Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

KU Leuven . Inspirându-se pe cei restanți.

Fondată în 1425, KU Leuven a fost un centru de învățare timp de aproape șase secole. Astăzi este cea mai mare și cea mai înaltă clasă din Belgia, precum și una dintre cele mai vechi și mai renumite universități din Europa.

Ca o universitate de cercetare europeană de vârf și co-fondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU), KU Leuven oferă o mare varietate de programe în limba engleză, susținute de o cercetare interdisciplinară de înaltă calitate, realizată atât la universitate, cât și la spitalele internaționale recunoscute. Având o locație centrală remarcabilă în inima Europei, KU Leuven oferă o experiență cu adevărat internațională, educație de înaltă calitate, cercetare de nivel mondial și inovație de vârf.

KU Leuven funcționează în mod constant în clasamentul internațional. În prezent se situează pe locul 47 în Clasamentul Mondial al Învățământului Superior (2017-2018) și pe cel de-al 71-lea în QS World Rankings University (2017-2018). A fost numită cea mai inovatoare universitate din Europa de către Reuters (2016 și 2017).

Aflați mai multe programe oferite la KU Leuven :

Orientare internațională

KU Leuven găzduiește o comunitate vibrantă de studenți internaționali și membri ai personalului răspândite în diferitele sale campusuri. 16% din cei 56.000 de studenți ai universității sunt internaționali, reprezentând peste 150 de țări. KU Leuven Școlile Doctorale oferă piese de doctorat orientate pe plan internațional pentru mai mult de 5.000 de doctoranzi. KU Leuven colaborează cu un număr select de instituții partenere de nivel înalt din întreaga lume și stimulează mobilitatea internațională intenționată și cooperarea intensă în domeniul cercetării. Se străduiește continuu să integreze comunitatea studenților și studenților locali și internaționali în toate campusurile sale printr-o varietate de programe și activități.

www.kuleuven.be/internationalprogrammes

Educație de înaltă calitate

Excelența în educație și excelența în cercetare merg mână în mână. Programele de studiu KU Leuven sunt bazate pe cercetare, ceea ce asigură că elevii dobândesc competențe academice, dezvoltând în același timp o atitudine critică și orientată spre cercetare. Flexibilitatea și tehnologia de vârf sunt parte integrantă a fiecărui program de studiu. O diplomă KU Leuven oferă un avantaj competitiv semnificativ și este foarte apreciată în întreaga lume. Eticheta de calitate ECTS garantează că toate creditele obținute la KU Leuven sunt transparente și complet transferabile.

www.kuleuven.be/education

Cercetare de clasă mondială

KU Leuven bucură de o reputație internațională puternică pentru excelența cercetării . Ca universitate cuprinzătoare, ea urmărește cercetarea de frontieră bazată pe curiozitate și strategică, precum și cercetarea direcționată și bazată pe cerere, toate într-un mediu interdisciplinar. KU Leuven este membru fondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU), un grup select de universități distincte de cercetare intensivă, care stabilește tonul cercetării în Europa.

KU Leuven are un record puternic de a asigura finanțarea din cele mai competitive fonduri de cercetare, inclusiv prestigioasele granturi ERC acordate de Consiliul European pentru Cercetare. KU Leuven ocupă locul șase în totalul proiectelor din cadrul celui de-al șaptelea program-cadru al UE, după Cambridge, Oxford, Colegiul Imperial, ETH Zurich și University College London. Rezultatele sale totale de cercetare se situează în mod constant printre topul european .

www.kuleuven.be/research

Inovație de vârf și R

KU Leuven Research

www.lrd.kuleuven.be

Programe predate în:
  • Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: