Grupo Tiradentes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ESTI PREGATIT?

În piața locurilor de muncă curente din lume, absolvent al São Luís este diferit de cei care studiază sau absolvent de la o altă instituție. Acest lucru se datorează faptului că propunerea politică-pedagogică São Luís are în vedere dezvoltarea abilităților tehnice și, de asemenea uman. Din această cauză, São Luís va pregăti mai bine pentru lumea muncii și de a crește șansele de inserție profesională, promovarea și creșterea salarială.

Acest lucru este posibil numai pentru că în São Luís vă are un personal de profesori specialiști, profesori și medici care lucrează în sala de sport, dar, de asemenea, au o vastă experiență în domeniile lor, să nu mai vorbim de faptul că profesorii încorporeze și să se traducă în filozofia lor de predare mai umanizată din São Luís . În plus, São Luís este de pionierat concepte pozitive și semnificative în funcție de MEC. De asemenea, are facilități adecvate, preț convenabil și servicii excelente, care oferă cei care au studiat la São Luís un mediu mai primitor, la urma urmei, São Luís University College din familia Sergipana.

MISIUNEA: "Dezvoltarea societății prin servicii de calitate legate de educație și cultură."

VIZIUNE: "Pentru a deveni, până în 2020, unul dintre cele mai mari trei facultăți ale Sergipe.Centrarea, recunoscute pentru calitatea educației, serviciilor și relațiilor umane, cu accent pe incluziunea, antreprenoriatul și capacitatea de inserție profesională"

Valori și principii:

St Louis Scoala de Franța, este ghidată de următoarele valori și principii:

Toleranţă Muncă Smerenie etică Responsabilitate Respect conștiință de sine

Locații

Aracaju

Address
Faculdade São Luís
R. Laranjeiras, 1838 - Getúlio Vargas,

49055-380 Aracaju, Statul Sergipe, Brazilia