Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Misiunea ICHEC

ICHEC, cautator de talente, pregătește elevii săi să devină responsabili și deschis managerilor lumii.

Pentru a realiza această misiune, proiectul de instruire pune accentul pe domeniul link-ul într-o abordare riguroasă alimentată de cercetare. Cunoștințele, aptitudinile și competențele permite absolvenților să se înscrie într-un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

Respectul, integritatea și solidaritatea sunt valorile care construiesc ICHEC minte.

ICHEC, școală de nivel universitar de management al

care este în tradiția școlilor de afaceri de mare și oferă cursuri de zi, în programe de formare de management ca cursuri de seară în formarea inițială și formarea continuă.

ICHEC, un grup format din 3 centre specializate într-un centru de educație continuă pentru adulți

ICHEC Enterprises, IMM-urile ICHEC ICHEC-ESSF (Colegiul de Științe fiscala) formeaza acum centrul de formare ICHEC, dedicat instruirii de calitate și excelență pentru managementul.

ICHEC în centrul unei rețele

Mai mult de 2000 de studenți, mai mult de 12.000 de întâlnire anterioară în cadrul unei asociații, ICHEC Alumni, Facultatea de 200 de persoane, cadre universitare și experți din lumea profesională, care aduc experiența lor de gestionare de zi cu zi.

ICHEC asociat cu Scoala de Management Louvain

Primele realizări de succes au fost lansarea în 2006 a unui „MBA Internațional“ și un program de doctorat în management, și în 2008, posibilitățile de schimburi minore la Masters. ICHEC organizarea unui grad dublu cu Școala Louvain de Management pentru Master în Management, Finanțe specializat. Această formare are recunoașterea CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC semnarea de o sută de acorduri bilaterale cu universități și școli din Europa și din întreaga lume

ICHEC a semnat un grad dublu cu ESAN în Peru.

membru al ICHEC EFMD (Fundația Europeană pentru Management Development).

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ICHEC Brussels Management School

Gradul acest maestru este extinderea logică a diplomă de licență în inginerie de afaceri. Două specializări de specializare specifice au fost puse în aplicare pentru ingi ... [+]

Acest program este predat în întregime în limba franceză.

Master în Inginerie Afaceri Gradul acest maestru este extinderea logică a diplomă de licență în inginerie de afaceri. Două specializări de specializare specifice au fost puse în aplicare pentru ingineri de afaceri viitoare. Mai mult decât atât, studenții rotunji acest training alegând una minoră. În plus față de programul comun "de bază", elevii sunt prezentate cu două opțiuni majore:

managementul tehnologiei Inginerie fiscal

Gama de minori oferite de ICHEC permite elevilor să aleagă un curriculum care se potriveste cel mai bine cu proiectele și nevoile lor. Minorii a face cu unul dintre domeniile de specialitate de management al afacerii printr-o abordare trans-disciplinare. Proiecte finale de ani (stagiu și teza de master) vor fi urmărite în mai multe seminarii și vor fi tratate ca misiuni de management de proiect în cadrul companiei. Un student a absolvit de la acest program se va califica drept «Master în Inginerie Business». Feriți-vă că programul este disponibil numai în limba franceză.... [-]

Belgia Brussels
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICHEC Brussels Management School

Ca o extensie logică a gradului de licență în managementul afacerilor, Master de 120 de credite în managementul companiei propune un program de doi ani. ... [+]

Ca o extensie logică a gradului de licență în managementul afacerilor, Master de 120 de credite în managementul companiei propune un program de doi ani.

Toți elevii de formare comună complet printr-un set de opțiuni în disciplinele de management. Acesta va fi apoi o opțiune de a alege de la:

Opțiunea 1 (Block 1): activ financiar sau International Business și Management; Opțiunea 2 (Block 1): piețele financiare, Advanced International Business și Management, deciziile de marketing și de contabilitate și Révisorat (1); Opțiunea 3 (Block 2): Dezvoltare și Nord-Sud Management, Antreprenoriat și IMM-uri, gestionarea durabilă, Perspective Europene, Contabilitate și Révisorat (2), Impozitare, Expertiza Marketing și Afaceri Internaționale și Management. ... [-]
Belgia Brussels
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICHEC Brussels Management School

Organizat pe o perioadă de doi ani, acest 120 de credite de program de studii de master, în principal, non-specializate, permite studenților să îmbunătățească competențel ... [+]

Organizat pe o perioadă de doi ani, acest 120 de credite de program de studii de master, în principal, non-specializate, permite studenților să îmbunătățească competențele în diferite domenii ce țin de științele comerciale.

Conform unui acord între ICHEC, ULB și UCL, studenții trebuie să urmeze 15 credite ECTS în campusul ULB și un modul opțiune în valoare de 15 credite ECTS pe una dintre campusuri UCL (Louvain-la-Neuve sau Mons), în plus față de programul de bază . Atat UCL si ULB, de asemenea, să participe la supravegherea MA Disertații.

O perioadă de stagiu este organizat. De asemenea, este necesară o teză.

Un student a absolvit de la acest program se va califica drept «Master în Management».... [-]

Belgia Brussels
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ICHEC Brussels Management School

Organizat pe o perioadă de un an, programul de gradul acestui Master 60-de credit, în principal, non-de specialitate, permite studenților, ca o extensie a gradului de lic ... [+]

Organizat pe o perioadă de unul sau doi ani (s), program de gradul acestui Master 60 sau 120-de credit, în principal, non-de specialitate, permite studenților, ca o extensie a gradului de licență, pentru a îmbunătăți competențele lor în diverse subiecte legate de științele comerciale .

O perioadă de stagiu este organizat pentru masterat de 120 de credit, dar nu și pentru masterat de 60 de credit.

Un student a absolvit de la acest program se va califica drept "Master în științe comerciale» pentru MIBM-60 și, ca "Master în managementul afacerilor" pentru MIBM-120.

Programele sunt, de asemenea, disponibile în limba franceză (Master în științe comerciale și Master în Business Management).... [-]

Belgia Brussels
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Brussels, Belgia
Număr de telefon
false