Citește Descrierea Oficială

Misiunea Facultății de Inginerie KU Leuven este de a educa ingineri de înaltă calitate în beneficiul societății

Facultatea aduce capitalul intelectual și uman al fiecărui student individual la un nivel superior, oferindu-i o educație bazată pe cercetare în fundamentale științifice și inginerie. Facultatea stimulează studenții să practice învățarea în profunzime, adresându-se și provocându-i "viitorul disciplinar al viitorului", pentru ai conștientiza pe cine doresc să devină profesioniști (Beruf) și ca membri ai societății în general (Bildung). În scopul de a stimula dezvoltarea viitoare a disciplinelor viitoare ale elevilor, Facultatea oferă programe multidisciplinare care să cunoască studenții cu profesia de inginer și cu discipline conexe. Apreciem atât amploarea cât și profunzimea cunoașterii, extindând abilitățile de raționament, comunicare și rezolvare a problemelor, pentru a pregăti elevii pentru învățarea de-a lungul vieții. Învățământul nostru orientat spre cercetare se bazează pe programe de cercetare care sunt definite și dezvoltate în strânsă colaborare cu colegii internaționali recunoscuți și cu industria.

Strategie. Următoarele obiective strategice permit Facultății de Inginerie KU Leuven să-și realizeze misiunea, care implică pregătirea studenților pentru lumea de mâine în care dimensiunile societale, de mediu și umane joacă un rol important datorită apariției unor provocări tehnice și sociale complexe care necesită o abordare multidisciplinară. Înseamnă învățarea elevilor cum să învețe, pregătindu-i pentru învățarea pe tot parcursul vieții, vizând atât "Bildung", cât și "Beruf", două elemente complementare, în care "Bildung" constă în dezvoltarea valorilor, culturii și cetățeniei, iar "Beruf" privind dezvoltarea abilităților antreprenoriale, profesionale și de conducere.

Educaţie

OS1. Pentru a defini rezultatele programului care respectă standardele internaționale de educație în inginerie.

SO2. Oferirea de programe care oferă ingineri educați pe scară largă, bazați pe elementele de bază ale matematicii, științelor și tehnologiei, care își pot extinde viziunea de proiectare pe o bază umană și pot prezenta abilități analitice puternice, ingeniozitate practică, abilități bune de comunicare și sunt familiarizați cu principiile de afaceri și de management. Facultatea are ca scop educarea inginerilor ca profesioniști generali pentru a opera într-o varietate de medii complexe.

SO3. Pentru a contacta studenții noștri în programul nostru de licență, cu o serie de discipline de inginerie prin educație multidisciplinară, înainte de a se specializa în masterat. Caracterul multidisciplinar al programului nostru Bachelor of Engineering: Arhitectura este format printr-o combinație intensă de științe tehnice de construcții, teoria arhitecturii și a clasei de proiectare arhitecturală. Caracterul multidisciplinar al programului nostru de Bachelor of Engineering este realizat printr-o combinație atât a unui minor cât și a unui minor în două discipline diferite, după ce a fost familiarizat cu toate opțiunile din primele trei semestre generale.

SO4. Pentru a oferi un mediu în care elevilor i se dau resursele esențiale pentru a-și dezvolta abilitățile de proiectare și rezolvare a problemelor și abilitățile de a aborda, de a cerceta și de a rezolva problemele din viața reală, atât prin diplomele de licență, cât și prin master.

Cercetare / Industria

SO5. Să realizăm cercetări recunoscute pe plan internațional și relevante - atât aplicate, cât și teoretice - care vor avea un impact pozitiv și vor îmbunătăți educația, profesia și societatea. Facultatea are numeroase grupuri de cercetare care sunt recunoscute pe plan internațional în domeniul lor, permițând personalului didactic să pregătească studenții de inginerie de înaltă calificare atât în ​​programele de licență, cât și în programele de masterat. Elevii primesc o educație orientată spre cercetare, printr-o experiență academică de a învăța despre cercetare și ao pune în practică.

SO6. Să promoveze difuzarea cunoștințelor științifice și tehnice pentru companii și societate prin căutarea activă a proiectelor în colaborare cu industria, autoritățile publice și organizațiile societății și oferind educație continuă și formare continuă în cele mai recente evoluții în domeniu.

Internaționalizarea

SO7. Dezvoltarea unei politici și a unei atmosfere internaționale deschise; să ofere o varietate de oportunități pentru experiențele internaționale; să pregătească studenții pentru o carieră într-un context internațional; pentru a atrage studenții care au un background academic adecvat într-o gamă largă de programe internaționale.

SO8. Oferirea unui mediu stimulator de cercetare pentru vizitatorii internaționali pe termen scurt și lung și promovarea mobilității internaționale pentru cercetătorii săi.

Context

SO9. Să investească în educația de ultimă oră.

SO10. Profesionalizarea lectorilor și a asistenților de învățământ (TA) printr-un program care este ajustat în mod continuu și ținând cont de numărul tot mai mare de medii diverse de asistenți pedagogi și de metodele de învățare mai diverse.

SO11. Să lucrăm la îmbunătățirea continuă a programelor noastre bazate pe o politică explicită de asigurare internă a calității.

SO12. Pentru a atrage studenții cu profilul de fundal academic corect, atât studenții de licență de primul an, cât și studenții cu intrare laterală, cu un ochi pentru diversitate, inclusiv echilibrul între sexe.

SO13. Promovarea STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) în societate și mai ales în școlile secundare și chiar primare.

Vino să studiezi la KU Leuven

Bine ați venit la Katholieke Universiteit Leuven, una dintre cele mai vechi universități din Europa. Oferim o educație de înaltă calitate bazată pe cercetări științifice internaționale de ultimă oră și pe facilități excelente pentru studenți. Leuven este un oraș istoric pitoresc, dar unul plin de viață și trăiește în ritmul unui student.

Situat în Belgia, în centrul Europei de Vest, KU Leuven a fost un centru de învățare de aproape șase secole. Astăzi, este cea mai mare universitate din Belgia și, fondată în 1425, este una dintre cele mai vechi și mai renumite universități din Europa. Ca o universitate de cercetare europeană de vârf și cofondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU), KU Leuven oferă o mare varietate de programe internaționale de masterat, toate susținute de o cercetare interdisciplinară de înaltă calitate, inovatoare.

De la fondarea sa, KU Leuven a avut sediul în orașul care împărtășește numele său. Leuven este un oraș student plăcut, sigur și plin de viață, unde istoria bogată în secole se întâlnește cu știința de vârf. Universitatea oferă, de asemenea, programe de studii în campusuri din 11 orașe belgiene, inclusiv Bruxelles, Ghent și Anvers.

Misiune

KU Leuven își îndeplinește misiunea prin furnizarea de cercetări și educații interdisciplinare de înaltă calitate, cu o semnătură catolică.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Ce este "Maestrul EIT-CCI a energiei" despre toate? Structura

În al doilea an, elevii continuă să lucreze în direcția scris teza de master și să participe la cursuri de electivă: generale, extinderea și-specifice opțiune.

Un proiect integrat este de asemenea inclus. Această școală de vară include abilități soft, cum ar fi Teambuilding, crearea de rețele, leadership, antreprenoriat și comunicare interculturală, toate alimentate de conversații interesante cu profesioniștii din industria energetică, firme de consultanță și municipalități.

Acești elevi descoperi o multitudine de lider de inovații și tehnologii în sectorul orașelor inteligente în afara curriculum-ului tradițional.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

În cadrul Erasmus Mundus, patru importante instituții de învățământ din Europa oferă o comună de Master Erasmus Mundus of Science în Nanoștiință și nanotehnologie. Instituțiile partenere sunt:

KU Leuven, Belgia (coordonator) Chalmers, Tekniska Högskola, Suedia

KU Leuven utilizează un sistem de aplicații online.

Rezultate

Cunoaștere și înțelegere

[-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Investigarea natura reală a inteligenței este una dintre cele mai fascinante direcții de cercetare de astăzi. Progresele realizate în studiul proceselor și modelelor cogn ... [+]

Investigarea natura reală a inteligenței este una dintre cele mai fascinante direcții de cercetare de astăzi. Progresele realizate în studiul proceselor și modelelor cognitive, limbaj natural și de percepție, cunoaștere umană, reprezentare, și raționamentul atestă acest lucru. Unul dintre obiectivele de cercetare-cheie ale comunității științifice este dezvoltarea unui robot inteligent. Master of Artificial Intelligence explorează și se bazează pe această provocare, nu-i așa?

Care este Maestru de Inteligenta Artificiala despre?

Acesta vă permite să se concentreze pe inginerie și informatică, științe cognitive, sau de vorbire și tehnologia limbajului.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Nanotehnologie și nanoenginineering sunt aplicarea acestei științe în nanomateriale noi și nanoconcepts pentru noi componente, sisteme și produse. ... [+]

Structura Studii suplimentare [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Trăim într-o lume digitală. ... [+]

Trăim într-o lume digitală.

Care este Master of Computer Science despre?

Acest Master va instrui vă pentru a deveni un expert în dezvoltarea și utilizarea profesională up-front a sistemelor informatice și software. In zilele noastre, aceste sisteme sunt indispensabile în aproape toate domeniile societății noastre: în industrie, sectorul public, sănătate și multe aplicații sociale pentru utilizatorii finali.

Veți dobândi toate abilitățile necesare pentru a aborda probleme complexe de cercetare, să formuleze obiectivele proprii de cercetare, și să le realizeze cu succes.

Vei fi instruiți în abilitățile de comunicare și a stimulat să dobândească o imagine mai largă asupra societății relevanța științei informaticii și a tehnologiei de azi. ... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Care este Maestru de Inginerie Chimică despre toate?

Elevii invata, de asemenea, să ia probleme de mediu și de siguranță în considerare în toate fazele procesului.

Chiar mai mult decât alți specialiști, vi se va cere să rezolve probleme de natură foarte diversă. Perspective în procesele la scara nano si micro sunt fundamentale pentru dezvoltarea de noi produse și / sau tehnologii (scară mega).

Pentru a dobândi experiență de proiectare, studenții exploata diferite domenii de cunoștințe și proiecte complete partajate.

Acesta oferă aproximativ 90.000 directe și mai mult de 150.000 de locuri de muncă indirecte.

[-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

inginerie mecanică este un domeniu foarte larg de studiu în domeniul științelor inginerești. Se integrează aproape toate disciplinele de tehnologie. Orice dispozitiv sau ... [+]

inginerie mecanică este un domeniu foarte larg de studiu în domeniul științelor inginerești. Se integrează aproape toate disciplinele de tehnologie.

[-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Acest semestru se concentrează pe formarea de cercetare cu seminarii, inclusiv o săptămână tematică (deschisă studenților primul și al doilea an), sprijinind scrierea tezei de masterat. Acesta este completat cu un stagiu profesional, care are drept scop introducerea studenților în lumea practicii patrimoniului.

Experiența profesională (recomandat) Cunoașterea limbilor (recomandat; limba engleză este necesar) dobândite și dezvoltate suficiente cunoștințe în toate domeniile de bază de conservare și restaurare; au dobândit cunoștințe de specialitate în acele discipline de conservare și restaurare, care sunt cele mai apropiate de propria (prima) disciplina elevului; a dobândit limbajul comun necesare necesare pentru comunicarea interdisciplinară într-un proiect de restaurare sau de patrimoniu de gestionare, astfel încât să avanseze practica profesională și / sau cercetarea științifică în domeniul conservării patrimoniului. ... [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Facultatea are, de asemenea, legături excelente profesionale cu lideri din industrie.

Obiective În funcție de opțiunea aleasă, studentul are o cunoaștere aprofundată a uneia dintre următoarele domenii: Electronică și circuite integrate, cu accent pe proiectarea componentelor și sistemelor electronice. Sisteme integrate și multimedia, cu accent pe proiectarea aplicațiilor de sisteme electronice. Se poate aplica în mod creativ, extinde, aprofunda și integra cunoștințele din diferite domenii ale ingineriei electrice. Pot dobândi în mod independent, cunoștințele și starea tehnologică necesară în procesul de rezolvare a problemelor. Este capabil să g... [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Obiective Absolventul poate pune întrebări adecvate cu privire la un argument în domeniul energiei și să ia o poziție motivată. Acesta consideră, prin prezenta, contextul social. Absolventul se poate aplica metode de motivare a disciplinei (de exemplu, interacțiunile dintre componentele sistemului de energie electrică ca o bază pentru stabilitate, energie și analiza pinch în termodinamică, forțele pieței și integrarea surselor regenerabile de energie) și este capabil să recunoască și să combată falsurile . [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Ea are o bază solidă de cercetare, cu accent pe științifică a stau la baza disciplinei așezărilor umane, rolul central acordat spațiu ca o resursă (în transformările urbane) și ca mijloc de integrare. Există o rețea largă de absolventi și o reputație solidă promovarea unui sistem activ de colaborari de sprijin selectia temelor de design de studio, subiectele tezei de master, etc. 1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE)

absolvenții săi au o înțelegere aprofundată a aspectelor dinamice și multifuncționale ale mediului construit, ei au abilitățile de a concepe interventii care sunt de context receptiv și durabile și sunt în largul ei în mișcare spate-te-vino între teorie academică și zi-to zi practica profesională.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Cele două pachete din urmă includ stagii industriale. Aceste subiecte sunt, de obicei încorporate într-un proiect de cercetare de ultimă oră, în cooperare cu alte instituții și / sau companii industriale. 1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) Taxa de scolarizare Spotlight Absolventul: pot pune întrebări relevante, și să ia și fundamenta o poziție motivată. este conștient de importanța materialelor, inovația materială și rolul unui inginer de materiale în societate în schimbare. Studii suplimentare Materialele sunt în centrul calității vieții și a bunăstării economice și a... [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Cu toate acestea, pentru fiecare dintre acestea, cantități mari de date și diverse modele sunt disponibile.

1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) Internațional Puncte forte

Scopul este de a pregăti studenții pentru un context multidisciplinar, și anume, proiectarea soluțiilor de probleme tehnice într-un mediu multidisciplinar, unde matematica joaca un rol important. În special, accentul se află pe abilitățile tehnice în contextul controlului proceselor, simulare numerică, extragerea datelor, criptografie, și vizualizare.

(9) Poate reformula o problemă de proiectare în obiective specifice de proiectare. [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

1 martie 2018 (pentru cetățenii non-SEE) Taxa de scolarizare

Titularii de o diplomă de 4 ani de masterat în inginerie industrială și științe (fizică, chimie, etc.) sunt necesare pentru a lua un examen de admitere în valoare de materialul acoperit în echivalent "cursuri de ajustare" la o sarcină maximă de 30 ECTS.

o înțelegere aprofundată a proceselor fizice nucleare; o cunoaștere cuprinzătoare a procedurilor și tehnicilor necesare pentru controlul proceselor nucleare; competența de a proiecta și să mențină structuri de control al proceselor nucleare;

Absolvenți posedă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-și îndeplini sarcinile la un nivel înalt de responsabilitate în:... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

În multe țări, există o nevoie permanentă și tot mai mare de oameni de știință și ingineri care au cunoștințe și instruiți la nivel academic în domeniul ingineriei siguranței și de management al siguranței. Acest lucru se datorează creșterii complexității proceselor industriale de producție și de numărul tot mai mare de reguli și reglementări atât în ​​Europa cât și pe plan internațional.

Mai mult decât atât, în unele țări (inclusiv Belgia), companiile dincolo de o anumită dimensiune care se ocupă de riscuri specifice sunt cerute de lege pentru a angaja sau chiar să angajeze un consultant de prevenire certificat. Această certificare poate fi dobândită prin opțiunea de prevenire a Master of Science în Inginerie Siguranță (Certificaat Preventieadviseur Niveau 1).... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Stagii Cerințele de admitere [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Mai mult decât atât, absolvenții sunt capabili să se concentreze asupra proiectului strategic într-un mod integral. Asta este, ei vor fi în măsură să intervină în mod direct în ceea ce este politic și punct de vedere economic, dar exercită un efect în timp și la scară care depășește hic et nunc. Aceasta include căutarea, selectarea și evaluarea surselor de informații. Această capacitate de analiză este completată cu capacitatea de a concepe, dezvolta și exprima intervenții pe diferite niveluri la scară.

Atitudini

Studii suplimentare [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză