Citește Descrierea Oficială

Khazar University

Khazar University este o instituție privată de învățământ pentru studii universitare, universitare și profesionale, care promovează studiul și cercetarea avansată, politica educațională și dezvoltarea în Republica Azerbaidjan.

Khazar University este prima universitate din Azerbaidjan, compusă din mai multe școli independente, unite de aceleași politici și principii academice, care oferă o gamă largă de specializări diferite în Arte, Științe Umane și Științe Sociale, Arhitectură, Inginerie și Științe Aplicate, Economie, Administrarea Afacerilor, Educație .

Khazar asemenea, una dintre cele mai mari universități din Azerbaidjan în ceea ce privește relațiile sale cu industria.

Astăzi, Universitatea a stabilit relații eficiente cu cele mai importante companii locale și internaționale.

Profesorii de la Khazar au câștigat recunoașterea și conducerea în domeniile lor profesionale sau sunt lideri de afaceri, artiști și avocați cu reputație națională și internațională.

Studii postuniversitare, inclusiv programe profesionale, de doctorat și de masterat, și cel mai extins program de MBA din Azerbaidjan au un loc important în profilul de educație al Universității.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Khazar University

Master de doi ani de arte în Relații Internaționale și Diplomație program oferă studenților cu educație academică și practică în relațiile internaționale și diplomație. P ... [+]

Master de doi ani de arte în Relații Internaționale și Diplomație program oferă studenților cu educație academică și practică în relațiile internaționale și diplomație. Programul provoacă elevilor să-și dezvolte înțelegerea aprofundată a afacerilor internaționale și a diplomației internaționale.

Curriculum-ul acoperă domenii precum:

Istoria relațiilor internaționaleSecuritatea globalăAnaliza politicii externeEconomia mondialăMetode de cercetareTerorismul transnațional etc.

Elevii învață cursurile cu lectori educați în universități de top din lume, precum și cu lectori cu experiență în domeniu. Ei au ocazia de a participa la seminarii interactive, de a-și dezvolta abilitățile analitice, de cercetare. La absolvire, elevii sunt pregătiți să treacă la carieră în organizații internaționale, organisme guvernamentale, centre de cercetare, ambasade etc.... [-]

Azerbaidjan Baku
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