Access Masters

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Excursia de primăvară 2018 Access Masters începe la 24 ianuarie cu un eveniment la Bruxelles, oferind aspiranților de masterat oportunitatea de a întâlni cele mai bune școli One-on-One.

În perioada ianuarie-aprilie 2018, Turul va permite solicitanților potențiali să se întâlnească cu universități internaționale și școli de afaceri la 17 evenimente din Europa, America Latină, India și Orientul Mijlociu. Access Masters Tour va vizita Berlin și Bruxelles pentru prima dată. Găsiți programul complet la pagina de evenimente de pe accessmasterstour.com

Experiență educațională personalizată

În timpul evenimentelor de la Access Masters , studenții cu studii superioare sau absolvenții recenți pot descoperi programul de masterat care se potrivește cel mai bine. Evenimentele combină un târg de școală absolventă, întâlniri unu-la-unu și sesiuni de consultanță care permit aspiranților să exploreze oportunități educaționale în modul cel mai potrivit pentru ei.

Conferințele One-to-One le permit participanților să se întâlnească cu persoane din instituțiile de învățământ superior - directori de admitere, profesori, studenți actuali și absolvenți. În acest fel, ei sunt într-o poziție mai bună de a identifica cele mai bune programe pentru ei și de a-și îmbunătăți șansele de admitere. Întâlnirile unu la unu oferă posibilitatea de a afla mai multe despre programele de masterat ale afacerilor individuale direct de la sursă, de a descoperi toate detaliile care vă interesează cel mai mult și de a compara diferite perspective și experiențe.

Access Masters Târguri permit participanților să cunoască mai multe programe de masterat diferite la un moment dat. Pe parcursul formării deschise, candidații potențiali de masterat pot să întâlnească toate universitățile participante și să obțină detalii despre domeniul de aplicare al programelor lor de absolvire, dincolo de afaceri și management. Acest lucru oferă un sentiment al mediului universitar și experiența interdisciplinară în care se poate imersa.

Dar aceste evenimente nu sunt doar de a ajuta elevii potențiali să găsească programul potrivit. Aspiranții pot beneficia, de asemenea, de feedback-ul experților cu privire la punctele tari și zonele de îmbunătățire a profilului lor MBA, sfaturi profesionale cu privire la modul de selectare a programelor potrivite și ceea ce face o aplicație deosebită. De asemenea, pot obține sfaturi practice privind pregătirea pentru testare (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS etc.), cererea de burse și alte opțiuni de finanțare.

Pe scurt, Access Masters Tour vă permite să explorați, să vă pregătiți și să începeți educația postuniversitară în cel mai bun mod posibil.

Cine poate beneficia

Access Masters evenimentele sunt concepute pentru a ajuta pe viitorii studenți de masterat să găsească programele de masterat care le potrivesc cel mai bine.

Organizatorii încurajează studenții în ultimul an de studii universitare de licență, precum și pe absolvenții recenți care participă la eveniment. Majoritatea programelor de masterat primesc solicitanții fără experiență de muncă. Cu toate acestea, unele programe sunt destinate tinerilor profesioniști care au deja aproximativ doi ani de experiență profesională relevantă pentru domeniul de specializare propus în școala postuniversitară.

Fluența în limba engleză pentru studii universitare este o necesitate deoarece majoritatea programelor prezentate la evenimentele Access Masters sunt predate în limba engleză.

Este important să știți, de asemenea, că formatul de eveniment One-to-One și târgurile Access Masters răspund diferitelor tipuri de candidați.

Formatul de eveniment One-to-One este conceput pentru studenții potențiali care sunt interesați de programe de studii de afaceri. Candidații se conectează cu școlile de afaceri care se potrivesc profilului și preferințelor acestora în timpul întâlnirilor de până la 20 de minute care sunt programate în avans.

Târgurile, pe de altă parte, permit candidaților să întâlnească zeci de reprezentanți ai școlilor pentru a afla despre diverse programe de masterat. Această varietate de programe și formate permite evenimentelor de la Access Masters pentru a ajuta un număr mare de candidați să își aleagă calea în viață.

Locații

Sao Paulo

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Sao Paulo, Statul São Paulo, Brazilia

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Statul Mexic, Mexic

Mumbai

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Mumbai, Maharashtra, India

Milano

Address
Piazza della Repubblica 20
Milano, Lombardia, Italia

New Delhi

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
New Delhi, Delhi, India

Paris

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Paris, Île-de-France, Franţa

Moscova

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Moscova, Moskva, Rusia

Rio de Janeiro

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia

Beirut

Address
Beirut, Guvernatorul Beirut, Liban

Munchen

Address
Maximilianstraße 17
Munchen, Bavaria, Germania

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Columbia

Kiev

Address
5, Alla Tarasova Street
Kiev, Orașul Kiev, Ucraina

Bruxelles

Address
Rue du Commerce 9
Bruxelles, Belgia

Lima

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Lima, Regiunea Callao, Peru

Bengaluru

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Bengaluru, Karnataka, India

Bogota

Address
Calle 73 No.8-60
Bogota, Bogota, Columbia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră