Citește Descrierea Oficială

ISD în lume și LUMEA ÎN ISD

O Istituto Europeo di Design este o rețea internațională de formare înaltă în design, moda, comunicare vizuala si managementul de discipline creative.

De la inaugurarea sa în 1966, chiar înainte de a universităților de proiectare a apărut în Italia, ISD este prezentat ca un centru de propuneri extrem de inovatoare, cu un model educațional pragmatic și cultural bogat. Reunirea cele mai bune caracteristici ale școlilor profesionale și al Academiei, Istituto este realizarea unei instituții de model, bazat pe sinteza gândirii fondatorului său și actualul președinte, Francesco Morelli. "Cunoașterea și know-how-ul" este principiul director al predării proiectului ISD.

În prezent, Istituto este o rețea de nivel universitar internațional. Ea are birouri în Italia, Spania și Brazilia, începând cu China, extinde prezența internațională, acordând o atenție deosebită țărilor protagoniști ai noii economii, continuând să fie un proiect cultural și antreprenor în continuă evoluție.

Mediu, durabilitate, artă, excelență a făcut în Italia și mass-media digitale sunt unele dintre scenariile profesionale la care se adresează noilor căi de formare propuse de IED.

ISD SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Prima unitate din afara Europei, deschis în 2005, când Brazilia a început creșterea economică. Marile resurse naturale pe de o parte și afirmarea propriilor valori culturale ale celeilalte exprimate Brazilia în mărimea țărilor care pot face o diferență în noua ordine economică mondială, care este desenată.

Evaluarea, de brazilienii de creativitate italiene în domeniul modei și design fertilizat sol pentru colegiu și a permis ISD urmări un curs de formare capabil de a pregăti profesioniști evaluate și jucat de companiile din Brazilia.

În fiecare an, ISD contribuie în poziția Sao Paulo ca capitala modei latino-americane. În domeniul proiectării, școala contribuie la emanciparea produsului brazilian pe piața externă. Modelul didactic al ISD a permis, de asemenea, realizarea de programe educaționale pentru dezvoltarea diferitelor sectoare de producție, în unele state din Brazilia, cu parteneriate strategice cu sectorul public și cel privat.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Designul Strategic se configurează ca o imagine de ansamblu a cerințelor societății, bazată pe o nouă mentalitate și viziune sistemică, care redefineste abordarea provocă ... [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Designul Strategic se configurează ca o imagine de ansamblu a cerințelor societății, bazată pe o nouă mentalitate și viziune sistemică, care redefineste abordarea provocărilor, cu accent pe identificarea oportunităților de acțiune.

PENTRU CINE?

Pentru profesioniștii din diferite domenii ale cunoașterii și activității profesionale interesați de gândirea de proiectare și abordarea sa perturbatoare, cu modele capabile să genereze inovații creative și să transforme realitățile, fie în afaceri, fie în cauze.

CUM ESTE?

Elevii vor fi introduși în noile modele de afaceri, susținute de o viziune creativă, durabilă, responsabilă și colaborativă, care tratează valorile și aspirațiile umane în soluții viabile, cu designul ca un catalizator al procesului de creare a valorii.... [-]

Brazilia São Paulo
Septembrie 2019
Portuguese (Brazil)
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Postuniversitare în marketing și comunicare de modă Istituto Europeo di Design - IED São Paulo oferă cursuri de formare în managementul marketingului și comunicare specif ... [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Succes la an la an în IED, acest post oferă perspective diferite pentru diferite scenarii de modă și promovează o experiență de învățare bazată pe piață, cu prelegeri și prelegeri oferite de profesioniști renumiți din industrie și mediul academic.

PENTRU CINE?

Profesioniști interesați să-și aprofundeze sau să-și îndrume cariera sau potențiali antreprenori în domeniul managementului comunicării și marketingului de modă, evaluând potențialul lor și apropiindu-și profilul celor mai valoroși profesioniști.

CUM ESTE?

Programul prezintă subiectele de marketing aplicate la modă, stilul de viață... [-]

Brazilia São Paulo
Septembrie 2019
Portuguese (Brazil)
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Ce a fost science fiction devenind treptat o realitate în interacțiunile umane, în interacțiunile om-mașină și în interacțiunile dintre mașini. În lumea hiperconectată, I ... [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Știind cum să proiectezi și să gestionezi experiența utilizatorului a devenit un avantaj competitiv pentru o nouă piață plină de cerințe creative și inovatoare. Ghidul UX este astăzi o bază pentru noile medii și modele de afaceri.

PENTRU CINE?

Profesioniști din diferite domenii interesați de înțelegerea globală a proiectelor care implică interacțiunea și care încearcă să stăpânească abilitățile, abilitățile și instrumentele necesare pentru a proiecta, dezvolta și implementa inițiative de tip end-to-end.

CUM ESTE?

Axele care ghidează pulberile sunt: ​​UX (experiența utilizatorului); Gândirea jocurilor; și Hypermedia. Participanții vor cunoaște diferitele abordări în etapele de proiectare, devenind apte pentru elaborarea celor mai diverse interfețe centrate pe om.... [-]

Brazilia São Paulo
Aprilie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Cursul postuniversitar de Design Interior se bazează pe tradiția designului italian, promovând în același timp abordări avansate pentru inovare, menite să îmbunătățească ... [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Cu o abordare inovatoare, postul gândește spațiile strategice și integrale, apreciind creativitatea, identitatea și unicitatea. Clasele, de natură practică, implică participanții la experimente, având în vedere aspirațiile clienților și utilizatorilor.

PENTRU CINE?

Arhitecții, designerii și profesioniștii care doresc să se aprofundeze în domeniul proiectelor pentru spații diferite, care doresc să depășească formulele de decoruri cunoscute, să adopte noi practici în acest domeniu nou reglementat și foarte promițător.

CUM ESTE?

Participanții la curs vor spori înțelegerea tuturor factorilor care ar trebui luați în considerare la proiectarea și planificarea proiectelor de interior, precum și să fie pregătiți să gestioneze execuția lor în toate etapele.... [-]

Brazilia São Paulo
Septembrie 2019
Portuguese (Brazil)
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brazilia
Website
Număr de telefon
+55 11 3660-8000