BRAC University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

antet

BRAC UNIVERSITATEA

Universitatea BRAC (BRACU) a fost înființată în anul 2001. Prin urmare, o abordare de arte liberale a educației, care cultivă idei proaspete și dă un nou impuls în domeniul învățământului terțiar. Acesta asigură o calitate ridicată a educației și își propune să răspundă cerințelor vremurilor contemporane. Bazându-se pe experiența de a găsi soluții la provocările generate de sărăcia extremă a lui BRAC, BRACU speră să insufle studenților săi angajamentul de a lucra în direcția dezvoltării naționale și progres. Mediul de instruire și examinare la Universitatea BRAC este engleza. BRACU este acreditat de către Comisia de Granturi Universității (UGC) și aprobat de către Ministerul Educației, Guvernul Bangladesh.

pic

MISIUNE

Misiunea Universității BRAC este de a promova procesul național de dezvoltare, prin crearea unui centru de excelență în învățământul superior, care este receptiv la nevoile societății, și capabil să dezvolte lideri creativi. Aceasta contribuie în mod activ la învățare și crearea de cunoștințe.

pic

POARTĂ

Scopul Universitatii este acela de a oferi un excelent educație bază largă, cu accent pe dezvoltarea profesională a studenților, pentru a le dota cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a conduce țara în eforturile sale de dezvoltare. Odata cu aceasta, Universitatea oferă un mediu de dezvoltare a cadrelor didactice pentru a asigura un mediu de predare dinamic. Facultatea de vor fi prevăzute cu un mediu în care ei pot promova abilitățile de predare-învățare și de a contribui la crearea de noi cunoștințe prin dezvoltarea și utilizarea abilităților lor de cercetare.

pic

Locații

Dhaka

Address
66 Mohakhali

1212 Dhaka, Divizia Dhaka, Bangladesh