Citește Descrierea Oficială

Universitatea Liberă Internațională din Saraievo este o instituție independentă, non-profit de învățământ superior, care oferă în mod autonom de finanțare pentru activitatea sa. Acesta oferă programe educaționale în toate cele trei cicluri de studiu, precum și programe specifice de dezvoltare profesională în domeniile înregistrate.

IUS este acreditat cu național Agenția pentru Dezvoltarea Învățământului Superior și Asigurarea Calității și enumerate în registrul de stat al instituțiilor de învățământ superior acreditate în Bosnia și Herțegovina. Universitatea este asociat membru al Asociației Universităților Europene (EUA) și un plin membru al Asociației Internaționale a Universităților (IAU). In plus, toate cele șapte programe reprezentate prin Keystone sunt acreditate de AQ Austria timp de șase ani, începând cu luna septembrie 2016. IUS urmează o structură de grad de patru ani La la nivel de licență. Programele sunt compatibile cu sistemul Bologna și să permită transferul liber de credite prin intermediul ECTS. O diplomă de licență la IUS este evaluată la 240 de credite. A masterat program de la IUS durează o ani și este evaluată la 60 de credite.

Cerințe lingvistice

O limba de comunicare și educație la IUS este Englez, Și toți viitorii studenți au nevoie de dovezi de competență în limba (IELTS 6 sau TOEFL IBT 79). Studenții care nu dispun de acest nivel de competență poate studia la Școala de limbă engleză, până când sunt gata pentru studiile lor de facultate limba Înțelept.

Taxele de participare

La la nivel de licență costul unui program pornește de la 3600 Euro cu bursele relevante. Pentru master în Genetica si Bioinginerie taxa este 3500 Euro. Pentru Programe Relații Internaționale și Inginerie Electrică și Electronică, Taxa este 3000 Euro.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International University Of Sarajevo IUS

La nivel de absolvent, punctul central al programului IR este pe polemologie și securității internaționale. ... [+]

La nivel de absolvent, punctul central al programului IR este pe polemologie și Securitatea internațională.

Programul oferă studenților absolvenți cu abilități de care au nevoie pentru a funcționa în lumea contemporană și să examineze motivele, metodele și politicile statelor urmăresc interesele lor specifice în arena internațională și a forțelor care acționează pentru a modela și a limita aceste state.

Programul găzduiește, de asemenea, un mare succes Scoala de Vara de învățare din trecut, de tranziție Justiție, reconciliere și alte discipline asociate.

Studii de un an 60 ECTS AQ Austria acreditat 3000 Euro pe an [-]
Bosnia şi Herţegovina Sarajevo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University Of Sarajevo IUS

Genetica si Bioinginerie este una dintre disciplinele cea mai rapidă creștere și există o nevoie tot mai mare pentru geneticienii și bioengineers în formă cu standarde te ... [+]

Genetica si Bioinginerie este una dintre disciplinele cea mai rapidă creștere și există o nevoie tot mai mare pentru geneticienii și bioengineers în formă cu standarde tehnice contemporane.

Scopul nostru este de a instrui geneticienii și bioengineers open-minded, conștient de problemele locale și globale, și sensibile despre problemele etice.

Programul se concentrează pe aplicațiile practice ale cadrului teoretic furnizat la nivel de licență, construirea pe brațul de cercetare și dezvoltarea practicilor specifice industriei. Cooperarea cu industria este unul dintre principalele obiective ale programului, în scopul de a adăuga la abilități de a găsi soluții și o minte-set de practic susținut de cercetare. ... [-]

Bosnia şi Herţegovina Sarajevo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

International University Of Sarajevo IUS

Program de Electronică Inginerie Electrică și oferă un grad de Master of Science în domeniul energiei electrice și sisteme de putere, precum și produse electronice și sis ... [+]

Program de Electronică Inginerie Electrică și oferă un grad de Master of Science în domeniul energiei electrice și sisteme de putere, precum și produse electronice și sisteme integrate.

Programul de studiu se concentrează prin curricula oferite pe aspectele aplicative ale subiectelor studiate. Prin urmare, elevul este încurajat să dezvolte o înțelegere cuprinzătoare a domeniului, care ar deschide diverse oportunități pentru el / ea dacă în industrie, mediul academic sau de cercetare și dezvoltare.

Vastele schimbări în sectoarele energetic, începând din surse regenerabile de energie generatoare distribuite și terminând cu micro-grile, apel pentru idei noi și diferite modalități de integrare a cercetării în aceste domenii și este aplicarea pe piață. Pentru că și mai mult, programul EEE oferă posibilitatea studenților să se implice activ într-o pistă referitoare la analiza sistemelor de putere și de proiectare într-o mână, și pentru controlul și optimizarea acestor sisteme prin intermediul liniei sistemelor integrate.... [-]

Bosnia şi Herţegovina Sarajevo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

International Relations Office of IUS