Citește Descrierea Oficială

EBAPE Şcoala brazilian de Administraţie Publică şi Afaceri (Escola Brasileira de Administração Pública) &nbsp Şcoala brazilian de Administraţie Publică şi Afaceri a Getúlio Vargas Foundation - a fost înfiinţată în aprilie 1952 şi a jucat un rol important în formarea universitară şi personalul guvernamental, atât în Brazilia şi în alte ţări din America Latină şi Africa. &nbsp Încă de la început, aceasta a condus cursuri de administrare la nivel de absolvent şi de specialitate, precum şi un amplu program de cercetare si de servicii de consultanţă tehnică pentru întreprinderile de stat şi entităţi. &nbsp Master of program de Administraţie Publică, înfiinţat în 1967, a instruit personalul să aibă acces la poziţii-cheie în administrarea directe şi indirecte în companiile de stat şi de marile companii braziliene. &nbsp În domeniul educaţional, în plus faţă de cursul de licenţă în Administrarea, Maestru de Administraţie Publică desigur, Master of Business Administration desigur, Ph.D. în curs de Administraţie, EBAPE oferă în prezent cursuri de extindere şi de specializare pentru angajaţi şi conducerea companiilor de stat, în plus pentru a deschide educaţie continuă şi de programe de instruire pentru peste patru mii de studenţi pe an. &nbsp Proiectele de cercetare promovate de EBAPE acoperă zonele de guvernare şi de administrare, de gestionare din sectoarele public şi privat, politicilor publice, management social, educaţia în administraţia publică şi de introspecţie în infrastructura sectorului public. EBAPE Publică De asemenea, o bi-monthlyPublic Administraţie Jurnalul (RAP - Jurnalul de Administraţie Publică), fondată în 1967, bi-lunar si brazilian portughez Journal of Management (RPBG - Revista de Management şi portugheză braziliană) şi o Jounal Electronic - Laptopuri EBAPE. BR. &nbsp EBAPE încurajează cooperarea între instituţii şi programe de schimb. A lungul anilor, aceste programe au fost un stimulent pentru dezvoltarea de eforturi comune de cercetare şi proiecte tehnice de consiliere cu alte şcoli de Administraţie. &nbsp Politica academic EBAPE este formulată de către Consiliul Consultativ format din membri ai facultăţilor sale. Consiliul de administraţie este responsabil pentru administrarea de la Scoala, deşi Training sale academice şi centre de cercetare, lato sensu Graduate Center si consultanta, instruire si centre de dezvoltare manageriala. &nbsp În plus faţă de activităţile desfăşurate la sediul său în Rio de Janeiro, EBAPE-a extins şi a consolidat activitatea în nuclee regionale în jurul valorii de ţară şi în străinătate. Programe speciale de instruire în tehnica si consultanta sunt deţinute în Brasilia şi în alte oraşe din Brazilia.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

EBAPE Brazilian School of Public and Business Administration

Master in administratie este răspunsul EBAPE la cerintele actuale de cursuri postuniversitare în administrare, în conformitate cu orientările de CAPES / Ministerul Educaţ ... [+]

Masterat în Administrarea

&nbsp

Master in administratie este răspunsul EBAPE la cerintele actuale pentru Cursuri de Licenţiat în Administraţie, în conformitate cu orientările de CAPES / Ministerul Educaţiei, pe care le acreditează în conformitate cu clasificarea ca un curs de master profesional, în conformitate cu Hotărârea de administraţie N. 080/98 .

&nbsp

Cursul de Master Professional este în primul rând un curs part-time, care permite studenţilor master de a concilia studiile lor cu activităţile lor profesionale.

&nbsp

Structura cursului a fost bazat pe experienţa EBAPE cu lato sensu cursuri postuniversitare, pentru a identifica necesităţile organizaţiilor şi să întocmească acest profil percepute de administrator pentru a umple poziţiile din middle management şi senior şi în poziţii de consultanţă. Această experienţă a arătat o cerere pe piaţă puternică de profesionişti cu amplă familiaritatea cu instrumente de management şi informaţii cu privire la dinamica pieţei internaţionale, precum şi un spirit întreprinzător şi de sensibilitatea la condiţiile de piaţă. În acest fel, de la selecţie a candidaţilor, până la elaborarea lucrării finale,, cursul îşi propune să dezvolte cunoştinţele, competenţele, talentele şi atitudinile pentru a satisface aceste cerinţe. ... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Martie 2020
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză