McGill University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited
mortlogo01

Date pe scurt

 • 1821 Data fondator al Universitatii McGill
 • 1 în Canada , printre universitatile de medicina-doctorat timp de unsprezece ani consecutivi (2016 Maclean)
 • 24 în lume (QS World University Rankings 2015/16)
 • +300 Programe de studiu
 • 25% studenți internaționali
 • 23% studenți absolvenți
 • Cea mai mare% dintre doctoranzi de la orice universitate de cercetare canadian
 • 180 de țări în care absolventii trăiesc și de muncă
 • 139 Rhodes Oamenii de știință cea mai inalta dintre universitati canadiene
 • 12 câștigători ai premiului Nobel-cea mai mare dintre universități canadiene

Cine suntem

Universitatea McGill este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ superior din Canada și una dintre universitățile de top din lume. Cu elevii vin la McGill din aproximativ 150 de tari, corpul nostru student este cea mai diversă pe plan internațional cu privire la orice universitate-cercetare intensivă în țară. McGill a fost infiintata in anul 1821, datorita unui generos bequest de James McGill, si de atunci, ne-am crescut de la un mic colegiu la o universitate plină de viață, cu două campusuri, 11 facultăți, aproximativ 300 de programe de studiu, și 40.000 de studenți. Universitare, de asemenea, parteneri, cu patru spitale de predare afiliate pentru a absolvi peste 1000 de profesioniști de ingrijire a sanatatii in fiecare an.

O tradiție de succes

McGill este recunoscut în întreaga lume pentru excelența programelor sale de predare și de cercetare. cercetare castigator al Premiului Nobel Ernest Rutherford cu privire la natura de radioactivitate a fost realizat la McGill, parte dintr-o lungă tradiție a inovației în campusurile noastre, care include inventarea celulelor din sânge artificial si plexiglas. Astăzi profesorii noștri sunt construirea noului domeniu epigeneticii, dezvoltarea unor surse alternative de energie de la plante de cultură și de conducere realizărilor umane în orice domeniu imaginabil. Noastre 250,000+ absolvenți formează o vastă rețea globală, cu multi absolventi ajunge la partea de sus a profesiilor lor în calitate de Supreme Court Justices, autori și muzicieni premiate, astronauți și mai mult.

Cele mai străluciți studenți

In plus fata de o facultate stelare, McGill este cunoscut pentru a atrage cele mai strălucitoare studenții din întreaga Canada, Statele Unite ale Americii, și în întreaga lume. elevii McGill au cele mai mari note medii care intră în Canada, și angajamentul nostru de a încuraja cele mai bune a ajutat studenții noștri câștiga mai multe premii naționale și internaționale, în medie, decât colegii lor de la orice altă universitate din Canada. Prestigioasa Bursa Rhodes a dus la un lider de națiune 138 elevi McGill.

Capacitatea de a echilibra excelența academică cu extrascolare este un alt semn distinctiv al studentului McGill. În plus față de o tradiție atletic bogat, care include mai multe olimpici și nașterea de hochei și fotbal, mii de studenti McGill participa la sute de cluburi, asociații și grupuri comunitare care îmbogățesc Montreal și să contribuie la o viata in campus vibrante.

Misiune

Misiunea de la Universitatea McGill este progresul învățării și crearea și difuzarea cunoștințelor, oferind cea mai bună educație posibilă, prin efectuarea unor cercetări și activități academice considerate a fi excelente de cele mai înalte standarde internaționale, precum și prin furnizarea de servicii pentru societate. Motto-ul Grandescunt Aucta Labore (Prin munca, toate lucrurile crește și să crească.)

Stema

coatofarms

Blana McGill de arme este derivat dintr-un dispozitiv de armorial asumat de James McGill, fondator al Universității. Brevetul de invenție de arme a fost acordat Angliei Jartierei-King-la-arme în 1922 și înregistrată în 1956 cu Lord Lyon King of Arms din Edinburgh, și în 1992, în Registrul public de arme, steaguri și insigne din Canada.

Din punct de vedere heraldic, stema este descrisă după cum urmează: "Argent trei Martlets Gules, pe un dancette șef al doilea, o carte deschisă, propriu-zis garnisită sau care poartă legenda Domino CONFIDO în litere Sable între două coroane ale primului. Motto-ul:. Grandescunt Aucta Labore "Stema este format din două părți, scutul și scroll-ul.

Permisiunea de a reproduce

Stema si alte simboluri McGill sunt o sursă de mândrie și de identificare pentru Universitatea și sunt protejate de mărci comerciale.

Secretariatul McGill este sediul central pentru probleme de ceremonie, și este responsabil pentru examinarea cererilor de a reproduce haina McGill de arme și de "semnătură", sigiliul Universității, etc.

10 Puncte de Pride

1. Ordonarea între instituțiile de PERECHE

1 în Canada, printre universitatile de medicina-doctorat timp de 11 ani consecutivi (Maclean University Rankings 2016) 24 în lume (QS World University Rankings 2015) 39th din lume (Times Higher Education World University Rankings 2014/15), primul sau legat de primul, printre mari universități canadiene în domeniul tehnologiei informației, satisfacția oraș, reputația cu angajatorii și bibliotecile (Globe and Mail canadian Raport de la Universitatea lui)

2. STUDENTILOR de Finest

McGill este cunoscut în întreaga lume pentru clasele sale de a intra-cer-mare, iar studenții noștri s-au numărat o uluitoare 139 Rhodes Oamenii de știință printre rândurile-mai mult lor decat orice alta universitate din Canada. În fiecare an, ei castiga armfuls de premii prestigioase și premii pentru realizări academice și sportive, precum și în alegerile din Canada mai 2011, cinci dintre studenții noștri pentru a deveni învins operatorilor tradiționali unele dintre natiuni cel mai tânăr membri ai Parlamentului.

3. McGILL firsts

Descoperirea că atomii sunt divizibile. Prima hartă a creierului cortexul motor. Invențiile Plexiglas, trei sportive majore și celule de sânge artificial. Pentru mai mult de 190 de ani, McGillians și momentele lor Eureka au schimbat lumea în bine.

4. ALUMNI-Bătaia WORLD

Ei trăiesc în jur de 180 de țări. rândurile lor includ lideri mondiali, astronauți, laureați ai Premiului Nobel, și o serie de Trailblazers în lumile artei, științei, de afaceri și de servicii publice. Într-un studiu în 2013, angajatorii clasat grade McGill ca 37th cele mai prestigioase din lume. Dincolo de frontiere și discipline, 250,000+ absolventii de viata McGill folosesc educația și experiențele lor de a face o diferență în lume.

5. O REPUTAȚIA DE CERCETARE

Cu un puternic accent pe munca interdisciplinare, am rang printre cele mai bune universități cercetare intensivă din lume, și desfășoară o tradiție de excelență, care include Sir Ernest Rutherford, Wilder Penfield, Charles Taylor și multe altele. Astăzi, cercetătorii noștri fac progrese mari într-o gamă largă de domenii, de la chimie verde la nanotehnologie, de știința produselor alimentare secretele de genomica si proteomica.

CEL MAI INTERNAȚIONAL AL ​​UNIVERSITĂȚII 6. Canadas

McGill este una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ superior din Canada și una dintre cele mai importante universități de cercetare intensivă din lume. Cu 24% dintre studenții noștri vin la McGill din mai mult de 150 de tari, corpul nostru student este cea mai diversă pe plan internațional universitatea medico-doctorat în țară. Programele noastre de internship de top-notch plasează studenții din întreaga lume, iar absolventii nostri locuiesc in mai mult de 180 de țări din întreaga lume.

7. metropolã CARBOGAZOASE

Montreal se află la punctul de întâlnire al Vechiului și lumi noi. Este un oraș de caldarîm și un centru internațional pentru industria aerospațială, farmaceutice, inginerie software și multe altele. Este un loc sigur, vibrant plin de cultură, care se clasează constant printre cele mai locuibile orașe din lume. Montreal este acasa, la unele 220000 elevi post-secundar, precum și o multitudine de greenspace, și sutele de cafenele și Restos pentru care Montreal este faimos. De fapt, orasul se afla pe locul al 8-lea ca cel mai bun oraș studențesc din lume.

