Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT LA CENTRUL DE SALZBURG EUROPENE ALE UNIUNII STUDII

edmunsburg

O Centrul Salzburg de Studii ale Uniunii Europene (SCEUS) este o întreprindere orientată spre cercetare cât mai mult spre educarea unei noi generații de cadre universitare.

Crearea unui program prioritar în Studii Uniunii Europene a fost deosebit de propice în acest moment dat o serie de evoluții. Uniunea Europeană a devenit un factor crucial în constituirea ordinii politice și socio-economic al Europei. Acesta reprezintă un proiect unic de pace, care a reușit să integreze o multitudine de foști adversari și dușmani într-o comunitate nouă de drept. Cu toate acestea, povestea de succes general al integrării europene a arătat în mod repetat semne de blocaj și de ruptură. După respingerea Tratatului constituțional în 2005, iar procesul de ratificare dificilă a Tratatului de la Lisabona, oferind noi instrumente ale UE de luare a deciziilor a suferit o criză financiară și economică, care solicită, fără îndoială, pentru o mai mare de conducere și guvernanța economică supranațională. SCEUS în cercetarea abordează probleme de structura instituțională și guvernanța economică a Uniunii Europene, precum și aspectele sociale mai largi ale integrării europene și rolul Uniunii Europene ca actor global.

Un obiectiv important al SCEUS este acela de a link-ul de cercetare și predare în mai multe moduri: Universitatea din Salzburg a lansat un nou program de Master în octombrie 2005, intitulată Studii ale Uniunii Europene. Acesta este preocupat în principal de drept, economie și științe politice și flancat de sociologie, istorie și comunicații. Început în 2008, Universitatea a stabilit, de asemenea, o perioadă de trei ani Programul de doctorat în Studii ale Uniunii Europene, care este finanțat de fundația elvețiană Humer. Maestrul precum și profitul Programului de doctorat dintr-un program de burse conceput pentru a invita oamenii de știință restante de la alte instituții internaționale să-și petreacă timpul de cercetare la SCEUS.

În august 2008, Centrul a fost atribuit un Centru de excelență Jean Monnet.

SCEUS este situat la Edmundsburg (Haus für Europa), o clădire istorică chiar în centrul orașului Salzburg.

Orizont 2020 - Alegerea pentru Europa Incepand de la Maastricht

Din moment ce o iulie 2015 SCEUS coordonează 4 ani Orizont 2020 Proiectul de cercetare "Alegerea pentru Europa Incepand de la Maastricht". Aici puteți găsi informații detaliate cu privire la obiectivele, echipa de cercetare, consorțiul și rezultate.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Salzburg- Centre of European Union Studies

Politica, dreptul și economia sunt puternic influențate de deciziile europene. Cunoașterea instituțiilor europene, a politicilor, a procedurilor de decizie și a legii est ... [+]

MA în studiile Uniunii Europene

Politica, dreptul și economia sunt puternic influențate de deciziile europene. Cunoașterea instituțiilor europene, a politicilor, a procedurilor de decizie și a legii este, prin urmare, extrem de relevantă pentru toți cei care lucrează în sectorul public și privat. Programul unic de masterat în Studiile Uniunii Europene conferă studenților o cunoaștere teoretică și practică profundă în aceste domenii prin legătura dintre știința politică, drept, economie, istorie, studii de comunicare și limbi străine.

Programul oferă, de asemenea, oportunități de a studia în străinătate, sporind calificarea internațională și competențele lingvistice ale studenților săi. De asemenea, întregul program de studiu este predat în limba engleză (din Curriculum 2016), intensificând accentul internațional. Programul de master ia în considerare procesele politice și socio-economice și include practicieni europeni și experți din instituțiile europene în programul său de predare. Prin simularea procedurilor decizionale și a instanțelor de judecată, studenții practică pregătirea pozițiilor de negociere și negocierea acestor poziții în cadrul Parlamentului European, al Consiliului Uniunii Europene, al Comisiei și al Curții Europene de Justiție.... [-]

Austria Salzburg
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Salzburg Centre of European Union Studies
Mönchsberg 2

Salzburg, Salzburg, 5020 AT
Social Media