Ahlia University Bahrain

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea Ahlia

La Universitatea Ahlia suntem mândri de reputația noastră în creștere ca furnizor de învățământ superior de calitate în Regatul Bahrain și în regiunea extinsă a Golfului. Calitatea înaltă a educației la Universitatea Ahlia se află în centrul a tot ceea ce facem și revizuirile Agenției de Asigurare a Calității continuă să recunoască calitatea predării și învățării noastre.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

De ce studiați la UA

1. Predarea și învățarea de cea mai înaltă calitate

Nu numai noi, care credeți că avem cea mai înaltă calitate predare și învățare în Bahrain, Agenția de Asigurare a Calității ne revizuiește constant programele și raportează că suntem cea mai mare universitate privată din Bahrain.

2. Cercetarea noastră internațională

Cercetătorii noștri și absolvenții noștri continuă să întreprindă cercetări. Publicat în sute de reviste internaționale, cercetarea a fost realizată pe subiecte atât de diverse precum "Femeile și politica de confruntare militară" și "Construirea capacităților de cunoaștere pentru dezvoltarea durabilă în lumea arabă".

3. O locație uimitoare

Cerul albastru, peisajele frumoase, toate tipurile de sport, circuitul de curse Formula One, o cultură deschisă și diversă, cumpărăturile minunate, centrale în Europa și Asia și cele mai uluitoare apusuri de soare; ce mai puteți cere.

4. O gamă largă de programe

Cu cinci colegii care oferă doctorat și MBA-uri până la programe de licență într-o serie de subiecte de la contabilitate la design interior și fizioterapie, există ceva care să se potrivească preferințele dvs. la UA.

5. Oportunități incredibile de carieră

Absolvenții noștri sunt extrem de căutați de sectorul public și privat atât la nivel internațional, cât și la nivel regional. Programul nostru de stagiu de conducere permite fiecărui elev să obțină experiență de primă mână în lumea muncii înainte de absolvire, ajutându-i să fie mai bine pregătiți pentru angajare după absolvire.

6. Cele mai bune resurse și facilități

Printre numeroasele resurse și facilități disponibile pentru studenții noștri; biblioteca noastră vă oferă acces la 2,5 milioane de e-jurnale, 40 000 de cărți electronice și 8 000 de cărți tipărite, laboratoarele noastre vă permit să învățați și să practicați abilitățile tehnice necesare pentru programele noastre de inginerie, iar parteneriatul cu Spitalul Universitar King Hamad oferă studenților noștri de Fizioterapie - experienta manageriala.

7. Investiții în noul nostru campus

În 2017 vom deschide prima fază a campusului nostru de ultimă generație, construit în scopuri. Locația, pe o frumoasă insulă din nordul Bahrainului, accesibilă prin propriul drum, va oferi cele mai bune facilități, tehnologii și resurse de învățare disponibile în Bahrain.

8. Diversitatea studenților noștri

La UA credem că toți studenții, indiferent de culoare, rasă, religie, dizabilități fizice sau de învățare, au dreptul la cea mai bună educație pe care o putem oferi. La UA, lucrăm din greu pentru a ne asigura că toți studenții noștri sunt tratați în mod egal și cu respect.

9. Cultura noastră internațională

Învățarea și schimbul de cunoștințe în întreaga lume este esențială pentru viitor. La UA, dezvoltăm permanent parteneriatele noastre internaționale, oferind studenților locali și regionali oportunități de a studia în străinătate și salută studenții internaționali în campusul nostru din Bahrain. Cuplat cu facultatea noastră din 34 de țări diferite cu acreditări de la unele dintre cele mai bune universități din lume, acest parteneriat asigură că vom continua să colaborăm cu studenții noștri pentru a le pregăti pentru piața mondială.

10. Familia Ahila

Ahlia înseamnă "familie" în limba arabă. La UA, legăturile dintre facultate, studenți și personalul nostru administrativ înseamnă că am fost descriși de mulți ca fiind o familie apropiată. Ne pasă de studenții noștri și de personalul nostru și lucrăm neobosit pentru a ne asigura că indiferent de implicarea dvs. în AU, vă vom face experiența cât mai bine.

Viziune și misiune

Viziunea noastra

Universitatea Ahlia aspiră să devină o instituție academică regională și internațională remarcabilă, promovând cel mai înalt nivel de integritate în atingerea excelenței în educație și cercetare și într-o gamă largă de servicii profesionale de înaltă calitate pentru comunitate.

Misiunea noastră

Ca instituție de vârf pentru învățământul superior, Misiunea Universității Ahlia este de a avansa frontierele cunoașterii umane și de a ridica standardele sociale și de viață ale societății. În sprijinul acestei misiuni, Universitatea se angajează:

 • Producerea de absolvenți care se disting prin competența lor profesională, perspectiva umanistă și etica necompromisă.
 • Furnizarea de facilități și sprijin pentru personalul său pentru a desfășura activități de cercetare inovatoare.
 • Stabilirea Universității Ahlia ca un centru de excelență recunoscut în anumite domenii ale cunoașterii.
 • Colaborarea în parteneriat cu comunitățile locale și regionale pentru a sprijini nevoile societale și economice.

Inițiativele noastre strategice și valorile de bază

Ahlia are un cadru de zece inițiative strategice, care servesc ca un cadru pentru a ne asigura viziunea și misiunea noastră. Esențiale pentru viziunea, misiunea și strategia noastră sunt valorile noastre fundamentale care acoperă

 • Excelenta academica
 • Oportunitate educațională
 • Crestere personala
 • Responsabilitate socială
 • Respect
 • Standarde înalte etice și morale
 • Integritate
 • Sprijinirea cercetării și dezvoltării
 • Transparenţă
 • Furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate

Locații

Manama

Address
Exhibitions Avenue
Manama, Guvernatorul Capitalei, Bahrain

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră