Citește Descrierea Oficială

BUN VENIT FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE

Facultatea de Științe Sociale din KU Leuven găzduiește aproximativ trei mii de studenți, aproximativ cincizeci de profesori și două sute de asistenți de cercetare. Obiectivul facultății este de a contribui la calitatea societății și de a analiza și a informa tendințele societății prin educația și cercetarea ei. Programele noastre sunt astfel strâns legate de evenimentele actuale. În calitate de student, veți urmări îndeaproape evoluția societății contemporane, rapide și în continuă schimbare.

Aspectul actual și inovator al programelor noastre se regăsește și în infrastructura noastră modernă. Campusul nostru este dotat cu tehnologie avansată de predare, Wi-Fi, o bibliotecă dedicată în exclusivitate științelor sociale, un centru media cu laboratorul de utilizare și oglindă de observare și un centru de întâlniri cu echipamente de videoconferință. Printr-un mediu interactiv de învățare digitală (Toledo) și portalul online de studenți, puteți verifica panoul de anunțuri online, consultați materialele de studiu și contribuiți la forumul de discuții.

Programele noastre au, de asemenea, o orientare internațională puternică, atât ca rezultat al conținutului lor, cât și prin intermediul schimbului internațional de studenți. Facultatea oferă, de asemenea, programe de masterat în limba engleză avansată.

Educația la Facultatea de Științe Sociale se bazează pe cercetarea științifică excelentă a diferitelor departamente de cercetare ale facultății. Cercetătorii noștri sunt activi într-un context național și internațional și își publică rezultatele într-o varietate de forme, variind de la rapoartele de politică guvernamentală la articole din periodice recunoscute.

În plus față de educație și cercetare științifică, orientarea studenților este al treilea mare pilon al Facultății de Științe Sociale. Elevii de la facultate nu se lasă niciodată pe propriile lor dispozitive. O echipă dedicată de profesori și consilieri de studii sunt mereu acolo pentru a vă antrena.

Vino să studiezi la KU Leuven

Bine ați venit la Katholieke Universiteit Leuven, una dintre cele mai vechi universități din Europa. Oferim o educație de înaltă calitate bazată pe cercetări științifice internaționale de ultimă oră și pe facilități excelente pentru studenți. Leuven este un oraș istoric pitoresc, dar unul plin de viață și trăiește în ritmul unui student.

Situat în Belgia, în centrul Europei de Vest, KU Leuven a fost un centru de învățare de aproape șase secole. Astăzi, este cea mai mare universitate din Belgia și, fondată în 1425, este una dintre cele mai vechi și mai renumite universități din Europa. Ca o universitate de cercetare europeană de vârf și cofondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU), KU Leuven oferă o mare varietate de programe internaționale de masterat, toate susținute de o cercetare interdisciplinară de înaltă calitate, inovatoare.

De la fondarea sa, KU Leuven a avut sediul în orașul care împărtășește numele său. Leuven este un oraș student plăcut, sigur și plin de viață, unde istoria bogată în secole se întâlnește cu știința de vârf. Universitatea oferă, de asemenea, programe de studii în campusuri din 11 orașe belgiene, inclusiv Bruxelles, Ghent și Anvers.

Misiune

KU Leuven își îndeplinește misiunea prin furnizarea de cercetări și educații interdisciplinare de înaltă calitate, cu o semnătură catolică.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:

MSc

KU Leuven: Faculty of Social Sciences

... [+]

Se pune accentul în mod special pe utilizarea studiilor de caz; accentul se pune pe modul în care pot fi rezolvate problemele. În plus, fiecare clasă implică o cantitate considerabilă de auto-studiu și misiuni care sunt menite să vă ajute să asimilați informațiile prezentate rapid și eficient. Valoarea adăugată este creată prin acordarea atenției provocărilor practice ale profesioniștilor în funcții politice, administrative și consultative.

Taxa actuală de școlarizare este de 3.500 de euro pentru studenții SEE și de 6.000 de euro pentru studenții din afara SEE. Taxa de școlarizare pentru anul universitar 2018-2019 va fi stabilită în primăvara anului 2018. Consultați site-ul web pentru cele mai recente informații: www.kuleuven.be/tuitionfees. ... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză