Universiti Brunei Darussalam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Efectuarea de studii postuniversitare la UBD înseamnă calitatea de membru într-un mediu academic divers și prosper, care are parteneriate la nivel mondial cu universități de renume internațional. Universitatea are o cultură progresivă și de ultimă oră de cercetare, care este intelectual stimularea și academic exigente.

La UBD, știm că elevii aleg să intre studii postuniversitare pentru o multitudine de motive diferite, și suntem profund angajamentul de a sprijini aspirațiile studenților noștri și îmbunătățirea abilităților și a capacității de inserție profesională acestora.

O universitate la nivel mondial, abordarea problemelor globale - UBD lucrează în întreaga lume, cu parteneri în educație, afaceri, sănătate, dezvoltare, filantropie și de guvern pentru a găsește soluții la unele dintre cele mai presante probleme ale omenirii, și de a efectua cercetarea revolutionara, pe întreg spectrul academic.

Pentru a oferi posibilități de a lărgi domeniul de aplicare al populației ocupate cu studii de nivel de absolvent, UBD este introducerea unor programe postuniversitare pe care studenții se pot prezenta fie de la locul de muncă sau acasă, cu ritmul lor propriu și prin diferite căi. Cu o abordare de învățare integrată la locul de muncă și utilizarea tehnologiei, aceste programe mai eficiente și mai eficiente vor fi oferite la nivel de master începând din august 2017.

banner_global

International Students

La început, UBD a deschis porțile pentru studenții internaționali, care constituie în principal studenților ASEAN. Diversitatea extins astăzi cu mai multe venind din Asia de Est (China și Japonia), Europa, Africa și Mid-Est.

O varietate de programe universitare, postuniversitare și de cercetare sunt oferite la UBD, in timp ce programe mai scurte, sunt de asemenea disponibile, cum ar fi Programul Discovery Global și programele lingvistice. Engleză este principalul mediu de instruire la UBD și larg vorbită în Brunei Darussalam. Programele de studii sunt oferite, prin urmare, oferă oportunități pentru studenții internaționali pentru a avea acces întrebuințări viitoare la nivel global. Acest mediu oferă studenților internaționali bulevardul de a învăța limba engleză pe tot parcursul studiului lor și viața de zi cu zi, ceea ce face mai ușor pentru ei să facă prieteni și de a socializa.

UBD este un astfel de mediu prietenos și studenții internaționali se vor simți acasă cu matrice de cluburi si lucruri de făcut. Există, de asemenea, o varietate de programe pentru a asigura tranziția de studenți noi în UBD prin Unitatea Serviciul International Student Afacerilor Student Secțiunea.

Cerințe de limbă engleză

Pentru toate programele, solicitanții trebuie să aibă cel puțin un credit 6 în limba engleză, la examenul GCE "O" Level sau "B" grad din IGCSE engleza (ca a doua limbă) sau un scor IELTS de 6.0 sau un punctaj total minim TOEFL de 550.

42929_Facts

Locații

Bandar Seri Begawan

Address
Universiti Brunei Darussalam
Tungku Link Road

BE1410 Bandar Seri Begawan, Districtul Brunei-Muara, Brunei

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: