Citește Descrierea Oficială

Despre UVA

UVA

A UVA Ea a fost fondată în 1971 și a trecut în ultimii ani printr-un proces de creștere marcată academice și subliniază rezultatele obținute în evaluările recente ale Ministerului Educației (MEC). În 2012, instituția a ajuns la piesa 4 a indicelui general al MEC Cursuri (1-5), a ajuns la cea mai mare de o universitate privată din țară. Astăzi, ea ocupă locul al șaptelea în clasamentul celor mai bune universități private din țară, fiind al doilea cel mai bun special starea de Rio de Janeiro.

Acesta oferă 40 de licență și de absolvire tehnologice, diplome cinci masterat și mai mult de 70 de sensu cursuri post-absolvire. În 2012, autorizația a fost acordată pentru crearea de prima universitate de doctorat în domeniul psihanalizei, Sănătate și Societatea, care a avut prima clasă în 2013.

Cu patru campusuri, trei dintre ele în orașul Rio de Janeiro - Tijuca, bar și centru - și al patrulea în Cabo Frio, în Lacuri regiunea, și un centru de sănătate, universitatea este trece printr-o perioadă de investiții semnificative în infrastructură.

UVA oferă cursuri de învățământ la distanță și programe de studii postuniversitare dublă certificare, în parteneriat cu universitățile americane. Primele cursuri sunt în colaborare cu Universitatea din Texas Arlington (UTA).

Rector

Arlindo Cardarett Vianna

Decan al absolvent

Katia Cristina Pași Muntenegru prodecan de educație absolvent, cercetare și extensie Maria Beatriz Duarte Balena Pro-rector pentru afaceri studențești

Programe predate în:
Engleză
Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Cursul absolvent Construcții poate fi realizată în cinci ani (10 ani) și este structurat pentru a oferi fundamentele teoretice clasice și cele mai avansate tehnici modern ... [+]

Cursul

Cursul absolvent Construcții poate fi realizată în cinci ani (10 ani) și este structurat pentru a oferi fundamentele teoretice clasice și cele mai avansate tehnici moderne aplicabile rezolvarea problemelor din zona.

Cursul oferă studenților cu un background solid în zona de operare, în creștere în domeniul de aplicare datorită evoluției tehnologice constante a lumii moderne, subliniind non-agresiunii la mediu și participarea, în creștere de ingineri constructori în activitățile de gestionare , management și planificare. În fiecare zi, există multe și profunde schimbări, ca urmare a dezvoltării de noi materiale și tehnologii, precum și crearea și adoptarea unor noi metode de analiză, influențate de utilizarea calculatoarelor. Prin urmare, domeniul Inginerie Civilă de activitate sa extins și extrapolat zonele preferate în mod tradițional (structuri, geotehnice și de transport, resursele de apă și materiale de construcție).... [-]

Brazilia Belém
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză