Citește Descrierea Oficială

SUPINFO este o instituție privată de învățământ superior fondată în 1965, recunoscută de francezi de stat și mondiale liderii din industria de calculatoare. Cu cele 36 de campusuri în Franța și în străinătate, SUPINFO are vocația sau principalul n tren ingineri de seniori, specialiști în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și direct în companiile care operează la ieșirea din școală. SUPINFO dă "Master International de Stiinta" gradul de sisteme expert și informare certificate de către statul francez și înregistrate în Franța în Registrul național al Certificare Profesionale la cel mai înalt nivel, nivelul I (Bac + 5 ani, maestru, inginer).

Bachelor of Science (nivel de bacalaureat 3 ani), care corespunde la obtinerea de 180 ECTS (după succes a trecut examenele prevăzute la B1, B2 și B3)

Master of Science M.Sc (nivel de bacalaureat 5 ani) a recunoscut de guvernul francez pentru a nivelul de 1 (nivel de master, inginer) corespunzătoare obținerea de 300 ECTS (după succes a trecut examenele prevăzute la B1, B2 , B3, M1 și M2)

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

SUPINFO International University

Institutul de Tehnologia informației în general, vrea materialul său pentru a satisface nevoile tuturor companiilor și asigura oportunități extinse pentru ocuparea forței ... [+]

Maestru

SUPINFO este un instituție de învățământ superior privat, infiintata in 1965, recunoscut de statul francez și liderii mondiali din industria IT.

Cu 36 Campus în Franța și în lume, vocația principal SUPINFO lui este de a instrui ingineri la nivel înalt, specialiști Tehnologii de informare și comunicare (TIC) și direct în afaceri operațional la plecarea la Scoala . Prin urmare, oferă o "Master of Science", în calitate de expert în sisteme informatice și de informații autentificată de către statul francez și Franța a înregistrat în Registrul național de certificare profesională la cel mai înalt nivel, nivelul I (Bac + 5, Maestrul, inginer).... [-]

Franţa Paris Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Belgia Brussels  + 4 Mai mult