Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Facultatea noastră se poate lăuda cu rețele naționale și internaționale atât în ​​domeniul cercetării, cât și al educației. La nivel național, avem legături puternice cu lumea afacerilor, prin ateliere regulate cu "căpitanii industriei", atât în ​​cadrul facultății - sub forma așa-numitelor "întâlniri de semeni" -, cât și în afara facultății, în colaborare cu conducerea Vlerick Leuven Gent Şcoală. Pe plan internațional, avem programe de schimb de studenți cu universități străine de renume, cum ar fi Școala Wharton a Universității din Pennsylvania, Universitatea din Chicago Business School și Universitatea Cornell din SUA, Universitatea British Columbia, Universitatea Queens, Universitatea din Toronto și Université de Montréal din Canada, IIM din Calcutta și Bangalore din India, Universitatea chineză și Universitatea din Hong Kong, Singapore Management University și 65 de universități din Europa.

În ultimii ani, mai multe comisii independente de vizitare au recunoscut calitatea înaltă a educației și cercetării la facultatea noastră. În educația și cercetarea noastră, încercăm să răspundem tendințelor sociale, cum ar fi criza creditelor, globalizarea și rolul Chinei în economia noastră globală. Orientarea studenților, învățământul superior durabil și cercetarea științifică aprofundată sunt cei trei piloni importanți ai noștri.

În cele din urmă, este util să discutăm pe scurt locația noastră unică. Facultatea noastră este situată în inima centrului istoric din Leuven, caracterizat prin tradiția universității de peste 575 de ani, dar plină de dinamism, artiști progresiști ​​și studenți. Facultatea noastră se află la câțiva pași de noul parc de cercetare din Heverlee, denumit uneori "Silicon Valley" din Belgia. Instituțiile de la Bruxelles, cum ar fi Uniunea Europeană, nu sunt niciodată departe, atât literal, cât și figurativ. Mai mulți colegi oferă consiliere departamentelor europene și mulți absolvenți lucrează în instituțiile europene.

Misiunea și valorile noastre

DECLARAȚIA MISIUNII

Misiunile principale ale Facultății de Economie și Afaceri sunt educația și cercetarea.

O educație FEB își propune să pregătească studenții pentru eforturi antreprenoriale de succes și cariere în lumea corporațiilor, în elaborarea politicilor publice naționale sau internaționale sau în cercetare. Pentru a realiza acest lucru, FEB oferă programe de înaltă calitate, bazate pe cercetare în domeniile atât economie și de afaceri, precum și de la Bachelor la doctorat.

În al doilea rând, FEB dorește să promoveze cercetarea cu un impact academic academic și social și o vizibilitate ridicată în lumea corporațiilor.

Ambiția FEB este de a fi o comunitate lider de învățare și de cercetare în Europa și de a excela în diferitele sub-domenii de cercetare pe care le găzduiește Scoala, meritându-și astfel poziția de top în topul școlilor europene de economie și afaceri.

Pentru a atinge aceste două obiective primare, FEB dorește să dezvolte un mediu stimulativ pentru personal și studenți, în care să se simtă liberi să-și dezvolte expertiza inovatoare, etică și antreprenorială în domeniul educației, cercetării și afacerilor, accentuând în același timp rolul politicilor economice și al afacerilor în o societate mai mare și menținerea unei atenții globale prin schimburi și cooperări internaționale.

FEB VALUES

În timp ce își urmărește misiunea și viziunea, FEB se angajează să fie:

  • Rigoros în ceea ce predau, ceea ce cercetăm și învățând ceea ce cercetăm.
  • Inovatoare în educație și antreprenoriat și în ambiția noastră de a juca în prim-planul comunității de cercetare.
  • Collegiali în stilul nostru de conducere și față de părțile interesate interne și externe relevante.
  • Relevante pentru dedicarea noastră de a traduce dovezile bazate pe practici în practica bazată pe dovezi și pentru a stimula cercetarea cu un impact academic academic și social și o vizibilitate ridicată în lumea corporațiilor.
  • Responsabil social în rolul nostru de centru deschis de dezbatere pe teme corporative, economice, sociale și etice, cu un accent internațional și intercultural.
  • În concordanță cu identitatea și misiunea KU Leuven, FEB susține și susține valorile drepturilor omului, justiția socială și respectul pentru diversitate în indivizi, comunități și idei.

Vino să studiezi la KU Leuven

Bine ați venit la Katholieke Universiteit Leuven, una dintre cele mai vechi universități din Europa. Oferim o educație de înaltă calitate bazată pe cercetări științifice internaționale de ultimă oră și pe facilități excelente pentru studenți. Leuven este un oraș istoric pitoresc, dar unul plin de viață și trăiește în ritmul unui student.

Situat în Belgia, în centrul Europei de Vest, KU Leuven a fost un centru de învățare de aproape șase secole. Astăzi, este cea mai mare universitate din Belgia și, fondată în 1425, este una dintre cele mai vechi și mai renumite universități din Europa. Ca o universitate de cercetare europeană de vârf și cofondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare (LERU), KU Leuven oferă o mare varietate de programe internaționale de masterat, toate susținute de o cercetare interdisciplinară de înaltă calitate, inovatoare.

