Varna University of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Varna University of Management (VUM) este o școală de afaceri internaționale situate în Europa, Bulgaria. Studenți din peste 40 de țări primi o educație excelentă în Afaceri și Marketing, Ea, managementul turismului și ospitalității, GASTRONOMIE și arte culinare.

VUM ofera programe de gradul dublu master și licență, predat în întregime în limba engleză, în cooperare cu universitățile în țări precum Marea Britanie (Cardiff Met), Elveția (BHMS), Țările de Jos (Universitatea Stenden). Elevii studiază curriculumul sincronizat ca în instituțiile partenere și trebuie să ne întâlnim aceleași standarde înalte în examene. Au absolvent cu grade de la ambele universități partenere și VUM.

VUM întreține legături excelente cu afacerile și se mândrește cu un succes în picioare lung plasarea studenților săi cu angajatorii de top din Statele Unite ale Americii, Australia, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, pentru a numi doar câteva.

VUM în Clasamentul global

  • VUM ocupă primul loc printre 1061 HEI la nivel mondial pentru studenți de mobilitate, în conformitate cu prestigioasa U-Multirank pe locul - VUM este mândru să fie atribuit ritmul doilea între mai mult de 1300 IÎS ​​din lume, U-Multirank, clasate pentru orientare internațională, Cunoștințe Se transferă și predare și învățare.
  • VUM a fost acordat 3 Palmes de excelență - Școala de afaceri excelente cu influență internațională de consolidare - de Palme de Excelenta clasificare pentru Europa de Est. - Universitatea este cotat Al 13-lea în Europa de Est pentru gradul său de MBA de Best-masters.com. - Universitatea este cotat 47th în lume pentru ospitalitatea internațională și Turism de Management (MSC), gradul de Best-masters.com.
  • Numărul de publicații de facultate VUM și studenți a câștigat Universitatea din clasamentul top 300 dintre școlile de business la nivel mondial, potrivit Social Știință Research Network (SSRN).
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Summer courses » Vedea Programe de Licență » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Ospitalitate Internațională și Programe De Management Al Turismului

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Bulgaria Avertiza

Ospitalitatea Internațională și De Management Turistic Master oferit de VUM a fost conceput pentru a satisface nevoile de manageri din industrie, directori și alți profesioniști din industria turismului. Prin aderarea la acest program de master va fi capabil să dezvolte managementul, cercetarea și abilități analitice la cele mai înalte standarde necesare pentru a lucra în calitate de membru de management de nivel superior din cadrul acestei industrii dinamice ... [+]

Ospitalitatea Internațională și De Management Turistic Master oferit de VUM a fost conceput pentru a satisface nevoile de manageri din industrie, directori și alți profesioniști din industria turismului. Prin aderarea la acest program de master va fi capabil să dezvolte managementul, cercetarea și abilități analitice la cele mai înalte standarde necesare pentru a lucra în calitate de membru de management de nivel superior din cadrul acestei industrii dinamice.

Vei avea ocazia nu numai să ia în profunzime cunoștințele teoretice dar, de asemenea, direcția de practică puternică prin intermediul a numeroase proiecte și studii de caz.

Abordarea noastră intensivă, dar generaliști se pregătește absolvenții noștri pentru o gamă largă de posibile cariere în călătorii și turism. Unele dintre modulele de bază ale programului sunt explorarea de ospitalitate și turism peisajului, Industrie Management de proiect, precum și gestionarea Oameni și marketing în culturi. ... [-]


Contactează

Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт

Adresă, linia 1 13A Oborishte Street
Avertiza, Bulgaria
website http://www.vum.bg/
Telefon +359 52 300 680