University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATEA PARIS LODRON SALZBURG

Creat de Prințul Arhiepiscop Paris Lodron în 1622, Universitatea din Salzburg (PLUS) este acum compus din patru facultăți (Teologie, Drept, Științe culturale și sociale, Științe naturale), cu aproximativ 18.000 de studenți și 2.800 de angajați.

Universitatea din Salzburg oferă studenților o mare varietate de programe de licență, masterat și doctorat cu un raport echilibrat între profesori și studenți. O gamă de activități extra-curriculare sunt de asemenea disponibile studenților PLUS la Sportcenter sau cu diverse cluburi de studenți.

BINE ATI VENIT LA UNIVERSITATEA PARIS LODRON SALZBURG!

Doamnelor si domnilor,
Dragi studenti!
În calitate de rector al Universității de la Lodron din Salzburg, vă ofer o primire călduroasă. Salzburg, datorită peisajelor sale frumoase, multor situri istorice și Festivalului, este unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din lume. Și Salzburg este un oraș universitar cu o lungă tradiție. Universitatea din Salzburg a fost înființată de către prințul Arhiepiscop Paris Lodron, omologul Universității, în 1622. Astăzi este format din patru facultăți, cu aproximativ 18.000 de studenți și 2.800 de angajați. Este un centru de cercetare inovatoare și este ferm integrat în viața culturală și economică a orașului Salzburg. Prin rețelele sale naționale și internaționale, este un centru modern de cunoaștere în inima Europei. Putem fi mândri de această universitate, care se integrează fără probleme cu clădirile sale interesante din punct de vedere arhitectural, în frumoasa ambianță a acestui oraș. Universitatea din Salzburg oferă studenților o gamă largă de cursuri cu un raport echilibrat între profesori și studenți. Poziționarea Universității din Salzburg pentru un viitor sigur este foarte aproape de inima mea. Ea și-a stabilit priorități clare în domeniul cercetării, a creat un plan de dezvoltare pentru viitor și se caracterizează prin dezvoltarea constantă și satisfacerea noilor provocări.
Cu sinceritate,
Heinrich Schmidinger, rectorul Universității din Salzburg

BINE ATI VENIT LA DEPARTAMENTUL CHIMIE SI FIZICA MATERIALELOR LA UNIVERSITATEA PARIS-LODRON SALZBURG

Tehnologiile care abordează provocările globale actuale se bazează în mare măsură pe dezvoltarea materialelor. Îmbunătățirea materialelor de astăzi, precum și proiectarea următoarei generații de materiale necesită cunoștințe și abilități profunde în domeniul științelor naturale. Departamentul de Chimie și Fizică a Materialelor valorifică accesul său interdisciplinar care implică discipline chimie, fizică, științe materiale și mineralogie și care se adresează proiectării și dezvoltării materialelor anorganice, nanomaterialelor și hibrizilor, precum și interfețelor funcționale derivate din acestea.
Ne propunem un mediu de cercetare perfect pentru a efectua chimia materialelor și fizica la cel mai înalt nivel posibil și pentru a crea o atmosferă atractivă și internațională competitivă pentru cercetătorii din toate etapele carierei, MSc și doctoranzi la postdocs și lideri de grup junior.

Locații

Salzburg

Address
Universität Salzburg
Fachbereich Materialforschung & Physik
Jakob Haringer Strasse 2A

5020 Salzburg, Salzburg, Austria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră