LaSalle College Vancouver

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LaSalle Colegiul Vancouver

Avantajele noastre

LaSalle Colegiul: de referință internațională în învățământul post-secundar

Formare dincolo de comparație

Programe oferite în limba engleză. Proiecte educaționale practice care să reflecte realitățile profesionale și conduc la diplome recunoscute pe plan internațional. Profesori entuziaști, devotați cu background solid în forța de muncă. Lucru combinație / programe de studii. Oportunități pentru studenții să participe la concursuri regionale, naționale și internaționale. Stagii cu cele mai inovative companii. Un învățământ general - în toate programele - încurajarea practicilor conștiente de mediu. Integrarea conceptelor antreprenoriale în toate programele.

Cele 10 principii de bază ale proiectului nostru academic

LaSalle Colegiul Vancouver oferă o educație edificatoare într-un mediu incluziv, care permite studenților săi să obțină diploma lor de dorit, precum și dobândi și dezvolta următoarele:

Abilitățile orale și scrise în limba engleză. Capacitatea de a stăpâni noile tehnologii de informare legate de industrie. Competențe care facilitează mobilitatea profesională. Competențe aplicabile în contextul actual al globalizării pieței și a comunicării instantanee de management. Capacitatea de a lucra cu o echipă multidisciplinară. Conducere și a spiritului antreprenorial. O atitudine care reflectă un cetățean responsabil, respectul pentru ceilalți, și rigoare în toate circumstanțele. O valoare intrinsecă pentru educație continuă. O conștientizare a obiceiurilor responsabile care promovează stare bună de sănătate pentru sine și pentru alții. Un impuls natural pentru a proteja mediul și de avocat pentru o dezvoltare durabilă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea BSc-uri » Vedea Diplome » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Contactează
Adresa locaţie

101 Smithe Street 
Vancouver (British Columbia) V6B 4Z8
Vancouver, British Columbia, V6B 4Z8 CA
Adresa locaţie

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA