Burgas Prof. Assen Zlatarov University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea „Prof. Dr. Assen Zlatarov” este singura universitate de stat din sud-estul Bulgariei.

Cursurile se desfășoară în trei facultăți - Facultatea de științe tehnice, Facultatea de științe ale naturii și științele sociale. Acesta include trei colegii - colegiul tehnic, Colegiul de medicină și Colegiul de turism. Universitatea oferă 29 de licențe acreditate și peste 60 de programe de masterat. Departamentul de studii de limbi străine, biblioteca centrală de cercetare științifică și centrul de calculatoare își au locul lor onorabil în structura universității.

Organizarea și gestionarea procesului educațional al universității respectă cerințele și criteriile europene pentru procesul calitativ de educație și cercetare. Prof. Dr. Assen Zlatarov University are o bază materială modernă și facilități care respectă cerințele statului pentru calitatea învățământului înalt. Conducerea academică a depus în mod constant eforturi sistematice pentru întreținerea, extinderea, utilizarea eficientă și modernizarea și renovarea materialelor disponibile și a facilităților tehnice.

Locații

Burgas

Address
ул. Проф. Якимов,1
8010 Burgas, Burgas, Bulgaria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: