Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Peter B. Gustavson School of Business

Fondată în 1990, Școala Gustavson de afaceri este bine - cunoscut pentru abordarea sa unica educațională, de predare inspirat si excelenta in cercetare. Ca lider printre 12.000 de scoli de afaceri din lume, suntem una dintre cele doar 97 pentru a ajunge la acreditare cu ambele AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și Fundația Europeană pentru Management Development prin intermediul sistemului său de îmbunătățire a calității europene (equis).

Noi oferim grade în:

· Licență de comerț (BCom)

· Master of Business Administration (MBA)

· Master Of Global Business (MGB)

· Doctor în Management Internațional & Organizare

Noi oferim studii de vară pe termen scurt în Antreprenoriat, Managementul Serviciilor, Afaceri Internaționale și Business Communications.

În livrarea acestor programe, ne angajăm să dezvoltăm lideri de afaceri la nivel mondial. Noastră internațională, integratoare, abordare inovatoare și durabilă pe plan social asigură studenților noștri să învețe să gândească diferit în schimbare rapidă pe piața globală de astăzi.

Universitatea din Victoria

Consistently ca fiind una dintre universitatile de cercetare din Canada prin anchete externe și UVic studenți deopotrivă, suntem , de asemenea , clasat printre primele 200 din lume , prin studiul anual Times Higher Education. Universitatea din Victoria demonstrează o adâncime extraordinară de excelență într-o gamă largă de programe academice la nivel universitar și absolvent. Universitatea a câștigat o reputație pentru angajamentul său de educație de cercetare, burse de studiu și co-op, și este larg recunoscut pentru programele sale inovatoare și reactive, inițiative interdisciplinare și internaționale, precum și o comunitate de învățare diversă și primitoare. Cu peste 19.000 de studenți din Canada și din întreaga lume și aproape 5.000 de facultate si de personal, Universitatea din Victoria a stabilit o cultură de conducere extrem de colegial cu tangibil esprit de corps peste campus.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Master of Global Business (MGB) gradul este un riguros program de un an, care oferă cei cu grade-in de licenţă comerţ, afaceri, administraţie, sau de conducere, ... ... [+]

Master of Business Global (MGB)

&nbsp

Master of Global Business (MGB) gradul este un riguros program de un an, care oferă cei cu grade-in de licenţă comerţ, afaceri, administraţie, sau de conducere-posibilitatea de a se specializa în managementul afacerilor internaţionale şi de conducere la un nivel de absolvent. Studenţii de studiu la trei campusuri din intreaga lume: la Universitatea din Victoria din Canada, National Sun Yat-Sen University din Taiwan, şi Johannes Kepler University din Austria. În plus faţă de metodologia de predare folosite în acest program, care include analize de caz, prelegeri, discuţii de clasă, simulari de afaceri, vizite pe teren, echipa pe bază de activităţi de învăţare, proiecte de compania de consultanţă, şi auto-reflecţie (jurnalizare), curriculum-ul include un bogat imersiune în două culturi diferite în plus faţă de cultura de origine. ... [-]

Canada Victoria
Septembrie 2019
La zi
12 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Studying Business at the University of Victoria

About Gustavson School of Business