8. O ANGAJAMENTUL SUSTENABILITĂȚII

Suntem pasionați de durabilitate și facem ceva în legătură cu asta. 2020 Vision Strategia de dezvoltare durabilă McGill stabilește o agendă ambițioasă pentru o, mai corectă, mai sănătos viitor mai ecologic și de sustenabilitate Proiecte Fondul oferă $ 840.000 de fonduri de semințe în fiecare an pentru proiectele care ne ajută să ajungem acolo. Din anul 2009, am finanțat o gamă largă de inițiative, inclusiv proiecte de grădinărit urbane, un colectiv de biciclete, sistemele de gestionare a deșeurilor verzi și multe altele.

9. NOBEL Laureatilor

McGill numara doisprezece castigatorilor premiului Nobel între facultate si sa cea de orice lucrare universitate-ale căror contribuții includ tehnologia din spatele camerelor digitale, descoperirea modului în care organismul uman protejează codul său genetic, teoria transferului de electroni, revolutionara canadian absolventi-on percepției vizuale, hormoni și interacțiunea particulelor și descoperirea celulelor dendritice, cu propriile lor cai de semnalizare ale sistemului imunitar care controlează și conduc răspunsul imun.

10. Un excelent loc de muncă

La McGill, cunoaștem importanța atragerii celor mai bune și mai strălucitoare: de la studenții noștri cercetătorilor noștri angajaților noștri. De aceea, facem tot ce putem pentru a se asigura că McGill este un loc în care toată lumea prosperă, și suntem mândri să spunem eforturile noastre nu au trecut neobservate. Am fost din nou numit unul dintre Top Angajatori de la Montreal pentru 2015.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat De Management în Analytics

Campus Cu normă întreagă 12 luni July 2018 Canada Montreal

Faceți parte din prima cohorta a noului program de masterat de management în Analytics (MMA). Cererile pentru iulie 2018 sunt deschise acum. [+]

McGill Master of Management în Analytics (MMA) grad este o experiență de pre-experiență, de douăsprezece luni programul specializat în domeniul evolutiv de analiză de management. Programul AMM este conceput pentru a răspunde nevoilor în creștere ale organizațiilor (profit, nonprofit, guvernamentale) pentru analiza afacerilor. Accentul programului va fi pe rezolvarea problemelor manageriale folosind instrumente de analiză a datelor de ultimă oră pentru a optimiza deciziile organizaționale într-o varietate de setări manageriale.

AMM este conceput pentru absolvenții recenți cu diplomă de licență în domeniul artelor, comerțului, economiei, ingineriei sau științei și cu aptitudini cantitative dovedite. Programul este cel mai potrivit pentru studenții care au absolvit o disciplină înrudită, care au competențe tehnice și care sunt interesați să studieze analizele dintr-o perspectivă de afaceri sau de management. Programul se adresează, de asemenea, indivizilor cu o diplomă de licență în orice disciplină, care sunt adepți cu computerele și care au un interes puternic în domeniul emergent de analiză.... [-]


Masterat De Management în Finanțe (MMF)

Campus Cu normă întreagă 12 luni July 2019 Canada Montreal

McGill Master of Management în Finanțe (FMI) grad este o experiență pre-experiență de douăsprezece luni programul specializat în finanțe. Programul FPM pregătește studenții pentru o carieră în finanțe printr-un curriculum cuprinzător care integrează concepte financiare avansate și metode cantitative cu practicile de afaceri din lumea reală. [+]

McGill Master of Management în Finanțe (FMI) grad este o experiență pre-experiență de douăsprezece luni programul specializat în finanțe. Programul FPM pregătește studenții pentru o carieră în finanțe printr-un curriculum cuprinzător care integrează concepte financiare avansate și metode cantitative cu practicile de afaceri din lumea reală.

MMF este conceput pentru absolvenții recenți cu diplomă de licență în domeniul științelor, ingineriei, economiei, artei sau comerțului și cu aptitudini cantitative dovedite care urmăresc să lucreze în industria financiară sau în funcția financiară a unei afaceri. Următoarea cohortă începe în vara anului 2018.... [-]


Videoclipuri

Around McGill in 80 seconds (2014)

Contactează
Adresa locaţie
1001 Sherbrooke Street West
Montreal, Quebec, H3A 1G5 CA