IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un oraș în căutarea constantă pentru ceva nou.

Rio de Janeiro a fost întotdeauna rezumatul a tot ceea ce este Brazilia.

Acesta este punctul în care diversităților culturale converg, iar teatrul în care mișcările culturale din țară de conducere și evenimente în scenă debutul.

Rio este acasa, la samba și bossa-nova, în Brazilia arhitectura moderna si arta contemporana, la poezia concretă și neo-realist "Cinema Novo" mișcare.

City Creativitatea plastic bogat, capacitatea inventivă, scheme de culori fascinante și "re-inventat" materiale sunt un semn autentic de Brazilia identități multiple.

Aceasta este o formă spontană și non-academic design în practică, un fel de crossdiscipline unde moda, grafica si design de produs se întâlnesc în căutarea o evoluție a formelor și experiențe.

În limitele Rio Genius Loci, IED va concentra programele sale de predare pentru a lua nu numai design, moda, comunicare și Arte Plastice, dar, de asemenea, principiile inovatoare ale arhitecturii durabile și a design-strategice și de servicii.

Această școală oferă programe în:
  • Portuguese (Brazil)

Vezi programe de masterat » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Marketing de modă

Campus Cu jumătate de normă 400 ore September 2019 Brazilia Rio de Janeiro

Doriți să învățați marketing și cum ar fi moda? Doriți să învățați moda și cum ar fi marketingul? Locul ei este în IED Rio. În Master Professional Marketing Master, învățați marketing cu profesori care fac referință pe piața modei. [+]

Acest curs este predat în limba portugheză. Însoțit de profesioniști din companii precum Vogue și Osklen, studentul va dezvolta un proiect de marketing și comunicare pentru un brand de modă.

Prin intermediul mai multor conexiuni cu piața, elevul va avea o viziune actuală a zonei și va putea să-și înceapă propriul brand și să se alăture departamentelor de comunicare ale companiilor mari de modă.

În parteneriat cu Levi's, Master Professional în Fashion Marketing oferă studenților șansa de a intra în legătură cu viața cotidiană a uneia dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte din lume.

De-a lungul cursului, elevii vor avea cursuri cu profesioniști de marcă și vor dezvolta un proiect de marketing într-un spațiu proiectat de companie la școală.... [-]


Videoclipuri

Cassino da Urca

Contactează

IED Rio - Istituto Europeo di Design

Adresă, linia 1 Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Brazilia
website http://www.iedrio.com.br/
Telefon +55 21 3683-3786