Belarus State Economic University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Aceste zile, BSEU - Una dintre cele mai mari universitati din Belarus de a instrui specialiști în economie, pentru toate sectoarele economice și toate tipurile de întreprinderi și organizații. El a devenit nu numai de învățământ, dar, de asemenea, un centru științific.

Universitatea este în pas cu vremurile. Deschiderea de noi departamente. Pe parcursul ultimului deceniu sunt: ​​Departamentul de Relații Economice Internaționale, Facultatea de Drept, Catedra de Banking. Acolo la Facultatea de pregătitoare, Facultatea de formare psihopedagogică și dezvoltare profesională, Graduate School of Business și Management, Graduate School de turism, un departament special pentru recalificare "Konsalttorgtsentr BSEU." În Bobruisk și Pinsk sunt ramuri ale Belarus Universitatea de Stat Economice.

Extinde și de a crea noi departamente, noi unități structurale, și de a dezvolta legături mai puternice de cooperare internațională.

BSEU - Un membru cu drepturi depline al Asociației Europene comunitatea universitară - participă în mod regulat la programe internaționale și europene, au laboratoare informatice și săli de clasă, săli de clasă, lingophone computerizate și birouri, TV prin satelit, Internet.

Universitatea de Stat din Belarus Economic - o organizație cu o infrastructură bine dezvoltată: 11 facultăți, ISGO, PKI și PEC, filiala Bobruisk, 61 facultăți, laboratoare de cercetare, un centru de publicare, campus.

Universitatea a făcut totul pentru a se asigura că educația fundamentală și abordare creativă a procesului de învățare, a încuraja studenții să dezvolte abilitățile lor individuale. O atenție deosebită este acordată dezvoltării de cursuri interdisciplinare și munca de creație în sala de clasă, elevii de utilizarea pe scară largă a formelor interactive de educație și cunoaștere a metodelor eficiente de control.

Universitatea are următoarele facultăți:

de marketing și logistică; management; relațiilor economice internaționale; drept; Contabilitate și Economie; financiar-bancar; Economie și management comercial; Comunicare în afaceri internaționale; Graduate School of Business și Management; Scoala de Turism; de formare preliminară; Institutul de educație socială și umanitară; Institutul pentru Studii Avansate si Reprofilare cadre economice; De formare Facultatea; De formare Facultatea "Konsalttorgtsentr"; Facultatea de construcții de formare psihopedagogică a profesorilor de discipline economice. Ramură Bobruisk.

Cel mai înalt organism de guvernare colegial de muncă științifică în BSEU Consiliul University.

34 departamente ale universității sunt instruiți personal științific de înaltă calificare prin curs post-universitar în 13 specialități 4 ramuri ale științei, de doctorat - în 6 specialitati 1 ramură a științei.

La universitate sunt 5 sfaturi pentru a proteja teze, inclusiv 3 doctori și 2 - dr, dintre care 1 tehnic 3 - economică și 1 - în profesia de avocat. Numărul de grade acordate de către Comisie de atestare Superior al Republicii Belarus pentru perioada 2007-2011 ani - 102 dintre ele: doctori în științe - 8, dr - 94.

Mai mult de 40 de ani BSEU pregătește specialiști din străinătate. Universitatea are mai mult de 780 de studenți străini din Asia, Africa, America de Sud, Orientul Mijlociu, Europa, tarile baltice și CSI. În ultimii ani, acest număr crește cu o medie de 40-50 de persoane pe an. La rândul său, studenți, absolvenți și profesori de la Universitatea din Belarus economice a statului referă la studiu și de formare în China, Franța, Germania, Italia, Statele Unite ale Americii. În scopul de a îmbunătăți calitatea formării de cetățeni străini în cadrul Universității decanat pentru studenții străini. Universitatea a semnat acorduri bilaterale de cooperare academică în domeniul educației, cu mai mult de 85 de universități străine și organizații științifice din 24 de țări. Acest BSEU activitate este consolidată și extinsă. Astăzi, Universitatea Economică de Stat din Belarus este membru al mai multor asociații și sindicate internaționale:

Eurasia Asociația Universităților (EUA) (http://www.eau.msu.ru) Asociația Internațională a Profesorilor de Limba și Literatura Rusă (MAPRYAL) (http://mapryal.russkoeslovo.org) Academia Europeană de comercianți cu amănuntul (ERA) (http://www.european-retail-academy.org) Asociația Internațională de Comerț și Economic Education (Mate) (http://iatee.ru) Organizație non-profit "Asociația Internațională de Educație financiară și economică" (MAOFEO) (http://www.fa.ru/projects/maofeo/Pages/default.aspx) Eurasia Asociația Universităților Economice (EAEU)
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Rusă

Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru In Marketing Eveniment

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an December 2017 Belarus Minsk + 1 mai mult

Misiunea programului de masterat este de a pregăti profesioniști cu înaltă calificare în domeniul de Event Marketing. [+]

Misiunea programului de masterat este de a pregăti profesioniști cu înaltă calificare în domeniul de Eveniment de marketing. Scopul este de formare în profunzime a specialiștilor de marketing intr-o zona absolut nou de marketing - promovarea brand prin organizarea de evenimente atât în ​​mediul de marketing intern și extern. Programul se bazează pe conceptul de organizare de evenimente ca principala parte integrantă a Marketing Communications în mediul de marketing competitiv. Evenimentul este privit ca un mijloc de a atinge obiectivele de marketing unui produs sau servicii. Accentul se pune pe Eveniment de marketing în diferite domenii, particularități interculturale de organizare de evenimente, rolul protocol de afaceri, relatii publice, publicitate etc. Programul oferă studenților cu cunoștințe și abilități analitice profesionale bazate pe înțelegerea contextului strategic și de organizare a tuturor comunicărilor de marketing utilizate de întreprindere, astfel încât să dezvolte un eveniment pe deplin integrat în comunicarea de marketing. Elementul unic al programului este dezvoltarea cunoștințelor profesionale profunde necesare pentru a elabora concepte de evenimente creative și de a aplica aceste concepte la promovarea brand. Programul are drept scop de predare principiile de succes în diferite tipuri de evenimente, care contribuie la promovarea de brand și constituie un instrument universal de schimbări în ambele mediul de marketing intern și extern al întreprinderii. Programul oferă o gamă largă de materiale autentice multicultural, în anumite cazuri de lider mondial și branduri naționale prezentate în limba engleză. Aceasta este prima și singura programul Master din perioada post-sovietică în Belarus și unul dintre primele programe... [-]

Maestru în Contabilitate Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Belarus Minsk

INTERNAȚIONAL DE CONTABILITATE prevede consolidarea și extinderea lucrătorilor de cunoștințe profesionale în domeniul contabilității; studiu mai aprofundat al problemelor de contabilitate, analiza și controlul întreprinderilor (organizațiilor), în conformitate cu cerințele moderne de dezvoltare economică; [+]

INTERNAȚIONAL DE CONTABILITATE prevede aprofundarea și lărgirea lucrătorilor de cunoștințe profesionale în domeniul contabilității; studiu mai aprofundat al problemelor de contabilitate, analiza și controlul întreprinderilor (organizațiilor), în conformitate cu cerințele moderne de dezvoltare economică; dobândirea de cunoștințe profesionale în domeniul contabilității, analiză și audit în conformitate cu armonizarea contabilității naționale și auditului la standardele internaționale. MISIUNE Pentru a instrui profesioniști cu înaltă calificare în domeniul contabilității, analiza și audit, care deține companiile moderne ale economiei cunoașterii. SCOP În profunzime de formare a unei noi generații de experți cu înaltă calificare în domeniul contabilității, analiză și audit. REZULTATE Formarea cunoștințelor profesionale și de management a competențelor pentru o acțiune eficientă în domeniul contabilității la întreprinderile (organizațiile) în contextul standardelor internaționale. CARACTERISTICĂ Să se concentreze pe studiul sistematic al inovațiilor în domeniul contabilității, analiză și audit în conformitate cu standardele internaționale. AVANTAJE COMPETITIVE Programul vă permite să creați ideea modernă a metodelor de practica internațională existente de recunoaștere a activelor și pasivelor organizației, evaluarea acestora pentru prezentarea în situațiile financiare care să permită convergența reglementărilor interne, regulamentele, normele de contabilitate internaționale și cele existente standardele de audit. SUBIECTELE PRINCIPALE: (Componenta de stat) Tehnologia informației în economie Macroeconomie (nivel avansat) Microeconomie (nivel avansat) Econometrie (nivel avansat) DISCIPLINA, formează baza programului de master: Contabilitate financiară De raportare financiară Management de Contabilitate Audit și asigurare SUBIECTELE CHEIE DE ALEGEREA Drept corporativ și Afaceri / Drept administrativ Managementul Financiar Managementul performanței / Analiza financiară Contabilitate în Afaceri / Etica Managementul Financiar / Bugetare PERIOADA DE STUDII... [-]

Master în Economie Internațională și Politica Comercială (ietp)

Campus Cu normă întreagă 1 an December 2017 Belarus Minsk

Scopul programului este de a instrui manageri cu înaltă calificare pentru comerțul internațional și politica comercială internațională. [+]

Program Descriere Scopul programului este de a instrui manageri cu înaltă calificare pentru comerțul internațional și politica comercială internațională. De formare se face în limba engleză de către conducere membrii Facultatea de Belarus Universitatea de Stat Economice, precum și de acasă și experți străini în domeniul economiei internaționale și politicii comerciale. Cele mai noi tehnologii educaționale sunt folosite în procesul de instruire. Programul include un set de cursuri unice, care nu au echivalente limbii ruse în Republica Belarus. «Economie Internațională și Comerțului Politica» este programul de master conceput de catre Departamentul BSEU de Economie Mondială, cu sprijinul tehnic al Centrului Educațional OMC, Virtual Institutul Conferinței Organizației Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD), Universitatea din Berlin pentru Științe Aplicate fiind parteneri ai programul de masterat. Absolvenții acordat gradul de masterat în cadrul "International Economiei și Comerțului Politica» program va dobândi abilități de specialitate și cunoștințe a mecanismului de funcționare a OMC, particularități ale implementării politicii comerciale de țări, uniuni de integrare regională, care va permite în viitor absolvent de program la locul de muncă în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Camera de Comerț și Industrie, misiunilor diplomatice, reprezentanțele țări în cadrul organizațiilor internaționale și regionale, departamente economice externe ale companiilor naționale.  Programul Particularitățile La absolvire un student de master este acordat un grad de Master de Economie majoring în «Economie Internațională și Comerțului Politica» (direcția 25 81 «Economie»). Instrucțiunea este asigurată de conducere profesorii de la Scoala BSEU de Relații Economice Internaționale, precum și reprezentanți ai organizațiilor internaționale și organele... [-]

Contactează

Belarus State Economic University

Adresă, linia 1 26, Partizanski Av
220070 Minsk, Belarus
website http://bseu.by/
Telefon +375 17 209-78-13