Citește Descrierea Oficială

Un oraș în căutarea constantă pentru ceva nou.

Rio de Janeiro a fost întotdeauna rezumatul a tot ceea ce este Brazilia.

Acesta este punctul în care diversităților culturale converg, iar teatrul în care mișcările culturale din țară de conducere și evenimente în scenă debutul.

Rio este acasa, la samba și bossa-nova, în Brazilia arhitectura moderna si arta contemporana, la poezia concretă și neo-realist "Cinema Novo" mișcare.

City Creativitatea plastic bogat, capacitatea inventivă, scheme de culori fascinante și "re-inventat" materiale sunt un semn autentic de Brazilia identități multiple.

Aceasta este o formă spontană și non-academic design în practică, un fel de crossdiscipline unde moda, grafica si design de produs se întâlnesc în căutarea o evoluție a formelor și experiențe.

În limitele Rio Genius Loci, IED va concentra programele sale de predare pentru a lua nu numai design, moda, comunicare și Arte Plastice, dar, de asemenea, principiile inovatoare ale arhitecturii durabile și a design-strategice și de servicii.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Doriți să învățați marketing și cum ar fi moda? Doriți să învățați moda și cum ar fi marketingul? Locul ei este în IED Rio. În Master Professional Marketing Master, învăț ... [+]

Acest curs este predat în limba portugheză. Însoțit de profesioniști din companii precum Vogue și Osklen, studentul va dezvolta un proiect de marketing și comunicare pentru un brand de modă.

Prin intermediul mai multor conexiuni cu piața, elevul va avea o viziune actuală a zonei și va putea să-și înceapă propriul brand și să se alăture departamentelor de comunicare ale companiilor mari de modă.

În parteneriat cu Levi's, Master Professional în Fashion Marketing oferă studenților șansa de a intra în legătură cu viața cotidiană a uneia dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte din lume.

De-a lungul cursului, elevii vor avea cursuri cu profesioniști de marcă și vor dezvolta un proiect de marketing într-un spațiu proiectat de companie la școală.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
Part time
400 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia
Website
Număr de telefon
+55 21 3683-3786