University of Alberta: Alberta School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Alberta a fost fondată 1908. De-a lungul secolului trecut, UofA sa stabilit ca o universitate intensiv de cercetare de top, una dintre universitatile de top din Canada și printre primele 100 de universități din întreaga lume!

Alberta Școala de Business de la UofA este unul dintre Canada conducere școli de afaceri, oferind licență de Comerț, masterat, doctorat și programe de educație executiv.

Alberta MBA este un 20 luni program full-time. Cu dimensiuni de clasa mica, Alberta MBA oferă o experiență personalizată și de înaltă calitate, care este sporită de facultate a programului, mulți dintre ei câștigători de predare și alte premii de excelență.

De colaborare Cu 80 de studenți full-time aderarea la Alberta MBA în fiecare an, sunteți capabil de a construi relații puternice cu fiecare dintre colegii dumneavoastră. O abordare bazată pe echipă a procesului de învățare vă permite să dezvolte echipa de conducere și abilitățile dumneavoastră în timp ce obținerea de a învăța cu colegii din medii diverse.

Flexibil Alberta MBA cere tuturor elevilor să completeze cursuri fundamentale de afaceri cheie și un amestec de cursuri elective. Cu 9 cursuri de electivă, sunteți în stare de a adapta gradul dvs. cu un amestec de cursuri cele mai potrivite pentru propriile interese sau completa unul dintre specializări noastre oficiale.

Locații

Edmonton

Address
2-30 Business Building
Edmonton, Alberta
Canada T6G 2R6

T6G 2R6 Edmonton, Alberta, Canada

Programe

Această școală oferă și: