Executive Hotel Management College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La EHMC, ne-am specializat în formarea profesioniștilor actuale și noi Hospitality prin ateliere de lucru, stagiile, sală de clasă de formare și de industria de evenimente.

Executive Hotel Management College oferă o combinație cu adevărat unic de învățământ de nivel înalt și o cale directă pentru Biroul Executiv. Experiența noastră în industria în ultimii 35 ani și-a asigurat relații și contacte în cadrul hotelului și restaurant companii de top care nici un alt colegiu poate oferi. Când ne-am plasa elevii noștri în stagii plătite și practicums, vom discuta personal obiectivele de carieră ale fiecăruia dintre studenții noștri cu proprietarii și directorii organizațiilor gazdă, astfel încât să maximizeze șansele lor de a realiza visele lor de lucru în calitate de executivi.

Compania-mamă a EHMC a fost în afaceri ospitalitate din 1979, furnizarea de sisteme de management hotelier de educație și de înaltă calitate pentru hoteluri de top din Canada, SUA și Europa. Fondatorul EHMC, Ken Honborg, dat seama că există un decalaj semnificativ în educația hotelieri până și provenind din Canada. Prea multe Colegii și universități au fost oferirea de absolvenți cu studii bazate pe teoria, atunci când au intrat în forța de muncă, directorii generali și proprietarii au fost surprinsi sa aflam ca majoritatea absolvenților nu au putut efectua la un nivel acceptabil.

EHMC a asigurat parteneriate puternice si afilieri cu multe hoteluri și restaurante companii de top pentru a garanta absolvenții noștri se pot efectua la nivelurile așteptate necesare în industria. Ne vom extinde rețelele lor și pentru a construi CV-urile lor, astfel încât, atunci când absolvent, ei sunt increzatori cu abilitatile si experienta lor de a lua imediat în roluri de conducere.

Similar cu programul de pregătire Fairmont Hotels and Resorts de management care domnul Honborg participat, EHMC combină experiența practică din lumea reala cu educație AHLA bazat standard in industrie pentru a pregăti cel mai bine studenții noștri pentru a realiza visele lor de a deveni directorul general al unui hotel de World Class sau restaurant.

Top 10 motive pentru a studia la EHMC

Cel mai bun nivel de Executive Hospitality Management College din America de Nord Singura ahla aprobat Colegiul funcționează în combinație cu un lanț Major Hotel Exclusiv AHLA Diploma de Programul dual EHMC lui - Câștigă 2 Diplome de la 1 an Studenții noștri sunt capabili de a combina teoria și practice de aplicare cu imersie de lucru Flexibilitatea programului cu 3 - Luna, 6 - Luna, 1 - An & 2 - Opțiuni An Dimensiunile mici de clasă și o atenție individuală de la experienta Facultatea & Personal Burse de studiu, burse și de finanțare Opțiuni pentru studenți naționale și internaționale Instructorii pasionati, cu peste multe din experienta Hospitality combinate Un Campus World Class situat în inima de Vancouver Nivelul de management, multi-departament, Practică și de lucru de Plasament

Locații

Vancouver

EHMC - Executive Hotel Management College

Address
1311 Howe St
V6Z1W2 Vancouver, British Columbia, Canada
Număr de telefon
+1 604-428-3462

Programe

Această școală oferă și: