KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Importanții proprietari de terenuri și agricultorii au solicitat Universitatea din Leuven să contribuie cu resursele necesare. Episcopii au fost în favoarea planului pentru că nu aveau încredere în Institutul de Științe Agricole de stat de la Gembloux și speră că inginerii agricoli care vor fi instruiți la Universitatea Catolică să joace un rol în protejarea fermierilor belgieni de liberal influența și în același timp să păstreze intact acest bastion tradițional al catolicismului belgian.

Orientarea internațională

KU Leuven își îndeplinește misiunea prin furnizarea de cercetare și de învățământ interdisciplinare de înaltă calitate, cu o semnătură catolic.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Olandeză

Vedea MSc-uri » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Maestru Al Ingineriei Resurselor De Apă (leuven Et Al)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Belgia Leuven + 1 mai mult

Maestrul de Inginerie a Resurselor de Apă abordează aspecte legate de apă în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare, cu accent pe problemele din cele din urmă. Obiectivul general al programului este educarea profesioniștilor și a oamenilor de știință care contribuie în mod eficient la dezvoltarea și gestionarea resurselor de apă atât la nivel local cât și global. [+]

Maestrul de Inginerie a Resurselor de Apă abordează aspecte legate de apă în țările dezvoltate și în curs de dezvoltare, cu accent pe problemele din cele din urmă. Obiectivul general al programului este educarea profesioniștilor și a oamenilor de știință care contribuie în mod eficient la dezvoltarea și gestionarea resurselor de apă atât la nivel local cât și global.

Care este Masterul Ingineriei Resurselor de Apă?

Programul de Master oferă învățământ universitar multidisciplinar și de înaltă calitate în domeniul ingineriei resurselor de apă. Elevii vor fi instruiți cu cunoștințele și abilitățile tehnice și manageriale pentru:

(i) planificarea, proiectarea, operarea și gestionarea cu succes a proiectelor privind resursele de apă; și... [-]


Maestru Al Tehnologiei Alimentare (leuven Et Al)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Belgia Leuven + 1 mai mult

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor; transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman; rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. Aceste două preocupări sunt direct traduse în punctele de interes ale programului IUPFOOD. Programul InterUniversity în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) este organizat în comun de KU Leuven și Universitatea Ghent (UGent). Programul se bazează pe expertiza combinată a KU Leuven și UGent în domeniul cercetării și educației în domeniul tehnologiei alimentare. [+]

Pentru a-și îndeplini destinul nutrițional, produsele alimentare trebuie să fie produse în siguranță și livrate în siguranță consumatorului final. Aceasta necesită, pe de o parte, tehnologii de transformare a materiilor prime comestibile în produse alimentare cu o stabilitate inerentă scăzută și, pe de altă parte, tehnologii de conservare pentru creșterea stabilității și a termenului de valabilitate al alimentelor.

Care este Masterul Tehnologiei Alimentare?

Programul Interuniversitar în Tehnologia Alimentară (IUPFOOD) se axează pe două dimensiuni tehnologice de importanță primară și esențială în procesarea și conservarea alimentelor:

transformarea (prelucrarea) materiilor prime în produse adaptate consumului uman rolul operațiunilor post-recoltare și al conservării alimentelor în furnizarea de alimente sigure și nutritive către consumatorul final. ... [-]

Master of Bioinformatics (Leuven)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Belgia Leuven + 1 mai mult

[+]

Studentul

Are o cunoaștere largă a principiilor geneticii, biochimiei și biologiei moleculare și celulare care stau la baza sistemelor model, tehnicilor experimentale și generării de date care sunt analizate și modelate în bioinformatică. [-]

Master of Bioscience Engineering: Agro- and Ecosystems Engineering (Leuven)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2018 Belgia Leuven + 1 mai mult

[+]

Agro- și ecosistemele oferă o gamă largă de bunuri și servicii esențiale, precum alimente, apă, energie și biodiversitate.

Care este Maestrul de Inginerie Agro- și Ecosistemică? [-]