Canadian Southern Baptist Seminary & College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre seminarul canadian sudic Baptist și colegiul

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

Timp de mai mult de trei decenii am fost încredințați instruirea și educația teologică a pastorilor și a altor lucrători biserici, pentru ca ei să asculte de Marea Împărtășanie a Domnului nostru Isus Hristos în și prin intermediul bisericilor locale din întreaga lume. În acest scop, lucrăm pentru a oferi studenților noștri cursuri de pregătire pentru lucrare, care este atât de precisă din punct de vedere biblic, cât și relevantă pentru contextul nostru. Credem că nu este suficient pentru noi doar să transmitem cunoștințe.

Este viziunea noastră de a antrena bărbații și femeile numite de Dumnezeu pentru conducerea secolului douăzeci și unu în locuri grele. Vrem să încurajăm în următoarea generație de lideri dorința de a merge în locuri dificile și de a face cu curaj provocările care ne-au confruntat acolo.

Pe măsură ce ne angajăm în viitoarele decenii de activitate, credem că activitatea școlii noastre nu a fost niciodată mai critică. Grupul mic de biserici care a început școala a crescut astăzi la peste 350 de biserici, cu o viziune persistentă de a deveni 1.000 de biserici în mai puțin de cinci ani. Școala noastră joacă un rol esențial în realizarea acestei viziuni. An de an, Dumnezeu trimite mai mulți absolvenți în regiuni din Canada, de la coasta Pacificului până la coasta Atlanticului și spre nord spre teritoriile noastre expansive.

Viziunea de plantare a bisericii a Convenției Baptiste Naționale Canadiene a capturat cu mult imaginația multor studenți și ei sunt îndrăzneți să se aventureze în locurile grele ale Canadei de dragul lui Hristos și de expansiunea Împărăției Sale. În plus față de absolvenții noștri care lucrează în Canada, avem și alți absolvenți care s-au răspândit în regiuni din întreaga lume, fiind misionari. Zelul misionar care a fost infuzat în școala noastră la începuturile noastre a dus la absolvenți care au ales să părăsească Canada pentru a merge în locuri care sunt mai dure încă.

La CSBS

Pe măsură ce școala noastră urmărește să se angajeze în Canada, studenților li se oferă multe ocazii de a participa la slujire ca parte a formării lor.

Cu un raport redus student-facultate, CSBS

Vino și vezi ce ar putea avea Dumnezeu în inima Lui pentru tine la Seminarul Canadian de Baptiști Sudici

Credințele noastre și Declarația de credință sunt strâns legate de CNBC.

Consiliu consultativ

James Teel a inițiat un consiliu consultativ pentru școală. Acest grup, format din canadieni și americani, a fost un prieten valoros al seminarului prin rugăciune, promovare, strângere de fonduri și părtășie. Grupul a fluctuat în calitate de membru în decursul anilor cu o dimensiune medie de 30.

Trustees

Trustorii de la seminar oferă o legătură importantă între seminar și biserici din Convenția canadiană a baptiștilor sudici. Administratorii sunt aleși de mesageri de la biserici la întâlnirile anuale ale convenției. Ele sunt alese pentru patru termeni de un an și au responsabilitatea de a ajuta școala să-și atingă obiectivele, politicile și viziunea. Consiliile de consilieri sunt formate din șapte bărbați și femei. Aceștia se reunesc de două ori pe an și raportează direct consiliului național de conducere al Convenției canadiene a baptiștilor sudici. Șase absolvenți de seminar au servit ca administratori ai școlii.

Istoria noastra

Pe un deal cu vedere spre Cochrane, Alberta, pe calul său se află o statuie a unui cowboy. Statuia este intitulată "Oameni de Vision" și a fost înălțată în memoria acelor pionieri care au stabilit zona ca o operațiune de fertilizare în anii 1880, care continuă până în prezent.

Pe un alt deal, cu vedere spre Cochrane, se află Seminarul Canadian de Sud Baptist

Locații

Cochrane

Address
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Alberta, Canada