IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISD în lume și LUMEA ÎN ISD

O Istituto Europeo di Design este o rețea internațională de formare înaltă în design, moda, comunicare vizuala si managementul de discipline creative.

De la inaugurarea sa în 1966, chiar înainte de a universităților de proiectare a apărut în Italia, ISD este prezentat ca un centru de propuneri extrem de inovatoare, cu un model educațional pragmatic și cultural bogat. Reunirea cele mai bune caracteristici ale școlilor profesionale și al Academiei, Istituto este realizarea unei instituții de model, bazat pe sinteza gândirii fondatorului său și actualul președinte, Francesco Morelli. "Cunoașterea și know-how-ul" este principiul director al predării proiectului ISD.

În prezent, Istituto este o rețea de nivel universitar internațional. Ea are birouri în Italia, Spania și Brazilia, începând cu China, extinde prezența internațională, acordând o atenție deosebită țărilor protagoniști ai noii economii, continuând să fie un proiect cultural și antreprenor în continuă evoluție.

Mediu, durabilitate, artă, excelență a făcut în Italia și mass-media digitale sunt unele dintre scenariile profesionale la care se adresează noilor căi de formare propuse de IED.

ISD SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Prima unitate din afara Europei, deschis în 2005, când Brazilia a început creșterea economică. Marile resurse naturale pe de o parte și afirmarea propriilor valori culturale ale celeilalte exprimate Brazilia în mărimea țărilor care pot face o diferență în noua ordine economică mondială, care este desenată.

Evaluarea, de brazilienii de creativitate italiene în domeniul modei și design fertilizat sol pentru colegiu și a permis ISD urmări un curs de formare capabil de a pregăti profesioniști evaluate și jucat de companiile din Brazilia.

În fiecare an, ISD contribuie în poziția Sao Paulo ca capitala modei latino-americane. În domeniul proiectării, școala contribuie la emanciparea produsului brazilian pe piața externă. Modelul didactic al ISD a permis, de asemenea, realizarea de programe educaționale pentru dezvoltarea diferitelor sectoare de producție, în unele state din Brazilia, cu parteneriate strategice cu sectorul public și cel privat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Portuguese (Brazil)

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Absolvent în design interior contemporan

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Cursul postuniversitar in design interior a bazat pe tradiția de design italian, în același timp, promovează abordări inovatoare avansate, menite să îmbunătățească utilizarea de proiectare medii de oportunitățile pieței naționale în ansamblu. [+]

DE CE?

Cu abordare inovatoare, postul crede spațiile strategic și cuprinzător, valorificarea creativitatea, identitatea și unicitatea. Clase, caracter practic, implică participanții la studiile, având în vedere aspirațiile clienților și utilizatorilor.

PENTRU CINE?

Arhitecti, designeri și profesioniștii care doresc să aprofundeze în zona de proiect pentru mai multe spații care doresc să meargă dincolo de cunoscut decor formule, să adopte noi practici în acest domeniu nou reglementate și foarte promițătoare.

CUM?

Participanții la curs vor îmbunătăți înțelegerea tuturor factorilor care ar trebui să fie luate în considerare în timpul conceptualizarea și planificarea proiectelor interioare, și va fi pregătită să gestioneze punerea în aplicare a acestora în fiecare etapă.... [-]


Absolvent în design strategic și inovație

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Design strategic este configurat ca o înțelegere „imagine de ansamblu“ a cerințelor societății, de la un nou mod de gândire (model mental) și viziune sistemică, care redefinește abordarea provocărilor, cu accent pe identificarea posibilităților de acțiune. [+]

DE CE?

O Proiectare strategic Se pare ca o înțelegere „imagine de ansamblu“ a cerințelor societății, de la un nou mod de gândire (model mental) și viziune sistemică, care redefinește abordarea provocărilor, cu accent pe identificarea posibilităților de acțiune.

PENTRU CINE?

