Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Ca un lider inovator în domeniul educației la nivel mondial, Fairleigh Dickinson University caută noi modalități de a oferi oportunități unice de învățare pentru studenți din întreaga lume. Cel mai nou campus al Universității a deschis în 2007, în Vancouver, British Columbia. Situat în vestul Canadei lângă granița cu SUA, Vancouver este una dintre cele mai pitorești orașe, cosmopolit și multicultural din lume.

Vancouver Campus oferă studenților una dintre puținele posibilități de a câștiga un grad colegiu american în timp ce studia în Canada. Toate programele de studii oferite la Campus din Vancouver au fost autorizate de către British Columbia Ministerul Educației avansate. Fairleigh Dickinson University - Vancouver întâmpină studenții din întreaga lume pentru a crea un mediu de învățare cultural divers. Vancouver oferă resurse pentru studenții care au nevoie de sprijin suplimentar pentru dezvoltarea abilităților lor în limba engleză, înainte de începerea studiilor universitare.

De ce Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University este un centru de excelență academică, dedicat pregătirii cetățenilor lumii prin intermediul educației la nivel mondial. Universitatea se străduiește să ofere studenților cu înțelegerea multidisciplinare, interculturale și etice necesare pentru a participa, să conducă și să prospere pe piața mondială de idei, comerț și cultură.

Fondată în 1942, FDU este cea mai mare universitate privată din New Jersey, care deservesc aproape 12.000 de absolventi si studenti, inclusiv mai mult de 1.000 de studenți internaționali din întreaga lume. Universității două campusuri din SUA se află în nordul New Jersey, în apropiere de New York City. În plus față de Campus Vancouver, Universitatea deține și operează un campus în Wroxton, Anglia.

Vancouver Campus este operat prin Dickinson Universitatea Fairleigh din British Columbia Foundation, care este o entitate non-profit în British Columbia, Canada.

Acreditărilor și aprobări Universitatea este acreditată de către statele Comisiei Mijlociu privind învățământul superior și licențiat de către statul New Jersey a Comisiei privind învățământul superior. Silberman College of Business Administration FDU detine acreditare prestigioasa de AACSB International - Asociatia pentru Advance Collegiate Schools of Business. Multe dintre programe individuale de studii academice ale Universității sunt acreditate de către agențiile profesionale și educaționale adecvate.

Termenul "universitate" este utilizată sub acordul scris al British Columbia Ministerul Educației avansate eficiente 8 mai 2006, care au fost supuse unui proces de evaluare a calității și sa constatat că îndeplinesc criteriile stabilite de minister. Fairleigh Dickinson University este prima institutie non-canadian pentru a obține aprobarea în conformitate cu standardele stricte adoptate de British Columbia, în 2003.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Master of Science grad Administrative (MAS) este un grad de 30 de credit pentru a îmbunătăți abilitățile administrative și de conducere ale absolvenților. Programul combi ... [+]

Master of Science grad Administrative (MAS) este un grad de 30 de credit pentru a îmbunătăți abilitățile administrative și de conducere ale absolvenților.

Programul combină atât cognitiv și afectiv de instruire (interactiv) prin studii de caz, simulări, exerciții individuale și de grup, și munca de teren, care ajută la dezvoltarea eficienței manageriale critice. Experiența educațională MAS urmărește să dezvolte competențe administrative critice într-un mediu propice de învățare, în combinație cu feedback-ul specific și clar.

Repere Programul Un program de 30 de credit. O oportunitate de a începe programul de la oricare dintre cele trei puncte de intrare în cursul anului: septembrie, ianuarie, mai. clase mici oferite și intervalele de clasă vor varia în funcție. ... [-]
Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
30 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Master of Science în grad de studii Hospitality Management, care este format din 33 de credite, este structurat pentru a satisface nevoile educaționale ale studenților ad ... [+]

Master of Science în grad de studii Hospitality Management, care este format din 33 de credite, este structurat pentru a satisface nevoile educaționale ale studenților adulți care lucrează ca manageri, antreprenori, educatori sau alți profesioniști în afaceri și industrie. Acesta este conceput pentru a oferi o educație de management ospitalitate cu un academic riguros, dar flexibil, program de studiu care îndeplinește cerințele pentru o diplomă de master profesionist. Pentru adulți care lucrează care doresc să își dezvolte aptitudinile profesionale pentru a spori carierele lor, programul de gradul crește competențele analitice, manageriale și de conducere și va oferi absolvenți cu pregătirea necesară pentru avansarea în carieră în diverse domenii profesionale legate de ospitalitate.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
33 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Canada
Website
Număr de telefon
+1 604-682-8112