Universidade Estácio

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1970 de către John Uchôa Cavalcanti Netto, cu punerea în aplicare a colegiului de drept, Numele lui este în onoarea fondatorului portughez militar al orașului Rio de Janeiro și pilot primul general guvernator de Rio de Janeiro. În timpul anilor 1980 UNESA dedicat deschiderea altor cursuri umaniste, au convertit la universitate în anul 1988.1 Cu asta în următorul deceniu a crescut de deschidere cursuri netradiționale de comunicare și de afaceri zona; care a fost o inovație majoră în marketing învățământului superior în statul Rio de Janeiro, și apoi la nivel național. In anii 2000 a deschis științelor biomedicale repede.

Estacio are structura vastă de predare și oferă licență și absolvent sens larg și, strict vorbind, în diferite domenii ale cunoașterii. De asemenea, este cunoscut pentru cursuri de vacanță oferă deschis pentru comunitate, în iulie și ianuarie.

Estacio de Sa Universitatea oferă, de asemenea, de formare internațională în domeniul ospitalității, fără a fi nevoie să părăsească țara prin parteneriate cu școli europene. Este un partener de Lausanne Ecole Hoteliere (Hospitality), Lausanne Hospitality Consulting (Tourismology), Alain Ducasse Formare (Gastronomie), Universitatea din Coimbra (dreapta), nordul Caroline University Greensboro (de Management în Asigurări) și Walt Disney World Company (Managementul Business hotelieri si turistic) .2 În plus față de predare în investiții, a reusit, de asemenea, o echipa de fotbal profesionist, Estacio de Sa Soccer Club între 2004 și 2011.

Locații

Rio de Janeiro

Address
R. do Bpo., 83 - Rio Comprido
20261-063 Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia