European Polytechnical University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Elevii prospectiv dragi,

Dragi părinți,

Angajatori potențiali dragi,

Am creat și implementat o "experiență" de învățământ pentru studenții noștri, o combinație a practicilor europene și americane cele mai de succes în învățământul superior. Noi, Consiliul de Administrație, sunt conștienți de faptul că în afară de a fi o provocare, acest lucru este o mare responsabilitate le-am luat pentru tine - elevi, părinți, profesori și oameni de afaceri.

Succesul oricărui risc depinde de factorul uman. Consiliul de Administrație este un garant pentru experiența de succes a studenților noștri prin oferirea de excelență academică în același timp furnizarea de înaltă calitate și stilul de viață la prețuri accesibile. EPU este axat pe educație orientate spre afaceri pragmatic. Strategia noastră presupune o comunicare constantă și interacțiunea cu companii de top, în cazul în care studenții noștri practică și să câștige experiență și recunoaștere. Ne încuraja inovarea și pragmatism.

"Fă tot ce poți" este apelul nostru pentru tine. Acest slogan nu este doar o expresie. Ne străduim pentru excelență în educație. Aceasta este filozofia universității. Ne cer pentru studenții noștri și, în același timp, ne-am a le ajuta să își atingă obiectivele. Noi implice în această filozofie toți studenții noștri, profesori și cadre universitare. Ne așteptăm studenții noștri pentru a deveni următoarea generație de profesioniști de succes și lideri de afaceri.

Îmi doresc toți studenții noștri să aibă cea mai bună experiență cu noi!

Președintele EPU Toshko KRASTEV

Misiunea EPU lui

Universitatea Politehnică europeană este un centru multinațional de interacțiune între predare contemporan, activități de cercetare științifică și inovațiile, precum și cooperarea academică și de afaceri. Universitatea personalizează relația cu elevii săi și doctoranzi, în conformitate cu abilitatile lor individuale și preferințele și le pregătește pentru realizarea profesională în mediul de piață de la Universitatea dinamic schimbare world.The aderă la filozofia de dezvoltare durabilă și valorile sale prioritare sunt: Universitatea aderă la filozofia de dezvoltare durabilă și valorile sale prioritare sunt: ​​1. Tradițiile și standardele europene, combinate cu pragmatism american de învățământ superior; 2. Dezvoltarea științei academice în profilul Universității, orientat spre practicile și nevoile de afaceri internaționale și bulgară; 3. Caracterul internațional al învățământului superior, ca mijloc de realizare și întreținere de înaltă calitate; 4. Personalul academic internațional de oameni de știință și dezvoltatori de la universități străine și academii internaționale; 5. Predarea conținutului academice contemporane, armonizate cu contextul european și american; 6. Predare în avangardă mediu profesional și evaluarea elevilor prin metode contemporane; 7. Dezvoltarea calităților personale ale studenților și doctoranzilor, în scopul de a realiza maximum de potențialul lor intelectual; 8. Încurajarea elevilor inițiativă, dezvoltarea obiceiurilor de auto-îmbunătățire continuă și abilități pentru auto-învățare, dobândirea de cunoștințe "portabil", competențe cheie și competențe.

Locații

Pernik

Evropeyski Politehnicheski Universitet

Address
"23 “Sv. sv. Kiril i Metodiy” str. , Pernik, Bulgaria
2300 Pernik, Pernik, Bulgaria
Număr de telefon
+359 76 600 773