IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISD în lume și LUMEA ÎN ISD

O Istituto Europeo di Design este o rețea internațională de formare înaltă în design, moda, comunicare vizuala si managementul de discipline creative.

De la inaugurarea sa în 1966, chiar înainte de a universităților de proiectare a apărut în Italia, ISD este prezentat ca un centru de propuneri extrem de inovatoare, cu un model educațional pragmatic și cultural bogat. Reunirea cele mai bune caracteristici ale școlilor profesionale și al Academiei, Istituto este realizarea unei instituții de model, bazat pe sinteza gândirii fondatorului său și actualul președinte, Francesco Morelli. "Cunoașterea și know-how-ul" este principiul director al predării proiectului ISD.

În prezent, Istituto este o rețea de nivel universitar internațional. Ea are birouri în Italia, Spania și Brazilia, începând cu China, extinde prezența internațională, acordând o atenție deosebită țărilor protagoniști ai noii economii, continuând să fie un proiect cultural și antreprenor în continuă evoluție.

Mediu, durabilitate, artă, excelență a făcut în Italia și mass-media digitale sunt unele dintre scenariile profesionale la care se adresează noilor căi de formare propuse de IED.

ISD SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Prima unitate din afara Europei, deschis în 2005, când Brazilia a început creșterea economică. Marile resurse naturale pe de o parte și afirmarea propriilor valori culturale ale celeilalte exprimate Brazilia în mărimea țărilor care pot face o diferență în noua ordine economică mondială, care este desenată.

Evaluarea, de brazilienii de creativitate italiene în domeniul modei și design fertilizat sol pentru colegiu și a permis ISD urmări un curs de formare capabil de a pregăti profesioniști evaluate și jucat de companiile din Brazilia.

În fiecare an, ISD contribuie în poziția Sao Paulo ca capitala modei latino-americane. În domeniul proiectării, școala contribuie la emanciparea produsului brazilian pe piața externă. Modelul didactic al ISD a permis, de asemenea, realizarea de programe educaționale pentru dezvoltarea diferitelor sectoare de producție, în unele state din Brazilia, cu parteneriate strategice cu sectorul public și cel privat.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Portuguese (Brazil)

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Diploma postuniversitară în designul de interacțiune

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Ce a fost science fiction devenind treptat o realitate în interacțiunile umane, în interacțiunile om-mașină și în interacțiunile dintre mașini. În lumea hiperconectată, Interaction Design devine unul dintre cele mai promițătoare domenii profesionale. [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Ce a fost science fiction devenind treptat o realitate în interacțiunile umane, în interacțiunile om-mașină și în interacțiunile dintre mașini. În lumea hiperconectată, Interaction Design devine unul dintre cele mai promițătoare domenii profesionale.

PENTRU CINE?

Profesioniști din diferite domenii interesați de înțelegerea globală a proiectelor care implică interacțiunea și care încearcă să stăpânească abilitățile, abilitățile și instrumentele necesare pentru a proiecta, dezvolta și implementa inițiative de tip end-to-end.

CUM ESTE?

Axele care ghidează pulberile sunt: ​​UX (experiența utilizatorului); Gândirea jocurilor; și Hypermedia. Participanții vor cunoaște diferitele abordări în etapele de proiectare, devenind apte pentru elaborarea celor mai diverse interfețe centrate pe om.... [-]


Postuniversitare în Design Strategic și Inovare

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Designul Strategic se configurează ca o imagine de ansamblu a cerințelor societății, bazată pe o nouă mentalitate și viziune sistemică, care redefineste abordarea provocărilor, cu accent pe identificarea oportunităților de acțiune. [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Designul Strategic se configurează ca o imagine de ansamblu a cerințelor societății, bazată pe o nouă mentalitate și viziune sistemică, care redefineste abordarea provocărilor, cu accent pe identificarea oportunităților de acțiune.

PENTRU CINE?

Pentru profesioniștii din diferite domenii ale cunoașterii și activității profesionale interesați de gândirea de proiectare și abordarea sa perturbatoare, cu modele capabile să genereze inovații creative și să transforme realitățile, fie în afaceri, fie în cauze.

CUM ESTE?

Elevii vor fi introduși în noile modele de afaceri, susținute de o viziune creativă, durabilă, responsabilă și colaborativă, care tratează valorile și aspirațiile umane în soluții viabile, cu designul ca un catalizator al procesului de creare a valorii.... [-]


Postuniversitare în Marketing și Comunicare de modă

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Postuniversitare în marketing și comunicare de modă Istituto Europeo di Design - IED São Paulo oferă cursuri de formare în managementul marketingului și comunicare specifice afacerii de modă. [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Succes la an la an în IED, acest post oferă perspective diferite pentru diferite scenarii de modă și promovează o experiență de învățare bazată pe piață, cu prelegeri și prelegeri oferite de profesioniști renumiți din industrie și mediul academic.

PENTRU CINE?

Profesioniști interesați să-și aprofundeze sau să-și îndrume cariera sau potențiali antreprenori în domeniul managementului comunicării și marketingului de modă, evaluând potențialul lor și apropiindu-și profilul celor mai valoroși profesioniști.

CUM ESTE?

Programul prezintă subiectele de marketing aplicate la modă, stilul de viață... [-]


Postuniversitar în experiența de branding

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Trăim într-o lume guvernată de branduri și strategiile lor. Domeniile de management, marketing, comunicare și design converg în abordările Branding pentru a dezvălui fenomenul complex al consumului și relațiilor de schimb, cu mari oportunități. [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Trăim într-o lume guvernată de branduri și strategiile lor. Domeniile de management, marketing, comunicare și design converg în abordările Branding pentru a dezvălui fenomenul complex al consumului și relațiilor de schimb, cu mari oportunități.

PENTRU CINE?

Pentru profesioniștii care doresc să-și extindă cunoștințele sau să-și îndrepte cariera în domeniul promis de branding, dezvoltă strategii, planuri și acțiuni pentru a construi, gestiona și comunica valorile, atributele și conținutul mărcii.

CUM ESTE?

"Mărcile nu sunt produse", a declarat jurnalistul și scriitorul Naomi Klein în controversatul "No Logo" ca o modalitate de a critica ceea ce ar fi atunci renașterea de marketing acum ca o formă de semnificație a produsului.... [-]


Studii postuniversitare în designul contemporan de interior

Campus Cu normă întreagă 18 luni March 2019 Brazilia São Paulo

Cursul postuniversitar de Design Interior se bazează pe tradiția designului italian, promovând în același timp abordări avansate pentru inovare, menite să îmbunătățească utilizarea oportunităților pe piața națională de design a mediilor în ansamblu. [+]

Acest curs este predat în limba portugheză.

DE CE?

Cu o abordare inovatoare, postul gândește spațiile strategice și integrale, apreciind creativitatea, identitatea și unicitatea. Clasele, de natură practică, implică participanții la experimente, având în vedere aspirațiile clienților și utilizatorilor.

PENTRU CINE?

Arhitecții, designerii și profesioniștii care doresc să se aprofundeze în domeniul proiectelor pentru spații diferite, care doresc să depășească formulele de decoruri cunoscute, să adopte noi practici în acest domeniu nou reglementat și foarte promițător.

CUM ESTE?

Participanții la curs vor spori înțelegerea tuturor factorilor care ar trebui luați în considerare la proiectarea și planificarea proiectelor de interior, precum și să fie pregătiți să gestioneze execuția lor în toate etapele.... [-]


Videoclipuri

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Contactează

IED - Istituto Europeo di Design

Adresă, linia 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brazilia
website http://www.ied.edu.br/
Telefon +55 11 3660-8000