Read the Official Description

Universitatea privată Prima în Regatul Bahrain pentru a atinge HEC de acreditare

O Royal University for Women (RUW) este primul construit-scop, universitate privată, internațională în Regatul Bahrain dedicat exclusiv pentru educarea femeilor. RUW oferă un mediu confortabil în care pentru a crea lideri, dezvolta personalitati vibrante, factori de decizie dinamici, gânditori independenți și persoane din comunitate-conștient. obiectivul nostru principal este pe excelență academică și de dezvoltare personală. Programele de studii inițiale RUW au fost proiectate în colaborare cu două universități de renume, Universitatea McGill din Canada si Middlesex University din Marea Britanie

Royal University pentru femei

Misiunea noastră

Pentru a oferi studenților noștri un mediu de învățare multi-culturale recompensarea și provocatoare, care cultivă personalități puternice, bine rotunjite, încurajează conducerea, și construiește caracterul, conștiința socială și a comunității. Pentru a realiza angajamentul nostru de predare, învățare, cercetare și servicii prin activitățile tuturor membrilor comunității universitare.

Viziunea noastra

Universitatea Regală pentru femei va deveni lider regional în excelență academică pentru femei. Programele și practicile care îndeplinesc standardele internaționale vor pregăti absolvenții noștri să devină lideri care sunt membri ai societății lor implicați demonstrează inițiativa și obiceiurile de-a lungul vieții de învățare și dezvoltare individuală. RUW absolvent va fi de gândire creativă, încrezător și mai departe.

Royal University pentru femei

Burse de studiu

În conformitate cu angajamentul său de a oferi studii superioare femeilor, Royal University for Women oferă asistență financiară pentru studenții eligibile. Această asistență este la dispoziția studenților pentru care accesul la învățământul superior poate fi împiedicată din cauza constrângerilor financiare. Studenții încuviințată de sprijin prin intermediul programului de ajutor financiar sunt necesare pentru a menține un GPA cumulativ pe tot parcursul cursul lor de studiu. Furnizarea de ajutor financiar este reglementat prin intermediul unor criterii stabilite de Consiliul de administrație RUW.

RUW oferă un număr limitat de ajutoare financiare la începutul fiecărui an universitar:

 • Solicitanții eligibili pentru un ajutor financiar RUW trebuie să prezinte dovada de a avea picioare academice ridicat în gradul lor de liceu. Doar solicitanții cu o medie de liceu de 85% și mai sus vor fi luate în considerare. * Gradele academice înalte nu garantează un ajutor financiar.
 • Ajutorul financiar RUW acoperă doar un procent aprobat peste doar taxele de școlarizare.
 • RUW oferă un ajutor financiar sub formă de burse parțiale privind taxele de școlarizare numai în funcție de calea de atac în scris și dovezile furnizate.
 • Comisia de burse va evalua fiecare cerere pe merit propriu și să facă recomandări.
 • Solicitanții sunt obligați să urmeze procedura de admitere uzuală prin prezentarea tuturor documentelor necesare, împreună cu o scrisoare de solicitare pentru a explica situația lor financiară.
 • Biroul grefierului va fi responsabil să urmărească cu solicitantul și să informeze solicitantul cu privire la decizia finală.
Royal University pentru femei

Politica de admitere

RUW Politica de admitere urmează liniile directoare Bahrain Învățământ Superior. Pentru fiecare program oferit la RUW, există cerințe specifice de intrare. Admiterea la un program de studiu se bazează pe meritul academic de clase de liceu reclamantei. Limba de predare este engleza la RUW.

 • Arată dovedească faptul că au finalizat cu succes învățământ secundar sau echivalentul în Regatul Bahrain sau în străinătate, atestat de Ministerul Educației, Regatul Bahrain (ME).
 • Arata dovada unui nivel minim de limba engleză de competență lingvistică.
 • Următoarele sunt exemple de teste acreditate la nivel internațional ale limbii engleze cu nivelurile corespunzătoare de competență cerute de RUW: band general IELTS 5.5. TOEFL pe suport de hârtie 513; -183 pe bază de calculator; 65 bazat pe Internet
 • Unele programe pot necesita, de asemenea, solicitanților să ia un interviu și / sau documentație suplimentară.
 • Toate documentele incluse cu o cerere de admitere devin proprietatea RUW.

Atestate obligatorii

Este foarte important ca elevii să obțină un număr de atestate pe documentele oficiale, înainte sau în timpul procesului de aplicare la RUW. Atestatelor sunt obligatorii, deoarece acestea sunt cerute de către Consiliul Învățământului Superior al Ministerului Educației din Bahrain.

Guvern și școlile private ridicate ale altor țări: ar trebui să ștampila "certificate de liceu original" lor cu următorul text:

 • Liceu
 • Ministerul Educației al țării emitente
 • Bahrain ambasada în această țară
 • Ministerul Afacerilor Externe din această țară

Carcasă

Reședința este situată la Campus RUW și sunt disponibile numai la femele. Acesta oferă unități single și duble spațioase și confortabile, cu vederi minunate ale Universității și Valea Riffa. Există, douăzeci și patru oră de securitate care controlează accesul la Campus, dar elevii sunt liberi să vină și să plece ca orarele lor permit acest lucru.

Royal University pentru femei

Biroul de afaceri Student

Biroul de afaceri Student este o casă departe de casă pentru studenții internaționali și oferă diverse servicii. OSA organizează activități pentru studenți (excursii pe teren) și supervizează facilitățile noastre deosebite.

Clinica RUW

Royal University pentru femei

RUW este angajat pentru sănătatea și siguranța studenților și a personalului. O asistentă medicală cu normă întreagă administrează Clinica Campus bine echipat, situat în parterul Centrului Studențesc. Asistenta medicală este, de asemenea, instruit pentru a răspunde la situații de urgență oriunde în campus.

Un asistent social este de asemenea disponibil in clinica campus. Asistentul social este responsabil pentru bunăstarea emoțională a tuturor elevilor. Ea monitorizează activitățile de campus și de a ajuta elevii se ocupe de problemele personale și interpersonale.

Centrul de student

Centrul Student RUW situat în mijlocul campusului oferă mai multe servicii pentru studenți, inclusiv o clinica de student, o cameră de rugăciune pentru femei numai și Majlis numai pentru studenți.

Magazine de cafea și restaurante

Există mai multe magazine și restaurante disponibile în campus cafea.

Royal University pentru femei

Centru sportiv

RUW este mândru de a oferi studenților și vizitatorilor cu un sport modern și o facilitate de recreere. De asemenea, studenții pot beneficia de facilități frumoase, spa de lux, cum ar fi saună și camere cu aburi. O piscină încălzită de 25 de metri poate găzdui lecții în diferite stiluri de înot, sub supravegherea unui instructor calificat. O sală de aerobic bine echipate oferă cele mai noi masini pentru a mentine corpul si mintea se potrivesc. De asemenea, studenții au acces la un studio de dans cu oglinzi pe toată lungimea, tenis de masă, biliard sau Foosball. Operat cluburile din student- de fotbal și de baschet de sprijin a obține de la un antrenor.

Royal University pentru femei
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Royal University for Women

Să stabilească Colegiul de Artă și Design ca un centru de cercetare specializat pentru managementul de proiectare. Să stabilească o infrastructură eficientă și o baz ... [+]

Să stabilească Colegiul de Artă și Design ca un centru de cercetare specializat pentru managementul de proiectare. Să stabilească o infrastructură eficientă și o bază științifică puternică pentru a conecta instituții academice cu diverse sectoare industriale și de servicii, în scopul de a oferi studenților și profesioniștilor care lucrează în sectorul de design, cu experiență practică. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
La zi
Part time
36 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Royal University for Women

Cerințe de atribuire Care îndeplinesc toate condițiile prestabilite în regulamentele pentru programul de Master. finalizarea cu succes a cursurilor de remediere și s ... [+]

Cerințe de atribuire Care îndeplinesc toate condițiile prestabilite în regulamentele pentru programul de Master. finalizarea cu succes a cursurilor de remediere și suplimentare atribuite de către Comitetul de Studii Universitar. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Bahrain
Website
Număr de telefon
+973 1776 4444