IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un oraș în căutarea constantă pentru ceva nou.

Rio de Janeiro a fost întotdeauna rezumatul a tot ceea ce este Brazilia.

Acesta este punctul în care diversităților culturale converg, iar teatrul în care mișcările culturale din țară de conducere și evenimente în scenă debutul.

Rio este acasa, la samba și bossa-nova, în Brazilia arhitectura moderna si arta contemporana, la poezia concretă și neo-realist "Cinema Novo" mișcare.

City Creativitatea plastic bogat, capacitatea inventivă, scheme de culori fascinante și "re-inventat" materiale sunt un semn autentic de Brazilia identități multiple.

Aceasta este o formă spontană și non-academic design în practică, un fel de crossdiscipline unde moda, grafica si design de produs se întâlnesc în căutarea o evoluție a formelor și experiențe.

În limitele Rio Genius Loci, IED va concentra programele sale de predare pentru a lua nu numai design, moda, comunicare și Arte Plastice, dar, de asemenea, principiile inovatoare ale arhitecturii durabile și a design-strategice și de servicii.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)

Vezi programe de masterat » Vedea Summer courses » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Absolvent în Marketing și Comunicare De Moda

Campus Cu jumătate de normă 400 ore March 2018 Brazilia Rio de Janeiro

Curs postuniversitar de perfecționare în marketing și comunicare IED Fashion Rio profesionisti de moda capabili de a crea și implementa strategii de comunicare si marketing din percepția oportunităților, combinând identitatea brandurilor în contextul marketingului contemporan. [+]

Acest program este în limba portugheză a învățat

Crearea și implementarea strategiilor de comunicare si marketing din percepția oportunităților, combinând identitatea brandurilor în contextul marketingului contemporan.

3-Panel și Mkt cu moda Pornire: Martie Clase: marți și joi - 19:30 la 22h30 Ore: 400 oră Limba portugheză Descriere și Obiective:

Cursul Postuniversitară în Marketing și Comunicare de moda IED Rio Mod profesionist capabil de a crea și implementa strategii de comunicare si marketing din percepția oportunităților, combinând identitatea brandurilor în contextul marketingului contemporan.

Cu accent pe scena brazilian la interfața sa cu piețele interne și externe și exploatarea segmente - de la producție la consum experiență - curs oferă cursuri care se adresează strategiile de comunicare și de marketing, lanțul de moda, comportament, inovație, retail, branding și economia creativă, oferind, de asemenea, ateliere de lucru efectuate de profesionisti.... [-]


Absolvent în Proiecte Digitale

Campus Cu jumătate de normă 400 ore March 2018 Brazilia Rio de Janeiro

Un absolvent în proiect Digital își propune să încurajeze studenții să dezvolte proiecte pentru mass-media digitale, inclusiv limitele și posibilitățile sale. [+]

Acest program este în limba portugheză a învățat

Un absolvent în Proiecte digitale Acesta are ca scop să permită studenților să dezvolte proiecte pentru mass-media digitale, inclusiv limitele și posibilitățile sale.

Două Panoul de proiecte digitale Pornire: Martie Lecții: luni și miercuri - 19:30 la 22h30 Ore: 400 oră Limba portugheză Descriere și Obiective:

Un absolvent în proiect Digital își propune să încurajeze studenții să dezvolte proiecte pentru mass-media digitale, inclusiv limitele și posibilitățile sale.

În timpul cursului studentul dezvoltă o serie de exerciții și proiecte pe care le pune în contact cu idei, metode și instrumente care promovează rezultate inovatoare și creative.... [-]


Videoclipuri

Cassino da Urca

Contactează

IED Rio - Istituto Europeo di Design

Adresă, linia 1 Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, Brazilia
website http://www.iedrio.com.br/
Telefon +55 21 3683-3786