WU - Vienna University of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre UE

WU este o renumită universitate publică de afaceri și economie din Viena, Austria. WU are perspective internaționale și lucrează activ pentru a-și asigura responsabilitatea socială ca instituție de învățământ pentru liderii de mâine.

Ce diferențiază WU

Dacă decideți să studiați la WU, nu veți primi numai o educație bine rotundă academic, ci și calificările și pregătirea de care aveți nevoie pentru a vă asuma responsabilitatea în afaceri și societate. Studenții de la WU dobândesc setul divers de abilități de care au nevoie pentru a ajuta la confruntarea cu provocările economice, sociale, legale și ecologice ale timpului nostru.

3 acreditări: EQUIS, AACSB și AMBA

Mai puțin de 1% dintre universitățile din întreaga lume pot solicita o triplă acreditare de către EQUIS, AACSB și AMBA, cele mai bine respectate trei agenții de acreditare. WU este una dintre singurele șase universități din lumea germanofonă care aparțin acestui grup exclusiv de școli.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Predare excelentă condusă de cercetare și cercetare

WU găzduiește cercetătorii care se clasează printre cei mai buni din disciplinele lor. Studenții noștri beneficiază de asemenea de activitățile de cercetare ale UA, deoarece cursurile predate la WU se bazează pe cele mai noi descoperiri de cercetare pentru a se asigura că cunoștințele și abilitățile WU îi învață pe studenții săi de ultimă oră și sunt actualizate.

WU împlinește inovația

Inovația are o lungă tradiție la WU. WU este o universitate care nu numai că recunoaște tendințele actuale, dar le cuprinde din timp. Inovațiile recente de la WU includ înființarea Institutului de cercetare pentru criptoeconomie. Acest nou domeniu de cercetare se concentrează pe tehnologiile blockchain, digitalizarea și viitorul internetului.

100 de țări: un mediu internațional

Viena atrage un corp de studenți extrem de internațional, iar WU găzduiește 23.000 de studenți din peste 100 de țări. WU se mândrește, de asemenea, cu o facultate extrem de internațională. Ca student, beneficiați de experiența cuprinzătoare pe care profesorii noștri au dobândit-o la universități de prestigiu din întreaga lume. Toate acestea contribuie la mediul extrem de internațional pe care WU trebuie să îl ofere.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 de universități partenere: o rețea globală

Vă interesează să petreceți un semestru în străinătate, să zicem, Londra sau Shanghai? Rețeaua cu aproximativ 240 de universități partenere din întreaga lume oferă studenților noștri de licență oportunități de schimb la cele mai renumite universități din Europa, cum ar fi Copenhaga Business School sau Universitatea Bocconi, precum și școli cu profil înalt din Asia, Australia și America de Nord și de Sud.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Asistență pentru carieră

Centrul de carieră ZBP al UE oferă servicii de consultanță și suport studenților pentru a-i ajuta să găsească un loc de muncă atractiv și pentru a-și susține dezvoltarea carierei chiar înainte de absolvirea lor. În fiecare an, Centrul de carieră afișează peste 2.000 de anunțuri de muncă. Acesta servește ca un punct de contact fiabil, care vă va ajuta cu primul pas către cariera de vis. Odată cu înființarea Centrului de antreprenoriat WU, WU a pus recent accentul special pe startup-uri și pe oportunitățile de carieră atractive disponibile antreprenorilor. Înființarea centrului demonstrează clar că WU recunoaște inovația și gândirea antreprenorială ca abilități cheie pentru viitor. Centrul de antreprenoriat WU este hub-ul universității pentru toți studenții interesați să înceapă propria afacere.

O conexiune pe termen lung

Alumniile sunt o parte importantă a comunității WU. Printr-o rețea internațională cu hub-uri din întreaga lume, evenimente de rețea, discuții de grup și o linie directă pentru alma-mater-ul tău - elevii rămân în legătură cu WU o viață întreagă.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Locație

Viena deține de mai mulți ani topul în topul „calității vieții”, emis de firma de consultanță internațională Mercer. Anul trecut, Viena a fost, de asemenea, numărul 1 în clasamentul „Cele mai bune orașe pentru start-up-uri”, iar anul acesta a fost în topul clasamentului „Cele mai verzi orașe” din lume. Campus WU este situat în inima Vienei, chiar lângă parcul Prater, o oază verde de 6 km² în mijlocul orașului. Campus WU are o arhitectură modernă, multe zone comunicative pentru idei schimbătoare și o varietate de locuri pentru a mânca. Terenurile unice și colorate ale campusului sunt aproape un mic oraș pentru sine. Cu aceste avantaje, WU atrage multă atenție la nivel internațional.

Panoramic view of the Campus WU

Locații

Viena

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Viena, Viena, Austria
Număr de telefon
+43 1 313360

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări