Citește Descrierea Oficială

În 2014, fondatorii Jos Verschueren și Simon Van Kerckhoven au venit cu ideea de a crea un curs academic în cadrul Business Business. A fost începutul unei călătorii de doi ani.

Deschiderea oficială

Călătoria sa încheiat la 26 septembrie în 2016, cu deschiderea oficială a Institutului Internațional de Afaceri de Fotbal sau IFBI la noua noastră casă, Fundația Universității, în inima orașului Bruxelles. Datorită celor doi ani de muncă foarte grea și sprijinului co-fondatorilor Robert Kuijpers și Walter Mortelmans, acum este posibil ca tinerii burlaci și tinerii să-și lanseze cariera în industria fotbalului.

O casă pentru clasă și stil

Institutul Internațional de Afaceri de Fotbal își găsește locuința în cadrul Fundației Universitare din Bruxelles. O clădire autentică în inima capitalei, înființată în 1920 pentru a susține învățământul superior și cercetarea științifică. Un loc pentru academicienii internaționali de a se întâlni și a se întâlni cu reprezentanții societății civile.

yr8l

Stilul locului vorbește de la sine. Este o locație care respiră clasă și rafinament și oferă IFBI toate locurile de cazare necesare. Un auditoriu pentru participanți să urmeze cursuri zilnice și zone pentru a se întâlni, a studia, a lua masa și a se relaxa.

Un cadru exclusiv care reflectă imaginea și caracterul institutului nostru și oferă participanților noștri un loc perfect pentru a învăța și pentru a construi pe calități ca viitori oameni de afaceri de fotbal și femei.

Klejdi Zenelaj Absolvent IFBI 16-17

"Am învățat să joc fotbal fără minge. Locul fantastic de a studia, oameni fantastice cu care să lucrați. Un an la acest program mi-a dat rețeaua în industria fotbalului pe care nu mi-am imaginat niciodată. Merită prețul, merită cunoștințele. Vă mulțumesc tuturor pentru cel mai bun an al vieții mele. "
Jaideep Chakrabarty Absolvent IFBI 16-17

"Ați fost vreodată la Camp Nou? Ați parcurs vreodată casele FIFA și UEFA? Ați văzut vreodată o finală a Cupei Europene, LIVE? Eu am. Am visat să fac toate aceste lucruri și mulțumesc IFBI, le-am îndeplinit pe toate. În ultimul an, am avut astfel de experiențe teribile, pe care le voi prețui toată viața mea. Mulțumesc IFBI. Esti special."

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International Football Business Institute

Totul începe cu o inimă pentru afaceri și o pasiune pentru fotbal. IFBI oferă participanților un master executiv unic pentru a se specializa în afaceri de fotbal. În timp ... [+]

Master International Executive de fotbal de afaceri

O diplomă internațională de studii postuniversitare de la Universitatea din Bruxelles - Vrije Universiteit Brussel, organizată și coordonată de Institutul International Football Business Institute (IFBI).

Prezentare generală a programului

Impactul social al fotbalului nu poate fi subestimat. Nici un alt sport nu atinge inima atât de mulți oameni în fiecare săptămână. Fotbalul și pasiunea sunt două cuvinte care sunt dificil de separat, însă nu sunt suficiente pentru a reuși profesional în acest sport. Lucrul în industria fotbalului necesită cunoaștere, implicare, angajare și instruire. Ne străduim să folosim în mod deosebit această componentă, formarea profesională, pentru a ghida profesioniști tineri, talentați, spre o carieră promițătoare în industria internațională a fotbalului.... [-]

Belgia Brussels
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Our students about the EVS Experience Tour to Switzerland

IFBI - International Football Business Institute
Address
Egmontstraat 11
1000 Brussels, Belgia
Website
Număr de telefon
+32 495 15 04 66