International Football Business Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 2014, fondatorii Jos Verschueren și Simon Van Kerckhoven au venit cu ideea de a crea un curs academic în cadrul Business Business. A fost începutul unei călătorii de doi ani.

Deschiderea oficială

Călătoria sa încheiat la 26 septembrie în 2016, cu deschiderea oficială a Institutului Internațional de Afaceri de Fotbal sau IFBI la noua noastră casă, Fundația Universității, în inima orașului Bruxelles. Datorită celor doi ani de muncă foarte grea și sprijinului co-fondatorilor Robert Kuijpers și Walter Mortelmans, acum este posibil ca tinerii burlaci și tinerii să-și lanseze cariera în industria fotbalului.

O casă pentru clasă și stil

Institutul Internațional de Afaceri de Fotbal își găsește locuința în cadrul Fundației Universitare din Bruxelles. O clădire autentică în inima capitalei, înființată în 1920 pentru a susține învățământul superior și cercetarea științifică. Un loc pentru academicienii internaționali de a se întâlni și a se întâlni cu reprezentanții societății civile.

yr8l

Stilul locului vorbește de la sine. Este o locație care respiră clasă și rafinament și oferă IFBI toate locurile de cazare necesare. Un auditoriu pentru participanți să urmeze cursuri zilnice și zone pentru a se întâlni, a studia, a lua masa și a se relaxa.

Un cadru exclusiv care reflectă imaginea și caracterul institutului nostru și oferă participanților noștri un loc perfect pentru a învăța și pentru a construi pe calități ca viitori oameni de afaceri de fotbal și femei.

Klejdi Zenelaj Absolvent IFBI 16-17

"Am învățat să joc fotbal fără minge. Locul fantastic de a studia, oameni fantastice cu care să lucrați. Un an la acest program mi-a dat rețeaua în industria fotbalului pe care nu mi-am imaginat niciodată. Merită prețul, merită cunoștințele. Vă mulțumesc tuturor pentru cel mai bun an al vieții mele. "
Jaideep Chakrabarty Absolvent IFBI 16-17

"Ați fost vreodată la Camp Nou? Ați parcurs vreodată casele FIFA și UEFA? Ați văzut vreodată o finală a Cupei Europene, LIVE? Eu am. Am visat să fac toate aceste lucruri și mulțumesc IFBI, le-am îndeplinit pe toate. În ultimul an, am avut astfel de experiențe teribile, pe care le voi prețui toată viața mea. Mulțumesc IFBI. Esti special."

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master International Executive în afaceri de fotbal

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Belgia Brussels

Totul începe cu o inimă pentru afaceri și o pasiune pentru fotbal. IFBI oferă participanților un master executiv unic pentru a se specializa în afaceri de fotbal. În timpul cursului, elevii vor avea șansa de a intra în contact cu experții care lucrează în cluburi, federații, asociații și companii de fotbal. [+]

Master International Executive de fotbal de afaceri

O diplomă internațională de studii postuniversitare de la Universitatea din Bruxelles - Vrije Universiteit Brussel, organizată și coordonată de Institutul International Football Business Institute (IFBI).

Prezentare generală a programuluiDe ce o diplomă în afaceri de fotbal?

Totul începe cu o inimă pentru afaceri și o pasiune pentru fotbal. IFBI oferă participanților un master executiv unic pentru a se specializa în afaceri de fotbal. În timpul cursului, elevii vor avea șansa de a intra în contact cu experții care lucrează în cluburi, federații, asociații și companii de fotbal. În decursul unui an, vor fi construit o rețea globală în cadrul industriei de fotbal. Un element-cheie al cursului este acela că permite elevilor să depășească decalajul dintre o abordare academică și un mediu de lucru real în cadrul industriei de fotbal. Suntem convinși că clasele noastre live din campus, unde vă puteți întâlni pe lectori, sunt esențiale pentru atingerea acestui obiectiv!... [-]


Videoclipuri

Our students about the EVS Experience Tour to Switzerland

Contactează

IFBI - International Football Business Institute

Adresă, linia 1 Egmontstraat 11
1000 Brussels, Belgia
website http://ifbi.brussels/
Telefon +32 495 15 04 66