Fanshawe College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fanshawe College este un Fanshawe College mare, cu finanțare publică, situat în Londra, Ontario, Canada - aproximativ o oră cu mașina de Toronto și Niagara Falls. Există 21.000 de studenți cu normă întreagă, dintre care mai mult de 6.000 de studenți internaționali din 97 de țări diferite.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

Londra, Ontario, Canada

Orașul Londra are o populație de aproximativ 400.000 și peste 500.000 în zona metropolitană. Este casa atât a Fanshawe College cât și a Universității de Vest. Londra are arte uimitoare, piețe, teatre și viața de noapte. Este cunoscut ca "Forest City", cu peste 200 de parcuri și într-o regiune înconjurată de cele mai mari lacuri de apă dulce din lume. Londra are un aeroport internațional și este accesibil și cu mașina, cu autobuzul Greyhound sau cu trenul VIA.

Programe

Fanshawe oferă peste 200 de programe academice, variind de la diplome de doi ani și de diplome avansate de trei ani la programe postuniversitare (un an) și de diplome de diplomă de licență (patru ani).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Cerințe de admitere

Uitați-vă la Cerințele noastre de admitere aici: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - engleză pentru scopuri academice

Pentru studenții care doresc să studieze mai întâi limba engleză, Fanshawe oferă un program EAP (engleză pentru scopuri academice). Există zece niveluri în programul EAP, care se desfășoară timp de opt săptămâni la un moment dat. Este disponibil un test de practică gratuită, astfel încât studenții să poată estima nivelul care face cel mai mult sens.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads obține locuri de muncă

Potrivit celor mai recente rezultate din sondajul KPI (Key Performance Indicators), rata de ocupare a absolventului Fanshawe de 87,6% depășește media provinciei cu două procente. Când au fost chestionați șase luni de la absolvire, 80,2% dintre absolvenții Fanshawe raportează că sunt mulțumiți de educația colegiilor lor - iar 94,2% dintre angajatori sunt mulțumiți de aptitudinile și contribuțiile absolvenților Fanshawe.

Fanshawe Grijă

Fanshawe oferă un pachet de servicii de sosire numit Fanshawe Cares pentru toți noii studenți internaționali. Fanshawe Cares include:

  • Serviciul de salut al aeroportului, condus de ambasadorii studenților;
  • Serviciu de transfer de la aeroportul Pearson din Toronto spre Londra, Ontario;
  • Două nopți de cazare (dacă este necesar);
  • Asistență pentru găsirea unui loc de trai și deschiderea unui cont bancar (dacă este necesar).

De asemenea, în cadrul programului Fanshawe Cares, Centrul Internațional găzduiește o sesiune de întâmpinare în fiecare semestru pentru a vă familiariza cu Colegiul și cu serviciile acestuia, precum și pentru a vă conecta cu alți studenți internaționali.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

burse de studiu

Fanshawe oferă 5 milioane de dolari în burse, premii și burse în fiecare an. Există oportunități exclusiv pentru studenții internaționali, cum ar fi bursele de intrare.

href = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

In plus

Toți studenții cu normă întreagă din campusul Oxford Street din Londra primesc un permis de trecere cu autobuzul LTC cu normă întreagă, apartenența la Centrul de Studenți pentru Sănătate și acoperirea stomatologică și sănătate prin Morcare. Există multe cluburi și echipe sportive la Fanshawe - pentru jucători și pentru fani!

Locații

Londra

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

Londra, Ontario, Canada

Simcoe

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Simcoe, Ontario, Canada

Sfântul Toma

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Sfântul Toma, Ontario, Canada

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Canada

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră