University of Salzburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dragi studenți!

Bine ati venit la Universitatea din Paris din Salzburg, studiul ideală! Salzburg este una din cauza peisajului frumos pe Alpi-nord-vest, multe site-uri istorice și Festivalul de cele mai frumoase și interesante orașe din lume. Universitatea încorporări perfect cu clădirile sale interesante din punct de vedere arhitectural ambianța orașului. Salzburg este un oraș universitar cu tradiție. Printul Arhiepiscop Paris Lodron, omonim al universității, fondat în 1622. Astăzi este alcătuită din patru facultăți, cu aproximativ 18.000 de studenți și 2.800 de angajați. Este un centru de cercetare inovatoare și strâns integrate în viața culturală și economică a orașului Salzburg. Cu rețeaua sa națională și internațională, este un centru modern de cunoaștere în inima Europei. Universitatea din Salzburg oferă studenților o gamă largă de cursuri, cu un raport echilibrat de profesori la elevi. Acesta și-a stabilit priorități clare de cercetare, a creat un plan de dezvoltare pentru viitor și este marcat printr-o dezvoltare continuă, care sprijină mereu noi cerințe.

Reinhard Heinisch, șeful de Științe Politice, în numele rectorului, prof Heinrich Schmidinger.

ORGANIZAREA ȘI STRUCTURA

Universitatea este unul dintre cei mai mari angajatori din țară și un stimulent economic important pentru locația de afaceri din Salzburg. Este condus de rector, Rectorul, Consiliul Universității și Senatului. Universitatea este împărțit în facultăți, departamente, Școala de Educație, se axează, alte instituții în cercetare și predare și facilități administrative, în conformitate cu planul de organizare ei.

Facultatea de Teologie

Facultatea de Teologie este cea mai veche dintre cele patru facultăți ale Universității din Salzburg și datează din anul 1622nd În prezent este format din patru departamente. Acesta a oferit în prezent șapte studii. Facultatea este, printre altele, determinate de interdisciplinaritate, care este angajată îndeosebi în procesul de predare și de cercetare. Un nou plus este subiectul intercultural și Teologie Studiul Religiilor, care ia în considerare schimbările socio-politice.

Facultatea de Drept

La Facultatea de Drept a cinci studii pot fi înscriși. Din 2004, domeniul de studiu de Drept și de afaceri este oferit la aceeași focalizare, acum acest studiu include aproape la fel de mulți studenți ca jurisprudența de studiu. Legea de rețea de cunoștințe, de afaceri și la locul de muncă este de contact pentru economie.

Culturale și Facultatea de Științe Sociale

Facultatea de Științe culturale și sociale este cea mai mare facultate din Salzburg. Se compune din douăsprezece departamente și oferă mai mult de 30 de studii. profesori au zece subiecte de a alege, inclusiv mai multe limbi sau discipline istorice. 2012, fostul formarea profesorilor și a cadrelor didactice a fost unit în Școala nou înființat Educație și profesionalizat-l și extins. O caracteristică specială este programul de master interdisciplinar de Studii ale Uniunii Europene, care include, de asemenea, știința politică juridică și economie, în plus față de umaniste.

Facultatea de Științe

Științele naturale este a doua cea mai mare facultate universitate. Datorită orientării lor științifice multiple, acesta are cel mai mare procent în parte la finanțarea externă la universitate. La Facultatea există opt departamente care oferă șapte domenii de studiu. Acesta poate fi înscriși, inclusiv două studii tehnice, studiul de Inginerie este oferit ca un program de grad dublu cu Universitatea Tehnică din Munchen. De o importanță deosebită este formarea cadrelor didactice în științele naturale.

Locații

Salzburg

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Salzburg, Salzburg, Austria