Citește Descrierea Oficială

Povestea CMU

Canadian Mennonite University este rezultatul amalgamarea trei colegii: Mennonite Fraților Bible College / Concord College (est. 1944); Canadian Mennonite Colegiul Biblic (est. 1,947); și Menno Simons College (est. 1,989).

Originile CMU reveni la începutul anilor 1990, atunci când oamenii din mediul de afaceri și din patru colegii menonite în Manitoba-PCCB, Concord College, Steinbach Bible College și Menno Simons College-au întâlnit pentru a discuta despre cooperarea inter-Mennonite în învățământul superior . Aceasta a dus la discuții formale între colegiile, începând din 1995. Steinbach Bible College retras din procesul în 1996.

În august 1998, guvernul din Manitoba a proclamat Carta pentru crearea unui nivel universitar, federație de gradul de acordare a colegiilor menonite. Pe 18 noiembrie 1998, cele trei colegii au semnat un memorandum de acord, ceea ce înseamnă aprobarea finală pentru crearea federației. La 4 mai 1999, a fost încheiat acordul de a cumpăra 500 Shaftesbury. Colegiul Federația Mennonite a început să ofere sale programe academice noi, sponsorizat în comun în septembrie 1999. Până în septembrie 2000, PCCB și Concord College situat împreună pe un campus comun la 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons Colegiul a ramas in centrul orasului Winnipeg ca campusul CMU de la Universitatea din Winnipeg.) În octombrie 2008, CMU a devenit membru al Asociației de universități și colegii din Canada (acum cunoscut sub numele de universități Canada).

Fiecare dintre colegii fondatori are propria poveste. Cu toate acestea, de la început, poveștile individuale au intersectat adesea și sunt acum parte dintr-o comună poveste o poveste de modul în care le-a condus pe Dumnezeu să lucreze împreună într-o misiune de învățământ comun numit CMU.

Misiune

CMU este o universitate creștină inovatoare, înrădăcinată în tradiția anabaptistă Mennonite, sa mutat și transformat de viața și învățăturile lui Isus Hristos. Prin predare, cercetare și servicii CMU inspiră și echipează femeilor și bărbaților pentru viața de serviciu, conducere și reconciliere în biserică și societate.

Misiune CMU lui, la fel ca cea a oricărei organizații, este ca o bobină dens ambalate cu potențialul și obligația de a primăvară la viață într-o gamă vibrant de programe și proiecte, conversații și angajamente. Misiunii CMU este în avans și acolo în particularitatea sa. Fidelitatea la povestea de a crea și transformarea lucrarea lui Dumnezeu prin Isus Hristos este bataile inimii, The mindfulness și impulsul motivant pentru servicii, conducerea și de reconciliere prin care CMU participă la biserică și societate.

La CMU, reconcilierea este de lucru academic cu tot felul de sociale, personale, teologice, interpersonale, artistice, fizice, și de mediu dimensiuni pentru a-numi doar câteva. Reconciliere, cum ar fi educația, este întotdeauna despre "înțelegerea de construcție." Și "înțelegeri de constructii" este întotdeauna despre angajarea în atât cunoștințe și relații, moduri de a vedea, angajarea și partajarea într-o lume care este minunată, care este tulburat, și care are nevoie de cel mai bun tratament vreodată și imaginația noastră.

Expresia "înrădăcinate în tradiția anabaptistă Mennonite" este, probabil, cel mai bine abordate prin mărturia de studenți CMU. Ce prinde pe la mintea lor și inimile ale lor la o dată este coerența și consecvența între ceea ce predau profesori în clasă și modul în care aceste "cadre didactice ale vieții" du-te despre viață de zi cu zi. Convingeri puternice față de reconciliere și integritate în viața și credința au fost în prima linie de apariția unor anabaptiști în secolul al XVI-lea. Integrarea acțiunii și mărturisire continuă să fie vital astăzi, la fel ca practicile de discernământ comunității în capturarea ceea ce este adevărat. Aceste convingeri propune o vulnerabilitate îndrăzneață și o libertate dinamică, și acestea fac profund și numai prin relații de încredere. Este în relații de încredere și discernământ comunitate care CMU se înțelege a fi o universitate legate de biserică, oferind un forum pentru dialog permanent cu privire la modul în care împreună suntem chemați să vorbească har și să adopte reconciliere în biserică, în societate și în lume, ca am stiu.

Din fluxul acestei misiuni, CMU a stabilit patru angajamente care caracterizeaza activitatea sa în toate programele și activitățile sale:

Educarea pentru Pace și Justiție

Un angajament de a educa pentru culori pace și dreptate toate programele noastre și viața noastră instituțională în ansamblu și este reprezentată în mod explicit în unele programe de semnătură și în activitatea de mai multe institute noastre (de exemplu, Scoala canadian de consolidare a păcii).

Învățare prin gândire și Făcând

Analiza academică este completată de învățare experiențială într-un mod care modelează atât gândire și de viață, în special prin practica noastră, Outtatown, co-op, si programe de internship.

Hospitality generos ... Dialogue Radical

CMU salută toate ca aceasta stimulează dialogul peste prăpăstiile religioase, economice, sociale, politice, etnice, naționale, culturale și care împart omenirea, în America de Nord și pe plan internațional.

Modelarea Invitational comunitar

Tempereaza CMU individualismul timpului nostru prin modelarea și cultivarea comunități invitatii, care sunt diverse încă învățăm împreună, în care oamenii se sprijine reciproc, și care încurajează compasiune și reprezintă speranța celor în ele și nu numai.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Canadian Mennonite University

Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. ... [+]

Graduate School de Teologie și Ministerul caută să inspire și a dota studenții pentru lucrare pastorală, leadership, burse, și de servicii. Elevii dintr-o gamă largă de confesiuni și tradiții sunt invitați într-o comunitate de oameni de știință și educatori pasionați care sunt angajate în viața bisericii, cu experiență în misiune și de servicii, precum și realizat în cercetare și publicare.

Cerințele de admitere

O diplomă de bacalaureat de la o universitate recunoscută sau colegiu cu o AAP minim de 3,0 ("B").

Residency Cerința

30 de ore de credit

Cerințe Curriculum Un minim de 60 de ore de credit Cerințe-30 de ore de credit de bază în următoarele domenii Ore de 12 de credit (minim 3 CH din Vechiul Testament și 3 ore de credit de Noul Testament) - Bible Teologie și Istorie a creștinismului - 12 de ore de credit (minim 3 ore de credit în fiecare zonă) Teologie practică - 3 ore de credit Metodologie - 3 ore de credit Electives în conformitate cu cerințele pentru a ajunge la un total de 60 de ore de credit ... [-]
Canada Winnipeg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business