Pentru profesioniștii din diverse domenii de cunoștințe și experiență profesională interesați în gândirea de Design și modul de abordare a provoca probleme cu modele, capabile să genereze inovații creative și transforma realitățile, fie în afaceri sau cauze.

CUM?

Elevii vor fi introduse la noi modele de afaceri, susținute de o viziune creativă, durabilă, responsabilă și de colaborare, valori traducere și aspirații umane în soluții viabile, și de proiectare ca un catalizator pentru procesul de creare a valorii.... [-]


Absolvent în experiența branding

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Trăim într-o lume condusă de branduri și strategiile lor. Domeniile de Management, Marketing, Comunicare și Design Branding converg pe abordările pentru a descoperi fenomenul complex al relațiilor de consum și comerț, cu mari oportunități. [+]

DE CE?

Trăim într-o lume condusă de branduri și strategiile lor. Domeniile de Management, Marketing, Comunicare și Design Branding converg pe abordările pentru a descoperi fenomenul complex al relațiilor de consum și comerț, cu mari oportunități.

PENTRU CINE?

Pentru profesioniștii care doresc să-și extindă cunoștințele lor sau direcționeze cariera lor la zona promițătoare de branding, dezvoltarea de strategii, planuri și acțiuni pentru a construi, gestiona și de a comunica valori, atribute și conținut de brand.

CUM?

„Brands, nu produse,“ jurnalistul și scriitorul Naomi Klein în controversatul „No Logo“, ca o modalitate de a critica ceea ce, atunci ar fi revigorarea marketingului acum ca o modalitate de a ceea ce înseamnă produsele.... [-]


Diplomă postuniversitară în design de interacțiune

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Ceea ce a fost science fiction devine treptat o realitate în interacțiunile umane în interacțiunile om-mașină și interacțiunile dintre mașini. În hiper-lumea design de interacțiune devine unul dintre domeniile profesionale cele mai promițătoare. [+]

DE CE?

Ceea ce a fost science fiction devine treptat o realitate în interacțiunile umane în interacțiunile om-mașină și interacțiunile dintre mașini. În hiper-lumea design de interacțiune devine unul dintre domeniile profesionale cele mai promițătoare.

PENTRU CINE?

Profesioniștii din diferite domenii interesate de o înțelegere globală a proiectelor care implică interacțiunea și care caută să stăpânească abilitățile, abilitățile și instrumentele necesare pentru a proiecta, dezvolta și implementa un capăt la altul inițiative.

CUM?

Arborii care ghidează post sunt: ​​UX (User Experience); Gândire de joc; și hypermedia. Participanții cunosc diferitele abordări în etapele de proiectare, făcându-l potrivit pentru prepararea diferitelor interfețe centrate umane.... [-]


Diplomă postuniversitară în marketing de moda si comunicare

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Diploma de Studii Postuniversitare în Modă Marketing și Comunicare Istituto Europeo di Design - IED São Paulo oferă instruire în managementul de marketing si comunicare specifice pentru industria modei. [+]

DE CE?

Succesul an după an în ISD, acest post propune perspective diferite pentru diferite scenarii de modă și promovează o experiență de învățare orientată spre piață, cu clase și prelegeri de către profesioniști din industria de renume și mediul academic.

PENTRU CINE?

profesioniști interesați în promovarea carierei lor sau antreprenor direct sau potențial Comunicarea de gestionare a zonei și marketing de moda, valorificarea potențialului lor și se apropie de profilul dvs. și profesioniștii cei mai valoroși.

CUM?

Programul dispune de disciplinele de marketing aplicate la moda, lifestyle si tendinte, Branding, moda Image Design Management, Comunicare digitala, canal de management, marketing strategic, Global Business, gândire de proiectare și de afaceri Planul etc.... [-]


Videoclipuri

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Contactează

IED - Istituto Europeo di Design

Adresă, linia 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brazilia
website http://www.ied.edu.br/
Telefon +55 11 3660-8000