Citește Descrierea Oficială

Belgian-italian Camerei de Comerț a fost fondată în 1950 la contactele de plasament între Belgia și Italia. Acesta este punctul de excelență referință pentru orice companie dorește să promoveze propria afacere și extindă rețeaua sa în Italia și în Belgia și este situat în centrul orașului Bruxelles lângă instituțiile europene.

Camera oferă într-adevăr, o gamă largă de servicii de promovare, training, asistență și consultanță, ceea ce reprezintă un avantaj pentru membrii săi. Începând cu anul 2009, belgian, italian Camerei de Comerț este implicat, în calitate de lider sau ca partener, în diferite oferte și proiecte europene.

De peste zece ani, Belgian-italian Camera de Comerț, În colaborare cu Institutul de Studii Europene de la Universitatea din Louvain-La-Neuve, Dă 30 studenților șansa de a înțelege și de a experimenta Europa și proiecte europene cu Master International in Studii Europene, care are loc de două ori pe an, din aprilie până în iulie și din septembrie până în decembrie, la Bruxelles, capitala Europei.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - Politica consilier și Proiectul Consultant - curs intensiv postuniversitar la instituțiile europene, politici și finanțare, propuneri de elaborare, managementul ci ... [+]

IMES (www.europeanmaster.net) este un curs intensiv de studii postuniversitare la instituțiile europene, politici și finanțare cu module specifice cu privire la programele de finanțare în detalii, elaborarea propunerii, management de proiect UE.

Acest Master intensiv este organizat într-un program de 3 luni, care să permită studenților să dobândească competențe și abilități specifice într-o perioadă scurtă de timp. Metodologia de predare Master este o abordare orientată spre practică, care are ca scop transferul de cunoștințe printr-un proces de învățare prin practică. Aproximativ 30 de studenți din diferite țări și diverse medii de învățământ au posibilitatea de a participa la Master pentru fiecare ediție; Prin urmare, toate cursurile sunt ținute în limba engleză și este o experiență de învățare multi-cultural, care va îmbogăți, de asemenea, abilitățile personale de a lucra într-un context european.... [-]

Belgia Bruxelles
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!