Bishop's University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

despre BU

Situat în frumoasa regiune de est a Townships provincia Quebec, lui Bishop este o universitate unică în limba engleză, care oferă studenților săi o experiență universitară de licență ca nici o alta.

Diferența BU

 • Episcopul are unele dintre cele mai mici dimensiuni de clasă din țară și profesori pasionați, de susținere care au grijă cu adevărat despre succesul elevilor lor. Rezultatul este că toți elevii BU primesc o atenție personalizată și sprijin valoros pe tot parcursul studiilor.
 • Episcopul conectează studenții săi la o serie de oportunități de învățare deosebite, inclusiv stagii și experiențe de formare excepționale. Aceste oportunități permit studenților să consolideze abilitățile lor și de a obține o experiență profesională valoroasă, toate în timp ce de lucru pentru a finaliza studiile.
 • Episcopul creează un mediu social unic pentru studenții săi, una care favorizează creșterea și dezvoltarea personală. Această atmosferă îngrijire și de susținere hrănește studenți, și îi ajută să le transforme în lideri siguri și calificați care sunt gata să facă o diferență în această lume.

Aceste elemente, atunci când sunt combinate, formează esența și sufletul comunității Episcopului.

BU dintr-o ochire

Localizare

Episcopul este situat în comunitatea bilingvă a Lennoxville, o suburbie a orașului Sherbrooke, Quebec, situat la aproximativ 1,5 ore la sud-est de Montreal. Regiunea de est este cunoscut Townships pentru a oferi o atmosferă sigură și primitoare, posibilități de recreere în aer liber excepționale, precum și o mare calitate a vieții.

Campus

campus de 550 de acri Universitatea arhieresc dispune de 25 de clădiri, inclusiv șapte reședințe, două biblioteci, două teatre, săli de clasă deosebite, laboratoare, facilități sportive, un centru sportiv și de agrement, care include trei săli de sport, o piscină interioară și o arenă de 800 de locuri, un istoric capelă, o sală de recital de muzica, și o creșă. Un iaz rață și faunei sălbatice refugiu, 10 terenuri de tenis, o piscină în aer liber și un teren de golf sunt, de asemenea, găsite pe campus.

istorie

Universitatea Bishop a fost fondat ca Colegiul episcop în 1843, sub patronajul preasfințiile GJ Munte, episcopului anglican din Quebec, cu ajutorul unui grup de clerici și laici din townships orientale.

În 1853, Universitatea a primit o Cartă Regală care acordă acesteia dreptul de a conferi grade. Episcopul a rămas sub egida Bisericii Angliei până în 1947, când Corporation a Universității a fost reconstituită ca un organism nondenominational. Din moment ce acest moment, Universitatea Bishop a salutat studenți din toate mediile, culturi și credințe.

Facultate

Universitatea lui Bishop are unele dintre cele mai bune profesori universitari din Canada. 115 Membrii noștri full-time facultate sunt implicate în cercetare și publicarea de eforturi extinse. Cu toate acestea, ei au ales să lucreze la lui Bishop, deoarece le place de predare și de lucru cu studenții de licență.

Am pus mare accent pe contactul personal între studenți și profesori, și să favorizeze clase mici și seminarii frecvente, laboratoare și tutoriale.

Alumni

grupurile de absolventi Bishop sunt printre cele mai coerentă și de susținere în Canada. sucursalele noastre absolventii sunt împrăștiate în întreaga lume și evenimente gazdă pe tot parcursul anului pentru absolvenții și prieteni ai Universității.

profilul academic

Episcopul este o universitate de licență în limba engleză, care oferă o selecție de mai mult de 100 de programe peste 3 facultăți și școli:

 • Facultatea de Arte și Științe
 • Williams School of Business
 • Școala de Educație

PROGRAME

Universitatea Bishop oferă de licență (BA, BBA, diplomă B.Ed., și BSc) și programe de masterat (MA, M.Ed., și) prin intermediul a trei M.Sc. facultăți.

clasa de dimensiuni

Dimensiunea medie a:

 • clase an Locul 1: 32
 • clase de anul 2: 27
 • anul 3 clase: 13
 • clase din anul 4: 6.5

Fapte interesante

 • Există studenți înscriși din fiecare provincie și teritoriu canadian, 22 de state, iar din 52 de țări din întreaga lume.
 • In ultimii 5 ani, Universitatea a cunoscut o creștere de 40% la inscriere.
 • Media intră elev de liceu, în 2012, a avut o medie de 84%.
 • În medie, intrarea studentului CEGEP în 2012, a avut un R-scor 26.
 • Peste 84% dintre elevii noștri sunt activi în cluburi, sau la universitate sau de sport intramural.
 • 96% dintre studenții noștri locuiesc la câțiva pași de campus.
 • 70% dintre studenții noștri primul an locuiesc in resedinte noastre pe-campus.

Ştiaţi că?

Peste 19.000 de persoane din întreaga lume, cu mândrie Universitatea pretinde Bishop ca Mater lor alma. Du-te lui Bishop!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Certificate de Absolvire » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Videoclipuri

You’re Going to LOVE it Here! - Bishop’s University

Bishop's University - If You Can Dream It, You Can Do It

Orientation Week Fall 2015 - Bishop's University