Citește Descrierea Oficială

Studenții noștri învață într-un mediu dinamic, prin instruire practică, echipament de ultimă oră și experiențe din lumea reală. Cu peste 90 de programe oferite în întreaga provincie New Brunswick, NBCC oferă o gamă largă de oportunități de învățare care vă pregătesc pentru a vă deplasa la locul de muncă cu expertiză și încredere.

Din ziua în care ajungeți până la absolvire, vă încurajăm să ajungeți mai înalt, să vă asumați riscuri și să realizați lucruri minunate. Împreună transformăm viețile și comunitățile.

campusuri

Fiecare dintre cele șase campusuri oferă un amestec unic de programe și o personalitate distinctă. De la capitala la comunitățile de coastă, nodurile urbane până la orașele de pe malul râului, campusurile NBCC sunt la fel de diverse ca și New Brunswick.

Învățătorii noștri sunt prima noastră prioritate

Ne concentrăm asupra succesului dvs. și asupra impactului pe care îl veți avea asupra comunității dvs.

Sufleca-ti manecile

Veți absolvi cu experiență sub centură și veți obține cunoștințe despre cariera viitoare.

Colegiul este o schimbare majoră a vieții

Cu dimensiuni de clasă mai mici, veți cunoaște colegii și instructorii dvs. într-un mediu care este distractiv, strâns legat și susținător. Prin intermediul Centrului nostru pentru succesul studenților, veți avea acces la asistență atunci când aveți nevoie de el.

Obțineți educația care vă face cariera

Oferim programe care sunt în cerere de către industrie bazate pe fapte și cercetări. Veți lăsa NBCC cu o educație care este în căutare.

Programe predate în:
  • Engleză