WU - Vienna University of Economics and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dezvoltarea strategică, internaționalizare, conexiuni la comunitatea de afaceri și de management al calității sunt criterii deosebit de importante în acest proces.

Toate programele de MBA WU Executive Academy sunt AMBA acreditate, ceea ce înseamnă că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale. AMBA (Asociatia MBA), fondat la Londra, în 1967, este un sigiliu de asigurare a calității acordate programelor postuniversitare selectate din întreaga lume.

Acest rezultat clasament pune WU în aceeași ligă ca instituții de prestigiu, cum ar fi London Business School, ESADE Business School și Universitatea Bocconi.

retea de peste 240 de universități partenere WU este una dintre cele mai mari astfel de rețele la nivel mondial. Fiind unul dintre cele mai importante universități de afaceri din lume vorbitoare de limbă germană, WU este, de asemenea, un membru al asociațiilor bine cunoscute și respectate, cum ar fi CEMS (Alianța Globală în Educație Management), PIM (Parteneriat în Management Internațional), GBSN (Global Business School rețea), care are drept scop facilitarea educației de management în țările în curs de dezvoltare, și THEMIS (reţeaua juridică Internațională de excelenţă).

Campus WU

Campus WU deschis în semestrul de iarnă 2013/14. Acesta a fost proiectat de arhitecți internaționali extrem de renume și a câștigat numeroase premii și premii. Cu aproximativ 100.000 m2 de spațiu, oferă suficient spațiu pentru a comunica, discuta și schimb de idei, de studiu, preda, face cercetare, explora, relaxați-vă și relaxați-vă. Campus WU, situat între complexul comercial echitabil Messe Wien și frumosul Parcul Prater, este un campus spațios cu complexe de construcție multiple. Este convenabil accesibil de transport in comun si are acces direct la Parcul Prater.

Viena vibrant

În afară de o excelentă educație, practic, orientat, studiind la WU înseamnă, de asemenea, că ajunge să se bucure de beneficiile de la Viena, situat în inima Europei. Acest oraș vibrant are multe de oferit studenților WU care doresc să exploreze viața dincolo de clasă: de la cursuri oferite de experți și discuții în cadrul grupurilor de renume international cu participanți distins la târguri și expoziții, petreceri campus, și concerte, Viena le are pe toate. În plus față de atracțiile sale populare, de renume mondial, orașul se mândrește, de asemenea, o vastă gamă de activități culturale și recreative. O serie de clasă mondială muzee, teatre, și faimosul Opera de Stat din Viena va face apel la entuziaștii culturale. Cele mai multe parcuri și spații verzi, cum ar fi Insula Dunării și Parcul Prater sunt locuri ideale pentru a vă relaxa și bucura de aer liber. WU este ușor accesibil cu mijloacele de transport public și se află la doar câteva minute distanță de centrul vechi al orașului Viena și mall-uri moderne, care nu lasă nimic de dorit. Există, de asemenea, numeroase cafenele, baruri și restaurante în campus WU și în imediata apropiere a acestuia.

Locații

Viena

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Viena, Viena, Austria
Număr de telefon
+43 1 313360

Acreditări

EFMD Equis Accredited