KU Leuven

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inspirând restul

KU Leuven este o instituție pentru cercetare și educație cu apel internațional. Toate programele de la această universitate se bazează pe cercetarea inovatoare a oamenilor de știință și a profesorilor săi.

KU Leuven se află printre cele mai bune 50 de universități din întreaga lume!

De la filozofia renascentistă la nanotehnologia de vârf: ca una dintre cele mai vechi universități din Europa, KU Leuven bucură de o lungă tradiție de cercetare de ultimă oră și educație de înaltă calitate.

Studiu

Viitorii studenti

Ca una dintre cele mai importante universități de cercetare din Europa, KU Leuven oferă o serie de programe de studiu bazate pe cercetare. Un grad de la KU Leuven este foarte apreciat în întreaga lume, oferindu-vă un avantaj competitiv.

Studentii actuali

Indiferent de campusul în care vă aflați, aveți destul de multe facilități la dispoziție. Serviciile noastre pentru studenți vă sfătuiesc cu privire la locuințe, studii și burse. De asemenea, oferă activități sportive și culturale.

De ce KU Leuven

KU Leuven este una dintre cele mai bine cotate și renumite universități din Europa. Se mândrește cu o lungă tradiție de cercetare de pionierat și educație de înaltă calitate. Dar KU Leuven are și alte câteva puncte forte.

Programe

KU Leuven oferă diferite tipuri de programe, inclusiv programe de licență și (avansate) de master, cursuri de educație continuă și programe de legătură.

facultăţi

Învățământul este organizat de 15 facultăți, împărțite în trei grupe: științe umaniste și sociale; Știință, Inginerie și Tehnologie; și Științe Biomedicale. O serie de facultăți oferă programe pe diverse locații din Flandra și Bruxelles.

Educaţie

KU Leuven apelează la ideea studenților despre viitor. Universitatea contribuie la dezvoltarea personală a studenților și la modul în care doresc să ajute la modelarea societății.

Organizare

KU Leuven este dedicat educației și cercetării în aproape toate domeniile. Cele cincisprezece facultăți ale sale oferă educație, în timp ce activitățile de cercetare sunt organizate de departamente și grupuri de cercetare. Aceste facultăți și departamente, la rândul lor, sunt grupate în trei grupuri: științe umaniste și sociale , știință, inginerie și tehnologie (SET) și științe biomedicale . Fiecare dintre aceste grupuri are o școală de doctorat pentru programele sale de formare doctorală.

KU Leuven are paisprezece campusuri, repartizate în 10 orașe din Flandra.

Planul strategic pentru KU Leuven în 5 proiecte

Cu acest plan de politici la nivel universitar, KU Leuven oferă un scop și o direcție clară dezvoltării sale ulterioare ca universitate ambițioasă, orientată la nivel internațional și intensiv în cercetare.

Punctul de plecare este un plan strategic cu 5 proiecte. Aceste cinci proiecte pe termen lung sunt relevante și esențiale într-un sens general, dar, în același timp, vor fi, de asemenea, traduse în obiective concrete și în mai multe opțiuni de politică.

Locații

Leuven

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Leuven, Flandra, Belgia

Acreditări

EFMD Equis Accredited

Programe

MA
MSc