FGV

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Istorie

Fundação Getulio Vargas a fost înființat la 20 decembrie 1944. Obiectivul său inițial a fost de a pregăti oameni calificați pentru a lucra în administrația publică și privată din Brazilia. La vremea respectivă, țara începuse deja să pună bazele creșterii care urma să vină în deceniile următoare. Anticipând sosirea unei noi ere, FGV a decis să își extindă accentul pe acțiune și, din domeniul restrâns de administrare, a intrat în zona mai largă a științelor sociale și economice. Instituția a depășit frontierele învățământului, în domeniile cercetării și informării, și a devenit cunoscută ca un centru de excelență.

O marcă de pionierat și îndrăzneață, Fundação Getulio Vargas a oferit primii licențieri din Brazilia, MA și Ph.D. cursuri în administrația publică și privată, precum și cursuri postuniversitare în economie, psihologie, contabilitate și educație. FGV a pregătit, de asemenea, drumul pentru o economie bine fundamentată, prin analizarea balanței sale de plăți, a conturilor publice și a altor indicatori economici. Inițiative precum acestea au ajutat profesioniștii să obțină calificări și publicul larg pentru a înțelege mai bine performanța economică și socială a Braziliei.

Talent

Fiabilitatea indicatorilor și activităților FGV a fost construită pe parcursul generațiilor de talentul și dedicația unor oameni precum Luiz Narciso Alves de Mattos, Eugenio Gudin, Themistocles Brandão Cavalcanti, Alexandre Kafka, Octavio Gouvêa de Bulhões, Emilio Mira y Lopes, și Mario Henrique Simonsen. Voința lor a depășit întotdeauna toate obstacolele. Datorită eforturilor acestor idealiști, liderii politici și de afaceri, directorii, cercetătorii și studenții și-au reînnoit în permanență încrederea în reputația și principiile instituției, consolidând prestigiul acesteia în interiorul și în afara Braziliei.

Produsele și serviciile oferite de Fundação Getulio Vargas contribuie în mod continuu la îmbunătățirea productivității și competitivității multor companii și îmbunătățesc operațiunile organizațiilor guvernamentale municipale, de stat și federale. Cunoașterea solidă a dinamicii pieței și a practicilor, o mare competență academică și o experiență internațională a facultății sale au permis companiei FGV să creeze un set diversificat și cuprinzător de produse destinate să răspundă nevoilor și așteptărilor părților interesate, fie în sectorul public sau privat.

Încurajarea cercetării academice

Un lider în crearea și perfecționarea ideilor care contribuie la dezvoltarea națională, FGV investește și încurajează cercetarea academică, rezultând o producție semnificativă, recunoscută la nivel național și internațional. Subiectele cercetate includ macroeconomia, microeconomia, finanțele, legislația, sănătatea, securitatea socială, sărăcia și șomajul, poluarea și dezvoltarea durabilă. Fundația desfășoară, de asemenea, programe de cercetare în domeniile istoriei, științelor sociale, educației, justiției, cetățeniei și politicii.

FGV este, de asemenea, însărcinată să facă muncă pentru sectorul public, companii și organizații internaționale, cum ar fi Banca Mondială. În plus, prin Institutul de Economie din Brazilia (IBRE), acesta generează și publică indicatori și rapoarte pentru a ajuta la formarea economiei braziliene, ca serviciu public.

Misiune

Pentru a stimula dezvoltarea socio-economică a Braziliei.

Viziune

A fi recunoscută ca o instituție inovatoare care se dedică dezvoltării Braziliei, formării unei elite academice și generării de bunuri publice în domenii sociale și conexe, garantând sustenabilitatea noastră financiară prin furnizarea de servicii de înaltă calitate și înalte standarde etice.

Valori instituționale

Dorim să surprindem imaginația națională prin crearea unei imagini multiple:

  • Suntem o instituție cu o experiență de seriozitate și competență, oferind servicii de peste 70 de ani. În același timp, suntem inovativi și dinamici;
  • Suntem o instituție non-partizană, deși suntem ferm angajați în interesul național al Braziliei;
  • În timp ce ne străduim să generăm oportunități egale, apărăm dreptul la rezultate inegale ca rezultat al meritelor;
  • Din punct de vedere tehnic, încercăm să fim cei mai buni în toate domeniile în care operăm.

Codul de etică

Acest Cod de etică are rolul de a ghida relațiile umane în cadrul Fundação Getulio Vargas. Ea stabilește principiile și recomandările universale specifice FGV, care este o organizație caritabilă privată, non-profit, care desfășoară activități tehnice, științifice și educaționale.

În conformitate cu acest spirit, orice persoană care are legături de muncă sau educaționale cu FGV trebuie să se asigure că valorile individuale sunt compatibile cu cele prevăzute în prezentul Cod de etică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Portugheză

Vezi programe de masterat » Vedea Health Cursuri » Vedea MBA Part Time »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Absolvent în administrarea afacerilor

Campus Cu jumătate de normă 3 semestre August 2019 Brazilia São Paulo

MBM este un larg post-absolvire în Business Administration, cu scopul de formarea tinerilor profesioniști doar începutul carierei lor. [+]

Cursul

MBM este un larg post-absolvire în Business Administration, cu scopul de formarea tinerilor profesioniști doar începutul carierei lor.

informaţii generale

Durata cursului este de 1 an și jumătate (450 ore).

proces de selecție

Procesul de selecție cuprinde analiza curriculară, prezentarea scrisorii de motivație, plata taxei de înscriere și interviu cu coordonatorul de curs.

Cine este

Ei sunt tineri profesioniști cu până la 3 ani de absolvenți care au nevoie să dobândească instruire în domeniul afacerilor solide.

poartă

Cursurile MBMS s-au stabilit recent în Europa și în prezent sunt oferite de cele mai importante școli internaționale. FGV / EAESP, în scopul de a instrui tinerii profesioniști în cariera timpurie, a lansat MBM - un curs standard ridicat, care se naște în cadrul standardelor internaționale de calitate.... [-]


Diplomă de master profesional în administrarea

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 150 ore August 2019 Brazilia São Paulo

Master Professional in Business Administration (MPA) de la FGV / EAESP este un curs de absolvent stricto sensu, care vizează formarea și dezvoltarea de administrare a afacerilor avansate. [+]

MPA - masteratelor profesionale în Administrarea Afacerilor

Master Professional in Business Administration (MPA) de la FGV / EAESP este un curs de absolvent stricto sensu, care vizează formarea și dezvoltarea de administrare a afacerilor avansate. Studenții noștri au experiență practică în funcții de conducere sau organizații de management, și caută să combine o bază academică solidă cu activități pentru aplicarea practică.

MPA FGV / EAESP a fost primul curs din America Latină acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate School of Business, Fundația Europeană pentru Management Development (EFMD Equis-) și Asociația de MBA (AMBA). Mai puțin de 30 de scoli de afaceri din lume au această triplă certificare.... [-]


Masterat în Management Internațional

Campus Cu jumătate de normă 18 - 24 anii August 2019 Brazilia São Paulo

[+]

Obiective Cine este pentru? Caracteristici de program [-]