Citește Descrierea Oficială

Lansat in 1980, Programul de Studii de viitor sprijină ambele organizații publice și private în îmbunătățirea proceselor lor de planificare pentru a prognoza mai bine și să se ocupe cu schimbările survenite în mediul de afaceri și să pună în aplicare oportunități pentru construirea viitorului dorit.

PROFUTURO este responsabil pentru premium programe de MBA internaționale în Brazilia. Echipa noastra lucreaza cu cel mai înalt standard internațional care oferă programe de MBA și de scurtă durată, precum și cursuri în companie, concepute pentru a satisface nevoile fiecarei companii individuale.

Extensivă fundal în cercetare, contribuie în mod semnificativ la companii cu cunoștințe de consultanță susținute de prospective, metodologii avansate adecvate pentru caracteristicile și condițiile specifice cu care se confruntă.

Programe Profuturo:

International Executive MBA - grup cel mai dinamic și cu experiență din Brazilia de studenți executive crearea și implementarea strategiei corporative internaționale. Foarte apreciat și referință pe piață din cadrul directorilor executivi. seminarii internaționale în China, India, Europa și SUA sunt incluse ca parte integrantă a programului.

MBA International - Un MBA cu adevărat multiculturală predate în limba engleză și a oferit în Full-time și Part time formate. În prezent, o medie de 13 naționalități în clasă, elevii noștri conștienți cultural și diverse, să se concentreze pe consolidarea și schimbul de cunoștințe, experiențe și modele de afaceri din întreaga lume, a beneficiat de o excursie de studiu internațional în SUA și oportunitatea de a dezvolta un proiect de consultanta in organizaţiile braziliene de renume.

Americas MBA - Oferit în asociere cu școlile de top de afaceri din Canada, Statele Unite ale Americii și Mexic, programul acoperă inițial concepte de bază de management al afacerilor în Brazilia. În a doua parte a programului de până la 15 directori cu experiență din cele mai dinamice economii din America se alăture timp de o săptămână în fiecare țară cufundat în specialitatea fiecărei școli, pentru a face schimb și de a analiza modele de afaceri și a celor mai bune practici în mod critic. In plus, grupuri mixte de 4-6 elevi din toate școlile lucreaza la un proiect de consultanta-viata reala pentru o companie internațională într-una dintre cele patru țări, care prezintă rezultatele finale organizației client la sfârșitul celui de al treilea și ultimul semestru al curs.

Strategic Consulting și cercetare

Executive Education - înscriere deschise si de companie

  • Leadership pentru viitor
  • Managementul strategic și de planificare
  • Profuturo Seminarii
  • seminarii internaționale și interne de conducere
  • Cursuri de specializare
  • In-companie Cursuri
Programe predate în:
Engleză
Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

FIA – Fundação Instituto de Administração

De Master Professional în Management a fost creat în 2013, în scopul de a promova educația pentru avansarea profesională în domeniul managementului și în domenii care sun ... [+]

De Master Professional în Management a fost creat în 2013, în scopul de a promova educația pentru avansarea profesională în domeniul managementului și în domenii care sunt legate de aceasta, favorizând dezvoltarea cunoștințelor în teorii și practici de management.

Elevii sunt forumuri de discuție a ideilor și a relațiilor de construcție pentru a promova un mediu stimulativ pentru diseminarea și schimbul de cunoștințe între mediul academic și organizații, pentru a testa teorii, produc cunoștințe și de a dezvolta instrumente care, în același timp, eficienței funcționale și practice de utilizare în contexte manageriale specifice.

student tipic profil Master, este compus din directori cu nivel managerial, cu o experiență de minimum trei ani în managementul organizațiilor. Au, în medie, de 41 de ani și mai vechi de 15 ani de experiență profesională. Dimensiunea medie de clasă este de 30 de elevi, cu doar o intrare anuală.... [-]

Brazilia São Paulo
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBAs do Profuturo FIA - Experiências internacionais

Diferenciais dos MBAs Internacionais do Profuturo FIA

Venha conhecer os MBAs Internacionais do Profuturo FIA