De la fondarea sa, KU Leuven a avut sediul în orașul care împărtășește numele său. Leuven este un oraș student plăcut, sigur și plin de viață, unde istoria bogată în secole se întâlnește cu știința de vârf. Universitatea oferă, de asemenea, programe de studii în campusuri din 11 orașe belgiene, inclusiv Bruxelles, Ghent și Anvers.

Misiune

KU Leuven își îndeplinește misiunea prin furnizarea de cercetări și educații interdisciplinare de înaltă calitate, cu o semnătură catolică.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:

MSc

KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of Science în Economie (ME) este un program de Master de un an, orientat spre studenții cu interese largi în probleme sociale și științifice, care sunt capabile de ... [+]

Master of Science în Economie (ME) este un program de Master de un an, orientat spre studenții cu interese largi în probleme sociale și științifice, care sunt capabile de gândire critică și creativă.

Care este "Master of Economics"?

Programul Master of Economics oferă studenților cu o diplomă de licență un cadru teoretic, permițându-le să ofere răspunsuri bine fundamentate la întrebările socio-economice. În calitate de economist, veți observa diferiții actori (indivizi, companii, guverne interne și străine) și interacțiunile acestora în cadrul economiei globale. Veți putea interpreta situația economică generală într-un context social și juridic mai larg.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of Economics și Management Internațional de Afaceri este un program personalizat pentru absolvenți non-economice. Oferă o perspectivă asupra tuturor disciplinelor ... [+]

Master of Economics și Management Internațional de Afaceri este un program personalizat pentru absolvenți non-economice. Oferă o perspectivă asupra tuturor disciplinelor majore ale economiei și managementului afacerilor la nivel academic.

Care este "Master of Economics și Management Internațional"?

Master în Economie și Management Internațional în Afaceri (MIBEM) este un program de masterat pentru titularii de o diplomă într-o disciplină non-business economice sau de management. Se pregătește pentru o carieră în afaceri internaționale prin dobândirea de cunoștințe economice de afaceri, cunoștințe și abilități de management.

Curriculumul adoptă o perspectivă practică și orientată către afaceri, dar oferă încă un tratament amănunțit, bazat pe știință, al marilor probleme economice economice și de gestionare a afacerilor internaționale.... [-]

Belgia Bruxelles
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Programul pune accentul pe dobândirea de cunoștințe și abilități fundamentale într-un domeniu de specializare legat de lumea corporațiilor, cum ar fi afacerea internațion ... [+]

Programul pune accentul pe dobândirea de cunoștințe și abilități fundamentale într-un domeniu de specializare legat de lumea corporațiilor, cum ar fi afacerea internațională, strategia și inovația, antreprenoriatul, economia financiară și marketingul. Prin combinarea unei opțiuni pentru majore și minore, puteți personaliza profilul de absolvire personală în funcție de propriile interese.

Care este "Master of Economics Business"?

După absolvirea Master of Science în economie de afaceri, veți putea să aplicați cadre științifice în mod independent și critic, permițându-vă să evoluați continuu într-o societate dinamică. Prin combinarea acestui program cu specializările inițiale din programul dvs. de licență, veți dezvolta o perspectivă mai profundă într-o gamă largă de domenii. Programul este structurat în jurul opțiunii unei discipline majore și minore, care vă permite să vă ajustați profilul de absolvire personală și să aplicați practici și instrumente de management bazate pe cercetare și dovezi în diverse domenii. Veți câștiga experiență în selectarea celor mai bune practici în management în mediile de afaceri volatile, complexe și ambigue de astăzi. Programul vă echipează atât cu spirit antreprenorial, cât și cu managementul start-up, precum și cu managementul și luarea deciziilor strategice în cadrul organizațiilor stabilite.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Un inginer de afaceri este un manager interdisciplinar care îndrumă companiile din punct de vedere cantitativ și managerial. În acest scop, abilitățile manageriale și ana ... [+]

Un inginer de afaceri este un manager interdisciplinar care îndrumă companiile din punct de vedere cantitativ și managerial. În acest scop, abilitățile manageriale și analitice sunt combinate cu o înțelegere profundă a modului în care funcționează procesele de inovare (tehnologică) și tehnologică. Această integrare a disciplinelor permite inginerilor de afaceri să modeleze viitorul companiilor și organizațiilor.

Ce inseamna "Master of Engineering"?

Un inginer de afaceri este instruit pentru analizarea și rezolvarea problemelor de afaceri din punct de vedere cantitativ și managerial. Programul aparține domeniului economiei de afaceri și este orientat spre management: studenții învață cum funcționează întreprinderile, modul în care trebuie concepute procesele de afaceri și modul în care activitățile de afaceri pot fi organizate optim. Concentrarea managerială este combinată cu abilități analitice puternice și o înțelegere profundă a modului în care funcționează procesele de inovare (tehnologică) și tehnologică. Această integrare a disciplinelor este de mare importanță atât pentru mediile de producție, cât și pentru companiile de servicii (de exemplu, consultanță sau TIC).... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

În societatea noastră modernă, nicio organizație nu poate funcționa fără sisteme informatice. În programul Master of Business and Information Systems Engineering, sunteți ... [+]

În societatea noastră modernă, nicio organizație nu poate funcționa fără sisteme informatice. În programul Master of Business and Information Systems Engineering, sunteți pregătit atât în ​​managementul afacerilor, cât și în sistemele informatice într-un context internațional.

Care este "Master of Business and Systems Engineering"?

În calitate de inginer de afaceri în ingineria sistemelor informatice, sunteți în continuare un inginer de afaceri: puteți analiza și optimiza diverse procese de afaceri (marketing, producție, logistică, finanțe etc.). Înțelegeți cum funcționează o companie și luați în considerare aspectele economice, organizaționale și umane ale afacerii. Ca inginer de afaceri în ingineria sistemelor informatice, traduceți, de asemenea, aceste elemente de administrare a afacerii în sisteme informatice care susțin procesul de luare a deciziilor. Puteți lua în considerare deciziile privind tehnologia informației pe fundalul întregii companii, puteți anticipa consecințele strategice ale acestora și puteți îndeplini îndatoririle (generale) de management.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Acesta este un program de 120 de ECTS, predat în limba engleză, care pregătește studenții pentru carieră în științe actuariale, inginerie financiară sau managementul cant ... [+]

Titlul programului și echivalentul în limba engleză au fost aprobate de către Învățământul Superior al Comisiei din Flandra, la 19 ianuarie 2018. Ne așteptăm la aprobarea finală a programului de către guvernul flamand până la începutul lunii martie 2018.

Acesta este un program de 120 de ECTS, predat în limba engleză, care pregătește studenții pentru carieră în științe actuariale, inginerie financiară sau managementul cantitativ al riscurilor în cadrul instituțiilor financiare.

Acest program de master aduce:

instruire de bază în domeniul ingineriei actuariale, asigurări, produse financiare, matematică și inginerie financiară, analiză de date pentru finanțe și asigurări, managementul riscurilor pentru instituțiile financiare;cursuri avansate care prezintă ultimele evoluții în domeniu;un amestec de cursuri teoretice și formare computațională;o introducere în aspectele practice, prin experiența directă din partea personalului nostru, a lectorilor invitați și a unui stagiu (6 ECTS);o abordare multidisciplinară, în care cursurile tehnice, cantitative vin împreună cu cursurile în domeniul reglementării (financiare și de asigurări), a regimurilor prudențiale, a economiei și a raportării.... [-]
Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of Science în Managementul Informației oferă o pregătire non-tehnică în gestionarea informațiilor. Accentul se pune pe aplicarea și gestionarea eficientă și eficie ... [+]

Master of Science în Managementul Informației oferă o pregătire non-tehnică în gestionarea informațiilor. Accentul se pune pe aplicarea și gestionarea eficientă și eficientă a tehnologiei informației în diferite contexte de afaceri (de exemplu, finanțe, marketing, resurse umane, producție și logistică etc.).

Ce înseamnă "Master of Information Management"?

Acest program oferă studenților cu o pregătire non-tehnică avansată în domeniul managementului informațiilor, cu accent pe aplicarea eficientă și eficientă a tehnologiei informației în diverse contexte de afaceri (de exemplu, finanțe, marketing, HR, producție și logistică, etc). În urma instruirii de bază în domeniul tehnologiei, programul explorează aspecte specifice de management în profunzime, în special pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a analiza nevoile de informare, a proiecta și a gestiona sistemele informatice și a regla o strategie IT ca parte integrantă a unei strategii globale de afaceri .... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Maestru de studii superioare în economie (MASE) este un program avansat de limba engleza-predat, care ia un student cu o diplomă inițială de economie de licență mai depar ... [+]

Maestru de studii superioare în economie (MASE) este un program avansat de limba engleza-predat, care ia un student cu o diplomă inițială de economie de licență mai departe în granița de cercetare în economie.

Care este "Master of Advanced Studies in Economics"?

Master of Advanced Studies in Economics oferă studenților o cunoaștere mai aprofundată în domenii specifice de aplicare, le oferă instrumente teoretice și empirice avansate pentru a analiza problemele economice concrete și pentru a le familiariza cu practicile actuale de cercetare în economie.

MASE oferă o selecție de cursuri de nivel absolvent din diferite domenii din economie. Scopul programului este de a vă permite să găsiți un subiect de cercetare promițător și să vă stimulați să vă dezvoltați propriile cercetări pe această temă. Această cercetare conduce la teza MASE, care pentru mulți studenți devine în cele din urmă primul capitol al unei disertații doctorale.... [-]

Belgia Leuven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Faculty of Economics and Business, KU Leuven

Address
Naamsestraat 69 box 3500 3000 Leuven Belgium
Leuven, Flandra, Belgia
Address
Korte Nieuwstraat 33 2000 Antwerpen BELGIUM
2000 Antwerpen Anvers, Flandra, Belgia
Address
Warmoesberg 26 1000 Brussels BELGIUM
1000 Brussels Bruxelles, Belgia