarele documente justificative la Oficiul pentru Admitere la Vancouver vancouverinfo@nyit.edu: Copie a cererii depuse și taxa de cerere. Copie a transcrieri de licență pentru toate școlile frecventate. Renunțările și credite de transfer pentru muncă colegiu... [-]

Maestru Al științei în Informații, De Rețea și De Securitate Informatică Ms-INCS

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Canada Vancouver

În Master of Science în Information Network, și Computer Security, va evalua în mod critic diferite soluții tehnice / arhitecturale pentru limitarea riscurilor, atenuarea efectelor acțiunii ostile, și de a recupera de la atacuri; proiectarea, punerea în aplicare, și să mențină instrumente software pentru a sprijini securitatea rețelei prin sisteme de operare multiple; supraveghează ciclul de viață al unei organizații de informații, inclusiv planificarea, achiziționarea și punerea în aplicare a unor infrastructuri sigure; studia concepte algoritm, criminalistica calculator, de gestionare a riscurilor și probleme juridice, precum și de detectare a intruziunilor si exploateaza hacker [+]

În Master of Science în Information Network, și securitatea calculatoarelor, veți: să evalueze în mod critic diverse soluții tehnice / arhitecturale pentru limitarea riscurilor, atenuarea efectelor acțiunii ostile, și de a recupera de la atacuri proiectarea, punerea în aplicare, și să mențină instrumente software pentru a sprijini securitatea rețelei prin sisteme de operare multiple supraveghează ciclul de viață al unei organizații de informații, inclusiv planificarea, achiziționarea și punerea în aplicare a unor infrastructuri sigure studia concepte algoritm, criminalistica calculator, de gestionare a riscurilor și probleme juridice, precum și de detectare a intruziunilor si exploateaza hacker profesori NYIT au fost acordate mai multe granturi de cercetare de prestigiu în domeniu, în diverse domenii, inclusiv: elementele biometrice integrate modelarea conceptuală criptografie autentificarea comportamentală cibernetică calcul genomic mobil și securitatea cibernetică inteligență roi Curriculum-ul nostru de 30 de credit oferă, de asemenea, o opțiune de teză în care veți lua șase credite cu privire la cursurile tezei. Acest lucru vă permite să câștige specializare în domenii care te fac mai bine calificat pentru oportunități de cercetare și dezvoltare specifice. Antreprenoriat nostru și Tehnologie Innovation Center (ETIC), în Old Westbury vă oferă posibilitatea de a se alătura proiectelor de cercetare în domenii cum ar fi securitatea informatică, de îngrijire a sănătății, și de energie. Acest lucru poate duce la munca ta obtinerea publicate in reviste si prezentate la conferinte majore. De asemenea, vă puteți alătura noi la Conferința anuală Cybersecurity la campusul nostru din Manhattan, unde sunt binevenite experți din academice, de afaceri și... [-]

Tehnologia De Instruire, Educatori, Ms

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Canada Vancouver

În ceea ce dezvoltarea tehnologiei se mută la viteze ametitoare, trebuie sa fie adept la alegere, folosind și aplicarea tehnologiei în programele dumneavoastră clasele primare și secundare. Programul nostru vă oferă cunoștințele și experiența hands-on pentru a deveni un profesor de maestru, școală sau district lider în tehnologie de instruire, antrenor, dezvoltator profesionist, sau designer de instruire. [+]

În ceea ce dezvoltarea tehnologiei se mută la viteze ametitoare, trebuie sa fie adept la alegere, folosind și aplicarea tehnologiei în programele dumneavoastră clasele primare și secundare. Programul nostru vă oferă cunoștințele și experiența hands-on pentru a deveni un profesor de maestru, școală sau district lider în tehnologie de instruire, antrenor, dezvoltator profesionist, sau designer de instruire. Vei învăța să se adapteze și să aplice tehnologia pentru a spori predarea curriculum-ului P-12 pentru diverse cursanți. Veți obține, de asemenea, cunoștințe și de conducere perspective teoretice pentru a oferi conducerii pentru a ghida strategii pe termen lung pentru proiectarea și adoptarea tehnologiilor de punere în aplicare. După finalizarea cu succes a programului NYIT recunoscut la nivel național și NYSED aprobat, veți fi eligibil pentru certificare New York de stat în calitate de specialist Tehnologie Educațională și pentru certificare permanentă sau profesională în zona dumneavoastră de certificare inițială. O opțiune pentru educatori non-certificate și alte persoane interesate de tehnologie în procesul de predare și de învățare este, de asemenea, disponibile. Cerințele de admitere Dețină o diplomă de licență de patru ani sau echivalentul acesteia de la un colegiu acreditate sau universitate. Au un GPA cumulativ minim de 3,0 (pe o scară de 4.0). Candidații trebuie să fie în măsură să demonstreze competență în utilizările de bază ale tehnologiei de clasă. În cazul în care acestea nu au aceste abilități, facultatea program va recomanda cursuri condiție prealabilă corespunzătoare care trebuie luate înainte de începerea programului de studiu. Studenții internaționali sunt obligați să demonstreze... [-]

Tehnologia De Instruire, Formatori, Ms

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Canada Vancouver

Fie că sunteți de a începe o nouă carieră sau în căutarea de a extinde influența și câștigând putere ca formator de tehnologie, ne vom pregăti să anticipeze și să îndeplinească cerințele de schimbare organizațională și tehnologice rapide pe piața mondială. Vom face, de asemenea, că aveți o comandă de competențe de instruire și tehnologice cheie identificate de către Societatea Americană de Formare și Dezvoltare. [+]

Fie că sunteți de a începe o nouă carieră sau în căutarea de a extinde influența și câștigând putere ca formator de tehnologie, ne vom pregăti să anticipeze și să îndeplinească cerințele de schimbare organizațională și tehnologice rapide pe piața mondială. Vom face, de asemenea, că aveți o comandă de competențe de instruire și tehnologice cheie identificate de către Societatea Americană de Formare și Dezvoltare. În programul nostru, veți dezvolta cunoștințe și abilități în teoriile de învățare pentru adulți, principii de design de instruire și tehnici de formare la nivel mondial ca ne îmbunătăți experiența dvs. și cunoștințe mai bune platforme de rețele sociale, de software și de formare simulări, instrumente colaborative, dispozitive mobile și jocuri pentru a proiecta mediile de formare bazate pe tehnologie. Veți afla, de asemenea, modul de a proiecta programe tehnologice pentru îmbunătățirea comunicării și colaborării, pentru a crește productivitatea și de a uni diferențele culturale și proceduri standardizate în întreaga forță de muncă la nivel mondial a unei organizații. Aflați cum puteți unii formatori demonstrează conformitatea cu securitatea sau a altor reglementări specifice industriei, în timp ce altele instrui personalul cu privire la utilizarea de software sau hardware nou adoptat de către o organizație, fie personal, fie prin intermediul unor programe de e-learning. Cerințele de admitere Dețină o diplomă de licență de patru ani sau echivalentul acesteia de la un colegiu acreditate sau universitate. Au un GPA cumulativ minim de 3,0 (pe o scară de 4.0). Candidații trebuie să fie în măsură să demonstreze competență... [-]