Varna University of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Varna University of Management ( VUM ) este o școală de afaceri internațională situată în Europa, Bulgaria. Elevii din peste 50 de țări beneficiază de o educație excelentă în Afaceri și Marketing, IT, Turism și Managementul Ospitalității, Gastronomie și Artă culinară.

VUM oferă programe de diplomă de bacalaureat și de masterat, predate în întregime în limba engleză, în colaborare cu universități din țări precum Marea Britanie (Cardiff Met), Elveția (BHMS), Olanda (Universitatea Stenden). Elevii studiază curriculumul sincronizat ca și în instituțiile partenere și trebuie să îndeplinească aceleași standarde înalte în examene. Ei absolvă cu diplome atât de la universitățile partenere și VUM .

VUM menține relații excelente cu afacerile și se bucură de un succes de lungă durată de a-și plasa studenții cu angajatori de top din SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, doar pentru a numi câteva.

VUM în clasamentul global

  • VUM ocupă primul loc printre 1600 de instituții de învățământ superior din întreaga lume pentru mobilitatea studenților, în conformitate cu prestigioasa clasă U-Multirank
  • VUM a primit 3 Palme de Excelență - Școală de Afaceri Excelente cu influență internațională consolidată - de către clasificarea Palme de Excelență pentru Europa de Est.
  • Universitatea este clasată pe locul 9 în Europa de Est pentru gradul MBA de către Best-masters.com.
  • Universitatea este clasată pe locul 20 în lume pentru gradul său internațional de ospitalitate și management turistic (MSc) de la Best-masters.com.
  • Numarul de publicatii VUM facultatea VUM si studentii a obtinut rangul Universitatii in Top 300 printre scolile de afaceri din intreaga lume, potrivit Retelei de Stiinte Sociale (SSRN) .
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Summer courses » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc Ospitalitate și Management Turistic Internațional

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Bulgaria Varna

Master în Managementul Ospitalității și Turismului Internațional oferit de VUM a fost conceput pentru a răspunde nevoilor managerilor din industrie, directorilor și altor profesioniști din industria turismului. Prin aderarea la acest program de master veți fi în măsură să dezvolte abilitățile de management, de cercetare și de analiză la cele mai înalte standarde necesare pentru a lucra ca membru de conducere de nivel superior în această industrie dinamică. [+]

Master în Managementul Ospitalității și Turismului Internațional oferit de VUM a fost conceput pentru a răspunde nevoilor managerilor din industrie, directorilor și altor profesioniști din industria turismului. Universitatea este clasată pe locul 20 în lume pentru gradul său internațional de ospitalitate și management turistic (MSc) de la Best-masters.com.

Prin aderarea la acest program de master veți fi în măsură să dezvolte abilitățile de management, de cercetare și de analiză la cele mai înalte standarde necesare pentru a lucra ca membru de conducere de nivel superior în această industrie dinamică.

Veți avea ocazia nu numai să aprofundeți cunoștințele teoretice aprofundate, ci și o direcție practică puternică prin numeroase proiecte și studii de caz.... [-]


Contactează

Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт

Adresă, linia 1 13A Oborishte Street
Varna, Varna, Bulgaria
website http://www.vum.bg/
Telefon +359 52 300 680