Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Humber, Un membru al Politehnica Canada, Se angajează să succesul elevilor prin excelență în predare și învățare. Humber's gamă largă de acreditări de cariera concentrat includ: diplome de licență, diplome, certificate, și certificate de studii postuniversitare. De asemenea, oferim de formare ucenicie. Cu 160 de programe de full-time si 200 de programe educație continuă a alege de la, la 27.000 full-time și part-time 56.000 studenții Humber au acces la multe oportunități pentru învățare continuă.

Viziune

Leadership în educație politehnică

Misiunea Humber

Humber dezvoltă în general, educat, cu înaltă calificare și cetățenii adaptabile pentru a avea succes în carieră, care contribuie în mod semnificativ la comunitatile pe care le deservesc la nivel local, national si la nivel global.

Valorile

Student-centrat - Am apăsat succesul actual si viitor al studenților noștri ca prioritatea noastră. Excelenta - Ne-am angajat la servicii deosebite, programe academice și de predare. Inovație - Noi anticipam și să răspundă la tendințele emergente pentru a satisface nevoile în schimbare ale comunităților noastre locale, naționale și globale. Respect - Am admiterea cele mai înalte standarde etice, și afirma și de a proteja drepturile, demnitatea, și integritatea fiecărui membru al comunității noastre diverse. Incluziune - Am cultiva un lucru și mediu de învățare în cazul în care diversitatea este recunoscut ca fiind esențială pentru succesul nostru. Durabilitate - Am păstra viitorul nostru colectiv de îmbrățișând impactul social, ecologic, economic și de deciziile noastre.

Locații

Toronto

Address
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
205 Humber College Blvd

M9W 5L7 Toronto, Ontario, Canada